Cure ja ko padobranac ..ovih dana me svasta pere ( ugl bezvoljna sam i u strahu) sutra idem ginekologu ..pa da provjerimo papa test…dal' je itko imao na papa testu oznaceno atipične skvamozne stanice neodredjenog oblika
ACS-US ?
Sestro slatka, sunshine i ja smo danas baš pričale o tome. Imaš par postova unazad par stranica gdje je pisala kako je to lječila
Hvala ti...sumnjivo mi je to moj ginekolog nije obracao paznju bas na to rekao je da je blaga upalica i da ponovimo papu za 6 mj tak da eto sutra idem
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Bellica pa ti si nam vec visok dc 🙂🙂 jos uvijek vrijedi pis u subotu? Ja iz ociglednih razloga i 700 pikova necu 😂😂😂
Haha al ti ćeš pišnuti na 2 datuma, i26. I 30. I još ako ćeš htjeti koje dane prije🤭
Vrijedi za subotu😁
Cure ja ko padobranac ..ovih dana me svasta pere ( ugl bezvoljna sam i u strahu) sutra idem ginekologu ..pa da provjerimo papa test…dal' je itko imao na papa testu oznaceno atipične skvamozne stanice neodredjenog oblika
ACS-US ?
Sestro slatka, sunshine i ja smo danas baš pričale o tome. Imaš par postova unazad par stranica gdje je pisala kako je to lječila
Hvala ti…sumnjivo mi je to moj ginekolog nije obracao paznju bas na to rekao je da je blaga upalica i da ponovimo papu za 6 mj tak da eto sutra idem
sretno, svakako javi jesi riješila kad ti stignu nalazi :) ma da bi voljela da se javiš češće jer mi se činiš kao baš draga i vesela cura, zato mi je čudno čuti da si tužna i bezvoljna. Profilna ti govori sve ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
ACS-US ?
Pisala je baš Sunshine, a imala sam i ja. Kako je meni ginekolog objasnio, događa se kod pada imuniteta i uglavnom kako dođe, tako i prođe. Ja sam ga vukla cca 2 godine, ostala trudna s tim i u trudnoći imala. Poslije je bilo u redu. Nit prije nit poslije nisam imala nikakve smetnje ili upale. Ponavljala sam papu svakih 6 mj i nakon svakog nalaza sam imala turu vaginaleta. Nakon drugog nalaza sam radila i briseve na HPV, ali je sve bilo u redu.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Angeleyes- kada trebas dobiti M?
Meni je ciklus 25-28 dana, danas bi po prosjeku zadnjih 6 M trebala dobiti ali nista jos.
Radila prosli tj neki test ili mullera ali crte ni ma vidiku.
Imam spreman digitalac za srijedu
Meni su ciklusi isto kao i tebi, onda smo otprilike na istome. Ja sam jucer trebala dobit i bude uglavnom tocno. Sada nije, ali moguce je da je stres ili nesto, pa se ne nadam pretjerano. Svakako je pouzdaniji test kad kasni, pa imas jos nade 🤞🏻🤞🏻
Jel imas kakvih simptoma?
Jedino bolove u ledima i povisenu temperaturu, po kalendaru bi trebala danas, ne nadam se nesto pretjerano jer mi je test potpuno bijel bio prije par dana.
Cak me ni sise ne bole kao pred M. Ti??
Kod mene zadnja 2 dana nista posebno. Tu i tamo nesto probode dole i to je to. 🤷🏼♀️🤔
Hoces raditi test ovih dana ? Ja sam odlucila u srijedu. Ja sam si sva cudna, mozda mi samo “kasni” zbog stresa i opterecenja svaki dan hocu li dobiti
Nista od mene, utoplila se, poceli bolovi i procurila. Znala sam. Iduci mjesec idemo na pretrage.
