Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    16. Ožujak 2021. 15:19

RiO MArE🐟😅❣️

Sandričak

RiO MArE🐟😅❣️

Sarita_00

Hej!

Eto i mene 😁 Danas radila od doma, taman došlo kao naručeno da ne moram šetati takva šepava 😅 Ali bolje je. Užasno izgleda, ali ne boli strašno. Ostalo mi tableta od zadnji put, pa sam si sama uvela terapiju. Taman imam još za večeras, pa sam slala mail doktorici da mi pusti recept da mogu podići. Šta mi vrijedi ići kod nje kad mi samo može dati tablete 🤣 Što se hrabrosti tiče, za bolove sam hrabra. Koliko su me pikali, rezali, više uopće ne reagiram. Prošli tjedan kod anesteziologa, dok sam nabrojala sve operacije je samo rekao: onda sve znate 🤣🤣
    Moja temperatura jutros nešto skočila. E sad, dal je do O, dal je to što bi se svako okretanje probudila, dal je traženje toplomjera. Ali traženje nije uključivalo dizanje, samo malo više pipanja ormarića 😅

Ivajurjevic i Wonderer žao mi je za M ❤️
    Inna i tebi šaljem ❤️ I da nalazi budu dobri 🤞
    Marekakva vrkuta 😜😜
    Bambinaumrla sam od smijeha na muža s bananom dok mu vade krv 🤣🤣 Ja sam si to zamislila da leži i grli bananu, a oni mu vade krv 🤣
    Ostalima 😘😘😘

E saritoooo😇😇
    Eto nesto dobro makar.. Doma siii!! 🤗🤗
    Jos 7-8 dana i odbrojavamo tiiii… 💜💜
    Pa vrkuta da hahha.. Možda mi zato i nije jos nista hahaha

Ee ako vtkuta pomaze za pms pa slaviću je. 😁 ja imam ogromaan pms,tipa 10 dana pred dobijanje. Onda kad sve saberes,malo dana me nista ne boli u ciklusu. 🤦‍♀️😂😩 tek sam pocela sa vrkutom pa nadam se da pomaže. ❤
    Sarita_00 bas te muci to koleno čoveče 😶 valjda ce da prestane. (Kao sto vidis zapamtila sam za koleno) hihi,a i napisala si 🤦‍♀️😁😂❤
    T.loza 😂😂😂 za to sto je sve u tebi sem muzaa. Procice i too.💋❤

Hmmmm ja cu morat reć da se nadam da nije to 🤣🤣🤣
    Evo stigo mi tsh 3.47😥😥😥

Uhh jesu za to cure govorile da je poželjno max 2.5 za trudnoću? Nisam upratila... Jel trebaš dobiti kakvu terapiju sada za reguliranje ili? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sarita_00
    16. Ožujak 2021. 15:21

Ako ta vrkuta djeluje na pms, ima da se natačem s njom 🤣🤣 Te trbuh boli, te migrene, te postanem podvojena ličnost... Dođe mi žao male kad stalno te dane galamim na nju 😔
    Damica je došla na svijet bez lijekova. Tako da eto toliko o mom pragu boli. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    16. Ožujak 2021. 15:23

RiO MArE🐟😅❣️

Sandričak

RiO MArE🐟😅❣️

Sarita_00

Hej!

Eto i mene 😁 Danas radila od doma, taman došlo kao naručeno da ne moram šetati takva šepava 😅 Ali bolje je. Užasno izgleda, ali ne boli strašno. Ostalo mi tableta od zadnji put, pa sam si sama uvela terapiju. Taman imam još za večeras, pa sam slala mail doktorici da mi pusti recept da mogu podići. Šta mi vrijedi ići kod nje kad mi samo može dati tablete 🤣 Što se hrabrosti tiče, za bolove sam hrabra. Koliko su me pikali, rezali, više uopće ne reagiram. Prošli tjedan kod anesteziologa, dok sam nabrojala sve operacije je samo rekao: onda sve znate 🤣🤣
    Moja temperatura jutros nešto skočila. E sad, dal je do O, dal je to što bi se svako okretanje probudila, dal je traženje toplomjera. Ali traženje nije uključivalo dizanje, samo malo više pipanja ormarića 😅

Ivajurjevic i Wonderer žao mi je za M ❤️
    Inna i tebi šaljem ❤️ I da nalazi budu dobri 🤞
    Marekakva vrkuta 😜😜
    Bambinaumrla sam od smijeha na muža s bananom dok mu vade krv 🤣🤣 Ja sam si to zamislila da leži i grli bananu, a oni mu vade krv 🤣
    Ostalima 😘😘😘

