Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    16. Ožujak 2021. 16:43

Sandričak

Bambina

https://ibb.co/y8Mv7fH
    Ja piškila, moj vrhunac dana! 🤣🤣
    Usporedba današnje i jučerašnje lh trakice iliti testića Clearblue..

Čini mi se da krece da tamni. Zaboravila sam koji si dan ciklusa?

Danas 12. dc.. Pa i meni se čini da je za nijansu tamnija.. Očekujem za vikend pik, obično mi bude 15./16. dc.. 

Ti si ovo dva različita na isti dan napravila? Ova je jača gore, jeftinija.. 😄

Sandričak
    16. Ožujak 2021. 16:49

Bambina

Sandričak

Bambina

Danas 12. dc.. Pa i meni se čini da je za nijansu tamnija.. Očekujem za vikend pik, obično mi bude 15./16. dc..

Hahaha daa. 😅🤣 ista mokraća oba testa. Strasnoo.  A isti proizvodjac.  🙄🙄 Namučicu se sa tim trakicama koliko vidim. 😅

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    16. Ožujak 2021. 16:52

Sandričak, bambina… Zato samo hops ovih dana 🤗🤗 nema propuštanja💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bambina
    16. Ožujak 2021. 16:54

Sandričak

Bambina

Sandričak

Bambina

Hahaha daa. 😅🤣 ista mokraća oba testa. Strasnoo. A isti proizvodjac. 🙄🙄 Namučicu se sa tim trakicama koliko vidim. 😅

Najbolje ti je onda da uzmeš i treći test pa da si još više zakompliciraš život.. 😅😅❤️❤️

Bambina
    16. Ožujak 2021. 16:57

RiO MArE🐟😅❣️

Sinoć smo, ne znam da li mi je pametno danas i sutra napraviti pauzu?? 😬 Odnosno dok malo ne potamni, valjda neće sutra već grunut pik, smajl, što god.. 😄

Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 16:58

Sandricak, Bambina bite ce pik uskoro, kroz koji dan🤞samo hops redovno😁
    RioMare jedva čekam sutra, držim 🤞🤞🤞🤞💕💕💕

Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 16:59

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Sinoć smo, ne znam da li mi je pametno danas i sutra napraviti pauzu?? 😬 Odnosno dok malo ne potamni, valjda neće sutra već grunut pik, smajl, što god.. 😄

Ma onda mozda da pauza danas ipak, pa ces vidjet kak ce sutra biti s trakicom🤗

Bambina
    16. Ožujak 2021. 17:03

Bella🌟

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Ma onda mozda da pauza danas ipak, pa ces vidjet kak ce sutra biti s trakicom🤗

Haha, može.. 😊😊
    Bella, kakva je situacija kod tebe, ne znam da li sam nešto propustila? 🤗

Sunshine10
    16. Ožujak 2021. 17:05

Tloza  😂😂😂 Al se ismija, preluda si 😂😂 a I ja evo mjesec konstantno imam ulozak, pravo vaginalete 12 dana, pa menst 7, pa sad gel ovaj 😒 smoor . A kad zavrsis  sa svim tim cudima, onda isprobaj sa muzem kantarionovo, moj se jedno vrijeme nafurao na njega 😂 posluzi bas kao dobar lubrikant hahaha 😂

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Sarita_00
    16. Ožujak 2021. 17:07

t.loza

Sarita, Sandričak 😂😂😂 pa ovo je užas. Sarita jesi pravila još šta poslije zeke? Mene je onaj dan uhvatilo i prošlo ujutro kad sam se probudila 😂 nadam se da ću završit do Uskrsa. Kod mene je problem što stvari trebam rješavati dok sam vruća, kad se glava ohladi eeeeh kako ćemo lako ćemo. Trudnoća je jedina "stvar" oko koje sam u životu ustrajna i dajem cijelu sebe, a to govori osoba koja 8 godina studira petogodišnji fakultet 😂🙈

Radim još jednog zeku 🙈 Ovo mi je treći i jako mi se neda. Svakog kao radim za sebe, pa završi drugdje. Prvi je otišao baki za rođendan. Drugi (onaj koji sam stavila) ide sutra kolegici. I treći ide drugoj kolegici. Tako da ništa od zeke na mojim vratima 🤣🤣 Nadam se sutra ga završiti i nastaviti nešto što sam počela još u 8.mj. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.