Bok svima, nije me bilo zadnjih par dana jer mi bila ludnica na najjace. Stres, nervoza, tisucu stvari za napravit 😩😩😩😩
Nisam uspijela popratit sve, u zaostatku sam 50 stranica 🤣🙈🙈🙈
Cure koje su ugledale minus i koje su dobile M zao mi je 😔 ali samo hrabro i pozitivno u novi ciklus 💪
Svim ostalim drzim 🤞🤞 da ugledate jos ovaj ciklus svoj +
Ja krenula s LH trakicama, doduse danas prva jer od silne drame zadnjih dana zaboravila na njih 🙈
Cini mi se izrazito tamna i da je PIK tu (stavila bi sliku al ne znam kako)
Pa sad savjet kad bi najbolje bilo imat odnos, jucer smo pokrili, dal je bolje danas il sutra i prekosutra?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Iskusne cure posto sam nova u svemu ovome treba mi vasa pomoc. Danas sam bila kod ginekologa i salje me izvaditi hormone:
FSH, LH, E2, PRL, AMH, TSH, fT, androstendion, DHEAS, SHBG, vitamin D.
Rekao mi je ici na 2-5 dan ciklusa. Zanima me da li se svi ti hormoni vade odjednom iz jednog uzorka krvi? Druga stvar, posto su mi ciklusi neredoviti da li ce me primiti ako nazovem bolnicu i kazem za 2 dana bi trebala doci za provjeru hormona.
Isto me zanima za cervikalne briseve da li isto ima pravilo, kada se rade?
Lara, ja imam skoro iste hormone vaditi, idem ovaj tjedan, navjerojatnije u cet. ili petak jer mi je danas 1.dc. Ne znam u kojem si gradu, u St bolnici/laboratoriju se ne narucuje za hormone, kad dobijes uputnicu u svoje gin, samo odes tamo gdje ti kaze da ih izvadis. A za bris sam se narucila kod svoje gin, nazvala proslu srijedu, dobila termin odma prosli petak. Nije vazno koji dan ciklusa to ides. Isto kao T.loza, morala sam nositi te stapice na Higijenski i predat ih tamo osobno.
A sad idem citat unazad jedno 20-25 str i pokusat sve pohvatat 😊.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Cure ja ko padobranac ..ovih dana me svasta pere ( ugl bezvoljna sam i u strahu) sutra idem ginekologu ..pa da provjerimo papa test…dal' je itko imao na papa testu oznaceno atipične skvamozne stanice neodredjenog oblika
ACS-US ?
Pisala je baš Sunshine, a imala sam i ja. Kako je meni ginekolog objasnio, događa se kod pada imuniteta i uglavnom kako dođe, tako i prođe. Ja sam ga vukla cca 2 godine, ostala trudna s tim i u trudnoći imala. Poslije je bilo u redu. Nit prije nit poslije nisam imala nikakve smetnje ili upale. Ponavljala sam papu svakih 6 mj i nakon svakog nalaza sam imala turu vaginaleta. Nakon drugog nalaza sam radila i briseve na HPV, ali je sve bilo u redu.
E sad mi je malo lakse…🤗🤗🤗ma ja sam se prepala jer zvuci uzasno atipične abnormalne stanice🤦🤦🤦🤦a nakon moje operacije sad me strah svega 🤣🤣
Užasno zvuči, da. Ja sam isto bila van sebe kad me gin nazvala nakon prvog nalaza. Nisam prije imala nikakvih problema, pa sam se već vidjela sa hrpom dijagnoza 😅 Tako da totalno razumijem zabrinutost. Bitno je pratiti, ali uglavnom se povuče. Tako da će biti to ok 😢
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Krivi smile na kraju 🙈
Trebao je biti 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bok svima, nije me bilo zadnjih par dana jer mi bila ludnica na najjace. Stres, nervoza, tisucu stvari za napravit 😩😩😩😩
Nisam uspijela popratit sve, u zaostatku sam 50 stranica 🤣🙈🙈🙈
Cure koje su ugledale minus i koje su dobile M zao mi je 😔 ali samo hrabro i pozitivno u novi ciklus 💪
Svim ostalim drzim 🤞🤞 da ugledate jos ovaj ciklus svoj +
Ja krenula s LH trakicama, doduse danas prva jer od silne drame zadnjih dana zaboravila na njih 🙈
Cini mi se izrazito tamna i da je PIK tu (stavila bi sliku al ne znam kako)
Pa sad savjet kad bi najbolje bilo imat odnos, jucer smo pokrili, dal je bolje danas il sutra i prekosutra?