E saritoooo😇😇
    Eto nesto dobro makar.. Doma siii!! 🤗🤗
    Jos 7-8 dana i odbrojavamo tiiii… 💜💜
    Pa vrkuta da hahha.. Možda mi zato i nije jos nista hahaha

Ee ako vtkuta pomaze za pms pa slaviću je. 😁 ja imam ogromaan pms,tipa 10 dana pred dobijanje. Onda kad sve saberes,malo dana me nista ne boli u ciklusu. 🤦‍♀️😂😩 tek sam pocela sa vrkutom pa nadam se da pomaže. ❤
    Sarita_00 bas te muci to koleno čoveče 😶 valjda ce da prestane. (Kao sto vidis zapamtila sam za koleno) hihi,a i napisala si 🤦‍♀️😁😂❤
    T.loza 😂😂😂 za to sto je sve u tebi sem muzaa. Procice i too.💋❤

Hmmmm ja cu morat reć da se nadam da nije to 🤣🤣🤣
    Evo stigo mi tsh 3.47😥😥😥

Uu, to je dosta visoko s obzirom da nama treba 2,5 😔 A opet ne toliko visoko da daju terapiju. Osim ako te ginekolog ne pošalje s te strane dalje. Nadam se da će se to nekako regulirati 🤞

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

RiO MArE🐟😅❣️
    16. Ožujak 2021. 15:27

Loza, sarita daaa do 2.5 bi trebala biti ona kao jel...mada znam da nije to da ako nije da nema sanse samo eto bilo bi poželjno da se to regulira..al pošto je zapravo 3.47 dobro generalno terapije mi davat neće... Vidjet cu a ginek.sta ce reć😁😁 ejjj ali sjenica je bila jučer 🤣🤣🤣💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    16. Ožujak 2021. 15:29

RiO MArE🐟😅❣️

Loza, sarita daaa do 2.5 bi trebala biti ona kao jel…mada znam da nije to da ako nije da nema sanse samo eto bilo bi poželjno da se to regulira..al pošto je zapravo 3.47 dobro generalno terapije mi davat neće… Vidjet cu a ginek.sta ce reć😁😁 ejjj ali sjenica je bila jučer 🤣🤣🤣💜💜💜

tako jeee, sjenica je bitna 🤞🤞🤭

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sunshine10
    16. Ožujak 2021. 15:38

Tloza mozes napraviti mjesavinu maslinovog ulja, kantarionovog ulja I meda . U tu mjesavinu umocis tampon I stavis ga na par sati.  Također mozes I kantarionovo ulje na sterilnu gazu  I staviti na gacice I tako prespavati. A mozes iskoristiti I muza  da se on namaze 🍆 kantarionovim  uljem.  😂😂😂😂 to je definitivno najbolje opcija 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

LazyO
    16. Ožujak 2021. 15:40

RiO MArE🐟😅❣️

Loza, sarita daaa do 2.5 bi trebala biti ona kao jel…mada znam da nije to da ako nije da nema sanse samo eto bilo bi poželjno da se to regulira..al pošto je zapravo 3.47 dobro generalno terapije mi davat neće… Vidjet cu a ginek.sta ce reć😁😁 ejjj ali sjenica je bila jučer 🤣🤣🤣💜💜💜

A kad ćeš ti mim te ponoviti test? Pa jedva čekam to 🤭
    T.Loza a i na tebe sam riknula na ono da u sebe stavljaš sve osim muža hahaha
    Zujalice bila si prizvana nekoliko puta, al ajde, u poslu si😋. Bitno da za tjedan dana vec moze testirat nesto. Ak se nije uhvatilo s tolko dugotrajnim pikom onda ne znam 😂. Kakav ce to bit plus!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 15:46

RioMare vidi za tsh s ginekologicu što kaže,a jedva čekam da ponovi s test😁 budeš sutra ujutro?

Sandričak
    16. Ožujak 2021. 15:49

https://ibb.co/42v7MMB 
    Evo mojih LH trakica.  Čini mi se da je ta gore vec krenula da svetli. I najverovatnije ce se 'upaliti' kad bude blizu ovulacija. Mada ove dole su isti proizvodjac samo malo skuplje i linija je svetlija . Hmmm 🤔 A ja narucila ove jeftine 40 komada ,blago menii.  🙄😁🤣
    Hope cestitam tii 😘❤
    RioMare bzv za taj tsh.  Ali druga linijica je bila tu.  Kad ces opet da piskis ? 😘

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    16. Ožujak 2021. 15:58

LazyO, Bella, Sandričak. da bas bezveze... A budem ju nazvala pa cu vidjet...
    A sto se tiče testa, mislim da cu ujutro,s obzirom sa sam već 20 puta piškila mislin da nema smisla hahahhaha😁😁💜💜💜(izvlakuša) 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.