Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    12. Svibanj 2021. 16:07

Ri

Evo imam i nalaz od tsh - nikad visi - 4,9 prestravljena sam ! A već uzimam Euthyrox 50 . Pomagajte

Pojacaj dozu uzmi 100. I onda kad ti se javi doktor pitas koliko da uzmes 😝. Nece ti skodit ja pijem od 50 vec 5 godina i reklami ginica da pojacam dozu i trudnoci slobodno. I onda vadis nalaze da vidis situaciju

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Marinci
    12. Svibanj 2021. 16:21

Inna_

S time da ovaj prijatelj koji mi je bolji mi je rekao da im je trebalo 5 mjeseci. A LH trakice koristili zadnja 2 ciklusa

Joj ma bit će ne brini,evo i ja stalno gledam trudnice pa komentiram i onda mi muz kaze da sam ljubomorna i da ne smijem se tako ponašati pa sam sad došla sebi  al naravno i oko mene svi trudni al doslovno svi od 20 do 40

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    12. Svibanj 2021. 16:47

Ameliee

Marinciwuhuuuu odbrojavanje…🥳💃Neka ovaj bude dobitni!🤞
    MartaZžao mi je zbog M.😢Puno stvari može malo poremetiti ciklus, a za utvrditi kada je točno ovulacija mislim da je najpouzdanije koristiti trakice + mjerenje bazalne temperature.
    Bambinadoći će i tvoja mrvica s trakicama ili bez njih.❤️❤️
    Lozicebiti će to najbolja bebica na svijetu, a ako i bude mrvicu zločesta biti će onako simpatično, tek toliko da ti izmami osmjeh.🥰❤️
    Buffynadam se da će JS biti aman-taman i da ćeš uloviti pik uskoro.🤞
    Innapoznat mi je taj grozan osjećaj, u isto vrijeme i sreća i tuga, samo te baca lijevo desno. I meni se čini koga god ovih dana sretnem ili je trudan ili mi kažu da je netko drugi trudan. Stvarno mi je drago zbog svake te osobe, ali bi im se stvarno ubrzo željela pridružiti. I znaš što, znam da hoću prije ili kasnije, na ovaj ili onaj način, i znam da ćeš i ti isto tako, i Lui svaka od nas ovdje!💪❤️

Joj daleko je odbrojavanjee hahahhahaha uhhhh 

👦38👩32

Lori🍀
    12. Svibanj 2021. 17:49

Cure help. Pisnula sam jucer lh trakicu i pocela je tamniti u odnosu na prekjucer al nije bila ful tamna. Mislila sam da ce pik tek kroz 2 dana. I sada pisnem opet, nakon 24 h i skroz je svijetla😢 
    Glupaca, trebala sam pisnuti ranije. I sad ne znam sto to znaci, da je pik bio po noci vec odnosno danas ujutro? I da je tako kratko trajao? Mozda mi ovulacije nisu bas kvalitetne😢

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bambina
    12. Svibanj 2021. 18:03

Lori1988

Cure help. Pisnula sam jucer lh trakicu i pocela je tamniti u odnosu na prekjucer al nije bila ful tamna. Mislila sam da ce pik tek kroz 2 dana. I sada pisnem opet, nakon 24 h i skroz je svijetla😢
    Glupaca, trebala sam pisnuti ranije. I sad ne znam sto to znaci, da je pik bio po noci vec odnosno danas ujutro? I da je tako kratko trajao? Mozda mi ovulacije nisu bas kvalitetne😢

Kako ti je prošle cikluse bilo?
    Jeste hopsali jučer? 
    Nemoj odmah misliti najgore.. 

Lori🍀
    12. Svibanj 2021. 18:20

Bambina hopsali smo jucer a budemo i veceras i sutra. Ne muci me taj dio nego da li je problem ako je bio nagli pik i brzo nestao, znaci li to nesto lose?
    Prosli mjesec nije bila jako tamna ali cim je pocela tamniti nisam vise testirala jer mi je bilo bitno samo da se tijelo vratilo u normalu nakon spontanog. Pretprosli mjesec sam imala O to je potvrdjeno na uzv, cak prije 1 M nakon spontanog.
    A prije toga sam testirala samo 1 i taj put isto nije bila jako tamna ali samo ostala T.
    Sad ne znam dal je to problem sto mi nisu tamne te trakice😢

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bambina
    12. Svibanj 2021. 18:42

Lori1988

Bambina hopsali smo jucer a budemo i veceras i sutra. Ne muci me taj dio nego da li je problem ako je bio nagli pik i brzo nestao, znaci li to nesto lose?
    Prosli mjesec nije bila jako tamna ali cim je pocela tamniti nisam vise testirala jer mi je bilo bitno samo da se tijelo vratilo u normalu nakon spontanog. Pretprosli mjesec sam imala O to je potvrdjeno na uzv, cak prije 1 M nakon spontanog.
    A prije toga sam testirala samo 1 i taj put isto nije bila jako tamna ali samo ostala T.
    Sad ne znam dal je to problem sto mi nisu tamne te trakice😢

Koliko sam ja čitala po forumima, nekim curama pik zna biti kratak i onda one testiraju i po dva, tri puta na dan.. Ja se tek upoznajem sa trakicama, a prije ovih običnih koristila sam Clearblue koji pokaže smajl kada je pik i to mi je bilo najjednostavnije.. Ako ništa ne bude od ovog ciklusa, probaj jedan mjesec sa njim uz ove obične trakice..
    Super što ste hopsali i ako je bio pik jutros, pokriveno je..
    Stresno je pratiti, znam, ali što je, tu je.. Hopsajte još za svaki slučaj i biti će sve ok! 🤗

Lori🍀
    12. Svibanj 2021. 18:53

Hvala ti Bambina. Iduci mjesec cu malo ozbiljnije pristupiti testiranju😅 Ovo nam je ionako 1.mj pokusavanja. Frustrira me to sto sad moramo sve ispocetka, a da je T uspjela sam bi bila vec 4 mj trudna😢 Ali sto je tu je

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Marinci
    12. Svibanj 2021. 19:11

Lori1988

Hvala ti Bambina. Iduci mjesec cu malo ozbiljnije pristupiti testiranju😅 Ovo nam je ionako 1.mj pokusavanja. Frustrira me to sto sad moramo sve ispocetka, a da je T uspjela sam bi bila vec 4 mj trudna😢 Ali sto je tu je

Ma sve je to normalno,ma sigurno si uspjela lipo ste pokrili

👦38👩32

Bambina
    12. Svibanj 2021. 19:16

Evo moje današnje, 9. dc i jučerašnje.. Ovaj ciklus prerano nekako, ne znam da li je to normalno.. https://ibb.co/qWD0PtZ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.