Heej pozdraav. 🤗💋
Ides na ovaj link
https://imgbb.com/
Ubacis sliku pa kopiras i ovde zalepis.
A sto se tiče pokrivanja,možda bolje sutra 🤔🤔❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Hvala Sandricak za link
Evo
https://ibb.co/Z8SWqNb
I ja si mislim mozda bolje sutra, danas i nisam neke volje 🙈🙈🙈🙈
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Cure ja ko padobranac ..ovih dana me svasta pere ( ugl bezvoljna sam i u strahu) sutra idem ginekologu ..pa da provjerimo papa test…dal' je itko imao na papa testu oznaceno atipične skvamozne stanice neodredjenog oblika
ACS-US ?
Pisala je baš Sunshine, a imala sam i ja. Kako je meni ginekolog objasnio, događa se kod pada imuniteta i uglavnom kako dođe, tako i prođe. Ja sam ga vukla cca 2 godine, ostala trudna s tim i u trudnoći imala. Poslije je bilo u redu. Nit prije nit poslije nisam imala nikakve smetnje ili upale. Ponavljala sam papu svakih 6 mj i nakon svakog nalaza sam imala turu vaginaleta. Nakon drugog nalaza sam radila i briseve na HPV, ali je sve bilo u redu.
E sad mi je malo lakse…🤗🤗🤗ma ja sam se prepala jer zvuci uzasno atipične abnormalne stanice🤦🤦🤦🤦a nakon moje operacije sad me strah svega 🤣🤣
Užasno zvuči, da. Ja sam isto bila van sebe kad me gin nazvala nakon prvog nalaza. Nisam prije imala nikakvih problema, pa sam se već vidjela sa hrpom dijagnoza 😅 Tako da totalno razumijem zabrinutost. Bitno je pratiti, ali uglavnom se povuče. Tako da će biti to ok 😢
Da bas uzasno zvuci...jos me ginekolog smirivati i govorio daj opusti se to je samo blaga upala🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Angeleyes, lara, curka ❤️
Skategirl sretno s trakicama :)
Wonderer stigla gadura konačno? Uživaj u njoj, možda ti je zadnja za neko vrijeme :P
Sarita meni je papom vidljiva promjena CIN 1,gin mi je isto opisao kao pad imuniteta i dao za to betadine. Čitala sa. Po netu dosta i većinom je pisalo kako je to bezopasno i da ne postoji neka terapija koja će to izliječiti, već da se to samo treba promatrati i proći će samo od sebe. Pitala sam gin jel to smeta za trudnoću i rekao mi je da to može biti problem. Ali evo, ohrabrujuće mi je čuti da si ti uspjela zatrudniti s tom upalom :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Gdje nam je Marty danas?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Curka93 evo i mene malo kasnim sa vasim komentarima . Jesil li pročitala prethodne stranice koje smo pisale oko ASCUSA? Uglavnom meni je 07/2029 na papi otkriven. Tada mi je svakako ginekolog dao poligynax vaginalete sa kojim sam ja I zavrsila dok je nalaz stigao. I rekli su mi da nema potrebe vise ista da koristim da se to u vecini slucajeva samo povuce I da trebam ponoviti papu nakon 6 mj. Također mi je receno da mogu raditi na bebi da to nista ne smeta (I ja znam jednu djevojku kojoj je u trudnoci otkriveno I sve je proslo u najbolje redu). Prosli mjesec sam ponovila papu I nema vise. Povuklo se samo . Citala sam na netu da to moze da se desi usljed stresnih situacija dole sto je kod mene vanmaterična I odstranjen desni jajovod.
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sortiraj odgovore
Najstariji