hej, ne znam kakve pretrage misliš raditi, ali hormoni se vade od 2dc do 5dc, važno je da imaš m tada. Briseve i papu možeš bilo kada. Govorim ti čisto da ako si to planirala da zoveš gin da ti odma da uputnicu i odeš to obaviti nego da čekaš opet mjesec dana da to riješiš. Ma da držim 🤞 da ti ne dođe sljedeći mjesec :) žao mi je što je gadura uopćr sada došla
Malo me ovo i pogodilo sada jer bas jedva cekamo dijete, a ovako nam se nekako cijelo vrijeme sve odgađa... al eto, idemo u novi ciklus 💪🏻💪🏻
Tloza hvala ti na informacijama, taman mi je ovulacija iduci mjesec kad bi trebala u ginekologa, onda cu taj ciklus ici vaditi hormone. Slabo to pratim tako da sam neznalica, ali evo sreca da imam vas tu 🥰
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Iskusne cure posto sam nova u svemu ovome treba mi vasa pomoc. Danas sam bila kod ginekologa i salje me izvaditi hormone:
FSH, LH, E2, PRL, AMH, TSH, fT, androstendion, DHEAS, SHBG, vitamin D.
Rekao mi je ici na 2-5 dan ciklusa. Zanima me da li se svi ti hormoni vade odjednom iz jednog uzorka krvi? Druga stvar, posto su mi ciklusi neredoviti da li ce me primiti ako nazovem bolnicu i kazem za 2 dana bi trebala doci za provjeru hormona.
Isto me zanima za cervikalne briseve da li isto ima pravilo, kada se rade?
Hej, dobrodošla :)
moje iskustvo je takvo da nisam se naručivala ni za hormone ni za briseve. Samo dođem u bolnicu, oni vide uputnicu i to je to. Isto tako samo dođem kod ginekologa sa štapićima za briseve bez naručivanja i odnesem ih na mikrobiologiju. Ali vidim da se dosta cura naručuje za briseve tako da sam ja očito iznimka. Sve te hormone ti gledaju iz jednog davanja krvi i trebala bi sjediti pola sata prije vađenja. I da, važno je da ih radiš dok imaš m. Za briseve je, koliko ja znam, svejedno koji dc ćeš ih raditi :)
Hvala na odgovoru 😊 da to bi imalo smisla da nema narucivanja za vadenje hormona, jer nemaju regularnu m. Nazvat cu bolnicu pa pitati kako to funkcionira
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
ACS-US ?
Hvala ti…sumnjivo mi je to moj ginekolog nije obracao paznju bas na to rekao je da je blaga upalica i da ponovimo papu za 6 mj tak da eto sutra idem
sretno, svakako javi jesi riješila kad ti stignu nalazi :) ma da bi voljela da se javiš češće jer mi se činiš kao baš draga i vesela cura, zato mi je čudno čuti da si tužna i bezvoljna. Profilna ti govori sve ❤️
Sestro slatka hvala ti na ovakvim divnim rijecima❤️vesela inace jesam al nezz kaj mi je ovaj mjesec🤦🤦🤦sve se valjda nakupilo
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
ACS-US ?
Devojke su ti vec odgovorile,a ja ti želim sreću na pregledu. ❤
Saljem zagrljaj za tj protiv bezvoljnosti. 🤗❤ Javi se ovde pa izbaci iz sebe sta te muči 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
ACS-US ?
Pisala je baš Sunshine, a imala sam i ja. Kako je meni ginekolog objasnio, događa se kod pada imuniteta i uglavnom kako dođe, tako i prođe. Ja sam ga vukla cca 2 godine, ostala trudna s tim i u trudnoći imala. Poslije je bilo u redu. Nit prije nit poslije nisam imala nikakve smetnje ili upale. Ponavljala sam papu svakih 6 mj i nakon svakog nalaza sam imala turu vaginaleta. Nakon drugog nalaza sam radila i briseve na HPV, ali je sve bilo u redu.
E sad mi je malo lakse...🤗🤗🤗ma ja sam se prepala jer zvuci uzasno atipične abnormalne stanice🤦🤦🤦🤦a nakon moje operacije sad me strah svega 🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
ACS-US ?
Devojke su ti vec odgovorile,a ja ti želim sreću na pregledu. ❤
Saljem zagrljaj za tj protiv bezvoljnosti. 🤗❤ Javi se ovde pa izbaci iz sebe sta te muči 💋❤
Hvala ti puno 💕
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Sortiraj odgovore