Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    12. Svibanj 2021. 11:30

Ri

Dobro jutro cure drage . Nadam se da ste sve dobro , evo mali update od mene , prva Beta 328 😊

Superrr bas mi je drago

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Z-MARTA
    12. Svibanj 2021. 11:47

Nažalost, vjestica je došla ranije. Nije implantacijsko. To me vrlo iznenadjenje s obzirom da su mi ciklusi godinama bili vrlo uredni. Nisam imala nikakav stres. Šta mogu, pokušavati i dalje jedino :) Je li normalno da ciklus tako malo poludi kada se prestanete paziti? Pojma nemam kako ću sada znati kada je ovulacija. Prije je uvijek bila 14.dana.   

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Bambina
    12. Svibanj 2021. 12:15

MartaZ12

Nažalost, vjestica je došla ranije. Nije implantacijsko. To me vrlo iznenadjenje s obzirom da su mi ciklusi godinama bili vrlo uredni. Nisam imala nikakav stres. Šta mogu, pokušavati i dalje jedino :) Je li normalno da ciklus tako malo poludi kada se prestanete paziti? Pojma nemam kako ću sada znati kada je ovulacija. Prije je uvijek bila 14.dana.

Žao mi je.. 😔
    A morat ćeš krenuti sa trakicama, nema druge.. A koji ti je danas dan ciklusa? Oprosti ako nisam popratila što si ranije pisala.. 

• Jel_91
    12. Svibanj 2021. 12:25

t.loza 🎀

Jel_91

Bok svima!
    Prošlo par dana od Hysc, uspješno odrađeno.
    Kupila sam opet LH trakice za praćenje, ali nikad mi nisu pokazale ovulaciju. Radila sam ih nekoliko mjeseci u godini, nikad ništa. Prošli mjesec, navodno nema ovulacije kaže mi moja gin prek uzv pregleda, ovaj mjesec nema ovulacije prek uzv pregleda. 🤦🤷‍♀️ Svi hormoni, relativno uredni, nema nekih većih odstupanja, ne znam više što napraviti…
    Slj ciklus će se opet pratiti. Muž je bio kod androloga, dijagnoza Oligozoospermija, poslali su nas i kod genetičara.
    Pijem prenatal od Solgara, on profertil, vitamin D potisak. Taman kad sam mislila da će biti nešto od 🤰- ništa. 😔

Hej :)
    Je li ti gin spominjao nekakvu mogućnost poticanja ovulacije?

Spominjala mi je i specijalistica u bolnici i moja ginekologica, međutim, ništa nije još prepisala. Samo je onako usput spomenula, možda bi bilo pametno uvesti nešto, ali da će to još odlučiti. Možda uvede od sljedećeg ciklusa, pošto mi je rekla da joj se čini da još nije sve na svom mjestu nakon histero 🤷‍♀️

👉Hysc 2018.g
    👉Hysc 2021.g
    ☘️ intenzivan rad na 🤰 od 2020
    ☘️Brisevi uredni, papa uredan
    ☘️Oligozoospermija (značajna)

• XOXO
    12. Svibanj 2021. 12:40

MartaZ12

Nekad i samo vrijeme moze utjecati. Meni bi bas ovako u proljece kad su ceste promjene znalo lagano prolupat. Nista znacajno al par dana gore dole M bi primjetila. 
    Sto se trakica tice mislim da je dobra ideja. Mi smo npr 8-9 mjeseci se ne pazili pa kad se desi super. Onda mi je to malo pocelo ic na zivce da zasto se ne desava uzela trakice i sa prvim pikom (prvi ikad mjesec koristenja trakica) se ulovilo. Zasto si ne pomoc trakicama. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Marinci
    12. Svibanj 2021. 12:50

Meni trakice nisu pomogle nista i to sam kupila one stvarno kvalitetne međutim meni su od devetog dana bile jako tamne pa sve do 16 tako da mi to nista nije imalo smisla, bacila sam  400 kuna u vjetar ,mene su jako opteretile jer su stalno bile tamnije od kontrolne linije

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Lori🍀
    12. Svibanj 2021. 13:20

Amelie hahahha budem
    Marinci navalila sam jučer na 13dc, možda će ti vojnici biti u zasjedi do O Ovi od vikenda sumnjam da će preživiti. Danas nisam još ali budem
    Marta baš mi je žao. Meni je prošle god jednom uranila punih 6 dana, to je bilo pred svadbu pa sam možda i bila malo pod stresom.
    Što se trakica tiče kod mene je bila ista situacija kao kod XOXO, nisam ih koristila i 1.mjesec kako sam krenula s njima ostala trudna. 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bambina
    12. Svibanj 2021. 13:28

Ja ni sa trakicama ni bez.. 😔 O živote.. 

• XOXO
    12. Svibanj 2021. 13:36

Bambina

Ja ni sa trakicama ni bez.. 😔 O živote..

Bit ce sigurno. Ja i Lori smo imale srecu ulovit iz prve a nesrecu da ne ide sve kako treba. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Loza 💙😇
    12. Svibanj 2021. 13:37

Lori uhhhh u svom bijesu nisam vidjela da ti je danas 14dc 😱 primi moje najdublje isprike i sretan tiiiiii! 🥳🥳🥳🥳
    Bambina nemam pojma kako dođe osim seksom 😂 Amelie joooj hvala ti na lijepim riječima ❤️ toj bebi je bolje da se ne budi noću i ne zajebava previše jer me je već dosta namučila 😂 mama need a break
    Lu nikakve simptome nemam 🤷‍♀️
    Marinci ❤️
    MartaZ moje nestručno laičko mišljenje je da ciklus ne poludi kad se prestsnemo paziti, nego mi obraćamo pažnju puno više nego do tada i svaki kašalj promatramo kao potencijalni simptom. Govorin to jer sam se i sama bavila tom mišlju. Dok se nismo prestali paziti nisam bila sigurna ni što je ovulacija 🤦‍♀️ naravno da ima drugih faktora koji mogu utjecati na kašnjenje ili uranjenu m, ali ne povezujem to s tim da je to zbof toga što ste se prestali paziti. Meni jednom godišnje m kasni 15 do 20 dana, vjerojatno jw to anovulatorni ciklus, a tad sam to gledala "joj samo da nisam trudna" pa od straha nikad nisam ni napravila test

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.