Trudnice🤰:
💞 Marty ➕
💞 Ri ➕
💞 Rio Mare ➕
💞 Sandričak ➕
💞 LazyO ➕
⬇️🔜🤰
🌹TIĆNU - 5.MJESEC🌹
Ameliee 16.05 - 2 dana kasni ❤️
MarijaAna 18.05. - danas ❤️
Delia 25.05. - 6 dana ❤️
Marinci 25.05. - 6 dana ❤️
Skategirl 27.05. - 8 dana ❤️
Lori1988 27.05. - 8 dana ❤️
Buffy122 30.05. - 11 dana ❤️
Jagodica1988 30.05. - 11 dana ❤️
Aknes 31.05. - 13 dana ❤️
☀️ TIĆNU - 6. MJESEC ☀️
Ivajurjevic 01.06. - 14 dana ❤️
Bambina 04.06. - 16 dana ❤️
Wonderer 05.06. - 17 dana ❤️
Buhtlica 11.06. - 23 dana ❤️
Ina85 12.06. - 24 dana ❤️
Inna_ 12.06. - 24 dana ❤️
-------------------------------------------------------
Bella, Monstera, Lindsay, Ancio ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Zdravo svima :) Na forumu sam bila prošle godine konstantno, bila sam jedna sretna trudnica, i vec u 28 tjednu, u decembru 2021, odem na pregled i saznam da je beba mrtva. Previse pitanja, a premalo odgovora, hitno prebacena na odjel ginekologije, uz pomoc vaginalnih tableta dobila trudove i nakon par sati rodila. Nisam smogla snage vidjeti dijete, plasila sam se da bi me ta slika pratila kroz cijeli moj zivot. Bio je djecak, i obzirom da je bila visoka trudnoca, sahranili smo ga na mezarju blizu doma. Saznala sam da je razlog smrti bebe bio pojava herpes simplex virusa, koji je postepeno unistio posteljicu. Od doktora sam dobila uputu da 6 mjeseci ne smijem zatrudniti, i dobila kao terapiju kotracepcijske pilule. Proslo je 5,5 mjeseci nakon tog dogadjaja, uskoro cu otici na novi pregled da vidim sta mi doktor dalje savjetuje, nakon zavrsetka s pilulama, kojih je ostalo jos samo 23 :)
Nisam pratila ovu temu, pa me zanima da li je neka od vas prosla isto, kada je dosla naredna trudnoca i da li pilule igraju ulogu u tome?
Necu ni pitati za vase psihicko stanje, znam da je poprilicno nestabilno i da je bol velika, ja sam dobro sada, rjedje zaplacem, a najvise mi je u svemu pomogla obaveza i moj posao, da manje mislim o svemu sto sam prosla. Eto, ako neka od vas ima iskustva, voljela bih da podijelite. :)
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Bokić! Ja pijem čaj od marulje na eks. Bez mirisanja,bez zastajkivanja…bez disanja…dr.spasa nema.
Jer kad isprobavaš okus,sve ti je odvratniji okus.
I oni komadići koji ostanu na kraju šalice…i njih popijem. Nakon toga par gutljaja vode,sva se prodrmam od tog okusaaa i to je to.
Napisem cijeli post i obrise mi se 🤣
Uglavnom okus je grozan i morat cu probati tako kao i ti pricekat cu da se ohladi i onda na eks 🤣
Vrkutu mogu na litre piti no ovo je uf 🤢🤮
Da mi je netko pricao sto cu sve piti za regulaciju ciklusa i ovulacija, ne bi mu vjerovala. Tko bi rekao da je toliki tesko zatrudniti. Jucer sam osla na drugu temu, zimske bebe i citala malo. Dusu sam isplakala,cure pisu o pregledima i porodima, a ja si sve mislim kad cu ja tako ☹
Tako je najbolje,da se rashladi. Kad je za popiti,popijem ju. Ne kad je jos vruća. Meni je stvarno pomogla u prošloj trudnoći. 6 mj.pokušavanja i ništa. Nakon 1 mj.marulje sam ostala trudna. Sad mi je trebalo 5 mj.da ju naručim jer znam kolko ju je teško popiti. Sad pauziram jer mi M treba doći za 4 dana. Al opet se bojim i godina i da ne bude to išlo baš lako. Plus je muž na terenu,pa treba plodne dane pogoditi.
Ja već imam troje djece. Ali što sve ovdje ima…koliki ljudi godinama pokušavaju i ništa…
Nadam se da će i tebi uskoro uspjeti…
E vidis uspjela sam, doduse ubacila sam i zlicu zenskog caja (kamilica,vrkuta,neven) i zlicu marulje u malu salicu i na eks 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Amelie i Loza - moj je isto opušten ali možda i bolje, ne znam kako bi izgledalo da smo oboje ludi
Loza srećo ja ti držim fige da toliko brzo ugledaš plus da ne stigneš ni biti napeta <3
Mama andjela - jako mi je žao zbog gubitka bebice Koliko znam nakon trudnoće tijelo brže ostane trudno jer prepozna beta hcg. Isto tako nakon pilula su žene znala jako brzo ostati trudne. Na temi Spontani pobačaji ima par žena koje su kasno izgubile svoje bebice. Puno sreće želim, da plusić dođe čim prije i trudnoća bude savršena od početka do kraja!
