Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    17. Svibanj 2021. 17:19

Bambina sjecam se tvoje trakice na 9dc, bila je stvarno dosta tamna za taj dio ciklusa. Ali pokrili ste i to tako da se nemoj brinuti. A mozda je iz nekog dr. razloga bila tamna, nisu ni te trakice 100% znak da dolazi O, pogotovo kad tako ne potamne skroz. Nastavi s trakicama i javljaj nam kako ide💪💪
    Marinci ma kakvo odustajanje, doci ce plusic brzo, mozda i brze nego sto mislis🤗
    Amy ja ne vidim sjenicu ali mozda se uzivo bolje vidi. U svakom slucaju je dosta rano, drzim fige da bude prava crtica kroz par dana😊
    Amelie ahhh i ja bi ti kopala po ormaru na njegovom mjestu kad je coksa tamo😋 
    Loza pa nisam imala poslije O neke simptome. Jedino oko O bolovi u trbuhu i prije O iscjedak el classico za te dane. Pokrili mi jucer pa ako je ono bilo blizu pika dobro je😂
    Ri jako mi je drago, bit ce to sve dobro, sad se mozes malo opustiti😘

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Inna_92
    17. Svibanj 2021. 18:38

Ri super je beta! 😍 Hvala ti što nam se javiš❤ Kada si počela s uzimanjem aspirina 100? Uzimaš li zbog bolje cirkulacije ili neke druge indikacije?
    Loza svima nosiš sreću otkad vodiš listu❤ Nadam se da si u ovom ciklusu ti na vrhu sa plusićem, zaslužila si ❤

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

buhtlica23
    17. Svibanj 2021. 19:41

Ri, super za betu!
    Ina, sto se tice racunanja zadnjeg dana, meni je to najcesce 5 dc i taj racunam kao zadnji dan. Tj to je onaj dan kad nema nista u m.casici. taj dan je nosim za eto ako se nade nesto sllucajno no najcesce ne bude nicega ili eventualno ujutro neko smedarenje.

Kod mene nista, trakice postali olafi. Iako ovo sto sad piskim su one  roze lh sa aaliexpresa, a jucer je  bila clearblue to sam nasla jednu u ladici. Sad ne znam ne valjaju li te trakice ili su clearblue osjetljivije ? Iako stvarno mislim danista od tog i kazem sama sebi da prestanem sa svim pracenjima alii neda mi vrag mira.

E sad jedno pitanjce kupila ssam caj od marulje, kakkoo to cudo popit a da prezivim 🤣🤣  stavila sam zlicu vrkute zlicu tog umalo sam umrla. Sta god da stavim samo kao da pojacava taj okus 🤔🤔 heelp!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Svibanj 2021. 20:01

Hej ženiceeee
    Marinciiii ženo draga nema odustajanja... Ni prike vremena pa ni poslije🤞🤞❤️❤️
    Anciooo jos malo idemo u odbrojavanje pa si na vrhu liste ovaj ciklis❤️🤞🤞
    Ri super za beticu, nadam se da si ok sada... 🤞🤞
    Inaa ja racunam kad ostanu te mrljetine da je kraj😁
    Innaaa, loriiiii💜💜💜
    Buhtliceee ne odustaj od olaficaaaa,,, nadam se da ce se pokrenuti... A za marulji neznam nisam je pila.. 😅

E ja sam danas bila na pregledu ipak zbog one boli... Vidili smo i gestacijsku i čak žumanjčanu vrećicu(možda sam i malo vise trudna hahha) 💜💜💜cak malo iznenađujuce veću kaže dr... Sve je drugo u redu, a bol je zbog trudnicke ciste zutog tijala ali to je ave kako treba biti💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Marinci
    17. Svibanj 2021. 20:30

RiO MArE🐟😅❣️

Hej ženiceeee
    Marinciiii ženo draga nema odustajanja… Ni prike vremena pa ni poslije🤞🤞❤️❤️
    Risuper za beticu, nadam se da si ok sada… 🤞🤞
    Innaaa, loriiiii💜💜💜
    Buhtliceeene odustaj od olaficaaaa,,, nadam se da ce se pokrenuti… A za marulji neznam nisam je pila.. 😅

E ja sam danas bila na pregledu ipak zbog one boli… Vidili smo i gestacijsku i čak žumanjčanu vrećicu(možda sam i malo vise trudna hahha) 💜💜💜cak malo iznenađujuce veću kaže dr… Sve je drugo u redu, a bol je zbog trudnicke ciste zutog tijala ali to je ave kako treba biti💜💜💜

RiO MArE🐟😅❣️

Hej ženiceeee
    Marinciiii ženo draga nema odustajanja… Ni prike vremena pa ni poslije🤞🤞❤️❤️
    Risuper za beticu, nadam se da si ok sada… 🤞🤞
    Innaaa, loriiiii💜💜💜
    Buhtliceeene odustaj od olaficaaaa,,, nadam se da ce se pokrenuti… A za marulji neznam nisam je pila.. 😅

E ja sam danas bila na pregledu ipak zbog one boli… Vidili smo i gestacijsku i čak žumanjčanu vrećicu(možda sam i malo vise trudna hahha) 💜💜💜cak malo iznenađujuce veću kaže dr… Sve je drugo u redu, a bol je zbog trudnicke ciste zutog tijala ali to je ave kako treba biti💜💜💜

Super trudnice nasa,neka si mirna i uzivaj nam,naravno nemoj nas napustiti 

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

*Buffy*
    17. Svibanj 2021. 21:08

svenhanavid

sva se prodrmam od tog okusaaa i to je to.

Zvuči odlično, take my money 

premotaj par ciklusa pa ću i ja to gutat 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Ri
    17. Svibanj 2021. 22:03

Ameliee

Ri

Bok drage moje ! Lori Beta je danas 4,788 😍 Smirila sam se definitivno ! Ma sve će biti dobro , mora !
    Pozdrav svim curama 🌸🌸

Odličnooooo!🥳🥳🥳A sada se opusti i uživaj…🥰🥰Sve će biti u najboljem redu i nemoj niti pomišljati da bi moglo biti ikako drugačije.❤️

Hvala ti :)

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Ri
    17. Svibanj 2021. 22:05

Inna_

Risuper je beta! 😍 Hvala ti što nam se javiš❤ Kada si počela s uzimanjem aspirina 100? Uzimaš li zbog bolje cirkulacije ili neke druge indikacije?
    Lozasvima nosiš sreću otkad vodiš listu❤ Nadam se da si u ovom ciklusu ti na vrhu sa plusićem, zaslužila si ❤

Aspirin sam pocela uzimati prije 2 mj kad smo ponovno mogli da pravimo ( morala sam i eserihiju izlijeciti), uzimam ga jer mi je gin rekao da smatra da je problem kod mene to sto se plod ne uspije "zalijepiti" dobro. I morala sam prije poceti, eto nadam se da ce se odrzati, za sada sve lijepo ide :)

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

buhtlica23
    17. Svibanj 2021. 22:11

svenhanavid

Bokić! Ja pijem čaj od marulje na eks. Bez mirisanja,bez zastajkivanja…bez disanja…dr.spasa nema.
    Jer kad isprobavaš okus,sve ti je odvratniji okus.
    I oni komadići koji ostanu na kraju šalice…i njih popijem. Nakon toga par gutljaja vode,sva se prodrmam od tog okusaaa i to je to.

Napisem cijeli post i obrise mi se 🤣
    Uglavnom okus je grozan i morat cu probati tako kao i ti pricekat cu da se ohladi i onda na eks 🤣
    Vrkutu mogu na litre piti no ovo je uf 🤢🤮
    Da mi je netko pricao sto cu sve piti za regulaciju ciklusa i ovulacija, ne bi mu vjerovala. Tko bi rekao da je toliki tesko zatrudniti. Jucer sam osla na drugu temu, zimske bebe i citala malo. Dusu sam isplakala,cure pisu o pregledima i porodima, a ja si sve mislim kad cu ja tako ☹

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ameliee
    17. Svibanj 2021. 22:43

Draga Lori ne bi ti meni kopala po ormarima jer bi ja s tobom podijelila svaku čokoladu. 😘 
    Buhtlice samo ti nastavi piškiti, možda te baš uskoro iznenadi. 🤞 Kada ti je teško, pusti sve i isplači se, ali znaj da ćeš i ti uskoro produžiti na ljepše i pupastije teme. Ima da ti ta odvratna marulja, uz našu Lozicu, napravi čuda. 🤞🥰❤️
    Rio super za pregled! 🥰 Vjerujem da ti je sada srce na mjestu, opusti se i uživaj. 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.