Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    17. Svibanj 2021. 22:48

Belinda heeej tu si nam ❤️ dozivala sam te ranije pa sam pretpostavila da si na pauzi. Nadam se da ti je godio reset i da si spremna za sljedeći ciklus 🤞 u kojoj si fazi sada? 
    Buhtlica nisam pila marulju, ali sam vrkutu i nisam baš ni njezin fan. Čitala sam da je finija kad se ubaci list maline u nju 🤷‍♀️ slažem se s tim da to trebaš piti kao kad skidaš flaster - brzo i bez puno gledanja, bit će bezbolnije u svakom slučaju. Skuhaj si manju šalicu pa da možeš eksirat 😁
    Amelie uhhh baš zavidim kad netko može biti tako opušten. Ja i kad kažem da sam opuštena - nisam. 🙄 Šta je s tvojim ciklusom? Jel nisi danas trebala dobiti m? 
    Lori nek ste pokrili, to je najvažnije 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    17. Svibanj 2021. 22:51

Ameliee

Buhtlice…. Ima da ti ta odvratna marulja, uz našuLozicu, napravi čuda.🤞🥰❤️

Zbog vas će me početi ubacivati u one članke "savjeti za začeće" i slično: uz marulju, vrkutu, bbt i lh trakice treba se pridružiti i Lozinoj listi na missmami 😂😂
    Imat ću svoj vlastiti yt kanal na kojem će pisati "subscribe me for more positive tests" 😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Ameliee
    18. Svibanj 2021. 04:26

Loza 🧙‍♀️🥀

Belinda heeej tu si nam ❤️ dozivala sam te ranije pa sam pretpostavila da si na pauzi. Nadam se da ti je godio reset i da si spremna za sljedeći ciklus 🤞 u kojoj si fazi sada?
    Buhtlica nisam pila marulju, ali sam vrkutu i nisam baš ni njezin fan. Čitala sam da je finija kad se ubaci list maline u nju 🤷‍♀️ slažem se s tim da to trebaš piti kao kad skidaš flaster - brzo i bez puno gledanja, bit će bezbolnije u svakom slučaju. Skuhaj si manju šalicu pa da možeš eksirat 😁
    Amelie uhhh baš zavidim kad netko može biti tako opušten. Ja i kad kažem da sam opuštena - nisam. 🙄 Šta je s tvojim ciklusom? Jel nisi danas trebala dobiti m?

Čini se da mi je i ciklus preopušten. 🙈😂 Ma aplikacija mi je uzela neki prosjek prethodnih M od prije poroda, a i inače mi variraju od 25-30 dana, pretpostavljam da se ciklus još uštimava. 🤷‍♀️ Napravim još danas - sutra jedan test za svaki slučaj, pa me možeš maknuti s liste da ne zbunjujem ljude, a ja se javim s novim datumom kad labruhača krene.

Btw., njušim li ja to potencijal za neki opako dobar biznis?! 😂😂😂😂 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

buhtlica23
    18. Svibanj 2021. 06:46

Ameliee

Loza 🧙‍♀️🥀

Čini se da mi je i ciklus preopušten.🙈😂Ma aplikacija mi je uzela neki prosjek prethodnih M od prije poroda, a i inače mi variraju od 25-30 dana, pretpostavljam da se ciklus još uštimava.🤷‍♀️Napravim još danas - sutra jedan test za svaki slučaj, pa me možeš maknuti s liste da ne zbunjujem ljude, a ja se javim s novim datumom kad labruhača krene.

Btw., njušim li ja to potencijal za neki opako dobar biznis?!😂😂😂😂

Oo curo draga, ako ikad budes pila znat ces o cemu pricam, vrkutica je mljaci 🤣🤣🤣

A potencijal za biznis je svakako, tko sve ima kanale ajme meni. Ovo je barem korisno 😆😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Maša🤰🏼
    18. Svibanj 2021. 07:22

Pozdrav cure ♥️
    Evo da vam se javim s pregleda , sve je savrseno 😍
    Srceko nam kuca i veliki smo 0.73 cm 🥳🥳
     [ibb.co]

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

buhtlica23
    18. Svibanj 2021. 07:55

Maša🥰🤰🏼

Pozdrav cure ♥️

[ibb.co]

😍😍😍😍😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Marinci
    18. Svibanj 2021. 07:58

Maša🥰🤰🏼

Pozdrav cure ♥️

[ibb.co]

Divno Maso,kad otprilike bena stize,kako se osjećaš imas li simptoma,mucnina

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Lori🍀
    18. Svibanj 2021. 08:18

Jutro svima
    Buhtilice vjerujem da ti je teško i nije uopće loše isplakati se s vremena na vrijeme. Samo nemoj gubiti nadu, doći će tvoja bebica sigurno, prije ili kasnije
    Belinda bok, drago mi je da si nam se javila! Kako si ti? Naša Loza je naš mali srećonoša
    RioMare dobro da si otišla na pregled ako su te ti bolovi mučili da se ne stresiraš nepotrebno. Možda ti je O bila koji dan ranije, kako god bilo to su super vijesti da se vidi tako rano
    Amelie  I ja se kao Loza divim tvojoj opuštenosti, ja sam bila opuštena samo prva 2 ciklusa, ostalo sve napeta ko puška, osluškivanje simptoma, deprica ako je test negativan I sad sve ispočetka
    Loza the prego wizard  Kako si? Idući ciklus je tvoj, kuješ li već neke planove?
    Maša divna slikica, bravo za pregled, sad možeš odahnuti i uživati u trudnoći

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Ameliee
    18. Svibanj 2021. 08:37

Buhtlice nažalost znam o čemu pričaš, kao dijete su me tjerali da ga pijem jer sam imala jako problema s bronhitisom. Sjećam se štipaljki za nos, puno suza i trčanja. 😅
    Mašo prekrasna je sličica. Želim ti urednu trudnoću. ❤️
    Lori i Loza daleko sam ja sada od te opuštene žene, bit će da je sva opuštenost prešla na mog muža jer smo ovaj put izgleda zamjenili uloge. 🙈

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Loza 💙😇
    18. Svibanj 2021. 09:01

Jutrooooo

Amelie zašto si budna u 4:26?😱😂 I moj mi se nekad čini preopušten, toliko da budem ljuta na njega kad on nije tužan kao ja kad dobijem m. Užasno sam plakala kad smo dobili nalaz spermiograma i briseva, baš su mi to bili koma dani, preležala sam ih na kauču, a on je bio normalan, ni da ga dirne 🤷‍♀️ samo je rekao  me ne može više gledati kako to na mene utječe, a beba će bit kad bude. Onda sam se ja naljutila jer nije dramatičan kao i ja 😂😁
    Lori the prego wizard 😂😂😂 baš si me nasmijala s ovim hahaha
    Mi smo prošle godine u 3mj odlučili se prestati paziti, međutim period do 10mj uopće ne smatram pokušavanjem jer nismo pratili plodne dane ni ništa ali sam bila preopuštena. Ugl taj prvi ciklus ja sam daaaaanima na poslu tražila dječja kolica, krevetiće, robicu. Kako sam bila naivna 🙄 tek od 12mj mi je to postalo strašno svaki put kad dobijem m. Sad sam isto okej kad znam da smo na pauzi, ali sebe se bojim ako u prvom novom ciklusu pokušavanja stigne m. Ne odgovaram za sebe 😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.