Belinda bravo za miran ciklus! Što se tiče MPO, super da ste i o tome razgovarali i imate neki plan. Rujan je blizu ali i dovoljno daleko da se do tad dogodi spontana trudnoća. Kako god bilo - uskoro si mama Ja navijam za plusić već ovaj vikend
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Mama_andjela, žao mi je jako što si to morala proći, želim ti da se čim bude mogla, ulovi bebica i da sve bude u redu do samog kraja.. ❤️
Belinda, super da imate plan, ali neka bude plusić već ovaj vikend! ❤️❤️
Kada će biti neko testiranje, curke? Ima li što na vidiku? 🤗🥰🤗🥰
Hvala na podršci svakoj od vas, mnogo mi znači. Svaka od nas je tu sa istim ciljem, samo što donjega dolazimo malkice drugačijim putevima. Svima nam želim mnogo sreće, i što bezbrižnije vrijeme i trudnoće posebno. :) Jedan divan osjećaj, pogotovo kod mene što je bio, niti sam povraćala, niti sam imala neke značajne mučnine. Bez problema odlazila na posao, bez krvarenja i slično, a završilo se baš iznenađujuće kobno.
Sada mi ni povraćanje ne bi bilo problem, samo da osjetim ponovo taj osjećaj
Pišite nam sretne vijesti, njih nikada nije previše
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mama andjela zao mi je zbog bebice i vjerujem da nije lako. Vjerujem da taj osjecaj skroz ne prode nikad eventualno se s njim naucimo zivjeti i veselit se novim stvarima. ako zelis pridruzi nam se na temi spontani. Ima bas puno koje smo prosle isto ili slicno. Ima cura koje su prosle spontani u 7-11 tt a i onih koje su radi raznih zastoja bebice izgubile u visim tjednima. Cure su divne i nekako je lakse podijelit to sa nekim ko razumije. Ja sam npr imala inducirani u 16tt nisu mi odredili nikakvu terapiju jer kazu da je u ovom slucaju kromosomeopatija bila slucajnost da pricekam mjesec dva ili kako se budem osjecala za dalje. Evo cekam M i veselim se prikljucit curama na ovoj temi za odbrojavanje.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bambina i ja čekam testiće Mislim da bi nam Amy mogla ponovno raditi test, a za vikend Belinda i Marinci. Mislim nije da prozivam samo kažem
A mogla bi i Amelie opet pišnut za ekipu, ha?
Bambina ima li kakvih novosti s tvojim trakicama?
XOXO i Mama uskoro ćete nam se pridružiti u odbrojavanju
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lozice malena mi se stalno budi pa sam ja budna u svakakva doba i nedoba. 😅 Inače izbjegavam mobitel kada se tako probudim jer me samo dodatno razbudi, ali sada me valjda dodatno hvata i panika zbog povratka na posao i razdvajanja od medene, san nikako neće na oči pa reko da budem malo produktivna kada već vilesam. 🙈 A što se tiče muževe opuštenosti/neopuštenosti, mislim da je bolje što smo suprotni jer nekako jedan drugog tješimo, dižemo i tjeramo naprijed kada je teško. Samo da ti prođe ta terapija, imat ćeš ti svoj plus i izgubit ćeš se opet u bespućima kolica, krevetića i robice. ❤️❤️
Mama_andjela jako mi je žao zbog tvog gubitka. 😢💔 Stvarno si jedna hrabra i jaka žena, brzo će nestati i te 23 tabletice i od srca se nadam da ćeš ubrzo ugledati svoj plus i da će trudnoća biti školska. 🤞
Belinda super za miran ciklus, nadam se da ćeš do nedjelje ugledati plusić, ali i ako ne bude, super je što imate plan za dalje. Samo ostani tako smirena i pozitivna. 🤗
Lori moja draga ma kako ne bi jedan za ekipu. 🙈😎 Pišnem sutra ujutro jedan pa ili možda idem na vrh ili možda 100% letim s liste dok ne dobijem novi datum. 😂😂
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Mama andjela bas mi zao cuti takve tuzne price. Nazalost cula sam ih jos i to u 39 tt. 2 cure koje poznam su prosle to nesto najgore ufff. A ja sa mojih 6 spontanih dosta ranijih al opet su to sve nase bebice. Eto dok pisem to neznam vise nit dal osjecam tugu ili sta , sve mi je nekako cudno. Vrijeme, godine prolaze i sve mi se to cini tako nemogucim, ostvarit tu nasu srecu. Pitam se cesto zasto se to desava. Nitko nema nekog konkretnog odgovora koji bi me utjesio. Ja nastavljam vjerovati u ljubav i srecu. Nedam se iako me svakotoliko ulovi ta depresija pa se nekako iscupam van i u nove pokusaje. Svaki mj nova nada.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji