Tloza za lijecenje ASCUSA mozes uzeti papilocare gel, koristi se 21 dan . Skupo je ko vrag. Ali mislim da bi ti u svom slučaju trebala uzeti . Meni su sada rekli da mogu uzeti onako preventivno radi kako se ne bi vracalo. Ali zbog briseva nisam bas mogla ovaj ciklus 21 dan tako da ja trenutno koristim, ali ja cu samo 7 dana koristiti.
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Hej!
Eto i mene 😁 Danas radila od doma, taman došlo kao naručeno da ne moram šetati takva šepava 😅 Ali bolje je. Užasno izgleda, ali ne boli strašno. Ostalo mi tableta od zadnji put, pa sam si sama uvela terapiju. Taman imam još za večeras, pa sam slala mail doktorici da mi pusti recept da mogu podići. Šta mi vrijedi ići kod nje kad mi samo može dati tablete 🤣 Što se hrabrosti tiče, za bolove sam hrabra. Koliko su me pikali, rezali, više uopće ne reagiram. Prošli tjedan kod anesteziologa, dok sam nabrojala sve operacije je samo rekao: onda sve znate 🤣🤣
Moja temperatura jutros nešto skočila. E sad, dal je do O, dal je to što bi se svako okretanje probudila, dal je traženje toplomjera. Ali traženje nije uključivalo dizanje, samo malo više pipanja ormarića 😅
Ivajurjevic i Wonderer žao mi je za M ❤️
Inna i tebi šaljem ❤️ I da nalazi budu dobri 🤞
Mare kakva vrkuta 😜😜
Bambina umrla sam od smijeha na muža s bananom dok mu vade krv 🤣🤣 Ja sam si to zamislila da leži i grli bananu, a oni mu vade krv 🤣
Ostalima 😘😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Tlozaza lijecenje ASCUSA mozes uzeti papilocare gel, koristi se 21 dan . Skupo je ko vrag. Ali mislim da bi ti u svom slučaju trebala uzeti . Meni su sada rekli da mogu uzeti onako preventivno radi kako se ne bi vracalo. Ali zbog briseva nisam bas mogla ovaj ciklus 21 dan tako da ja trenutno koristim, ali ja cu samo 7 dana koristiti.
a već su mi cure savjetovale neke vaginalete od eteričnih ulja pa sam mislila to uzet, međutim taman kad sam potrošila jedne vaginalete gin mi je prepisao druge tako da nikako da dođu na red. Već mi lagano ide na živce što je u meni sve osim muža pa msm da ću uzet malo pauzu koji dan nakon ove terapije 😅
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hej!
Eto i mene 😁 Danas radila od doma, taman došlo kao naručeno da ne moram šetati takva šepava 😅 Ali bolje je. Užasno izgleda, ali ne boli strašno. Ostalo mi tableta od zadnji put, pa sam si sama uvela terapiju. Taman imam još za večeras, pa sam slala mail doktorici da mi pusti recept da mogu podići. Šta mi vrijedi ići kod nje kad mi samo može dati tablete 🤣 Što se hrabrosti tiče, za bolove sam hrabra. Koliko su me pikali, rezali, više uopće ne reagiram. Prošli tjedan kod anesteziologa, dok sam nabrojala sve operacije je samo rekao: onda sve znate 🤣🤣
Moja temperatura jutros nešto skočila. E sad, dal je do O, dal je to što bi se svako okretanje probudila, dal je traženje toplomjera. Ali traženje nije uključivalo dizanje, samo malo više pipanja ormarića 😅
Marekakva vrkuta 😜😜
Bambinaumrla sam od smijeha na muža s bananom dok mu vade krv 🤣🤣 Ja sam si to zamislila da leži i grli bananu, a oni mu vade krv 🤣
Ostalima 😘😘😘
E saritoooo😇😇
Eto nesto dobro makar.. Doma siii!! 🤗🤗
Jos 7-8 dana i odbrojavamo tiiii... 💜💜
Pa vrkuta da hahha.. Možda mi zato i nije jos nista hahaha
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hej!
Marekakva vrkuta 😜😜
Bambinaumrla sam od smijeha na muža s bananom dok mu vade krv 🤣🤣 Ja sam si to zamislila da leži i grli bananu, a oni mu vade krv 🤣
Ostalima 😘😘😘
E saritoooo😇😇
Jos 7-8 dana i odbrojavamo tiiii… 💜💜
Ee ako vtkuta pomaze za pms pa slaviću je. 😁 ja imam ogromaan pms,tipa 10 dana pred dobijanje. Onda kad sve saberes,malo dana me nista ne boli u ciklusu. 🤦♀️😂😩 tek sam pocela sa vrkutom pa nadam se da pomaže. ❤
Sarita_00 bas te muci to koleno čoveče 😶 valjda ce da prestane. (Kao sto vidis zapamtila sam za koleno) hihi,a i napisala si 🤦♀️😁😂❤
T.loza 😂😂😂 za to sto je sve u tebi sem muzaa. Procice i too.💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
ooooo sarita bome ti je temp baš jako skočila. Pa ne znam koliko to okretanje u snu može utjecati na temperaturu. Msm vjerojatno može, ali ako je to baš jako presudno meni onda nijedna temperatura nije relevantna kad se ja okrećem 100 puta i probudim se obavezno jednom tokom noći da moram u wc 🤔 a ovo za toleranciju na bolove, svaka ti čast. Ja izdramim na najjače i kad trn trebam vadit 😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Hej!
Marekakva vrkuta 😜😜
Ostalima 😘😘😘
E saritoooo😇😇
Jos 7-8 dana i odbrojavamo tiiii… 💜💜
Ee ako vtkuta pomaze za pms pa slaviću je. 😁 ja imam ogromaan pms,tipa 10 dana pred dobijanje. Onda kad sve saberes,malo dana me nista ne boli u ciklusu. 🤦♀️😂😩 tek sam pocela sa vrkutom pa nadam se da pomaže. ❤
Sarita_00 bas te muci to koleno čoveče 😶 valjda ce da prestane. (Kao sto vidis zapamtila sam za koleno) hihi,a i napisala si 🤦♀️😁😂❤
T.loza 😂😂😂 za to sto je sve u tebi sem muzaa. Procice i too.💋❤
Hmmmm ja cu morat reć da se nadam da nije to 🤣🤣🤣
Evo stigo mi tsh 3.47😥😥😥
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Pozdrav svim ženama na temi 🙋♀️
Ja upadam kao padobranac,zapravo nekad davno sam bila tu sa nekolicinom cura na forumu i sad sam već pred termin..
Pokušavam iščitat stare stranice ali ne pronalazim nigdje članicu Watson, daj ako netko zna gdje je ona i šta se događa,vrlo bi ju rado htjela cut ❤️
Vama svima,zelim svu sreću i pozitivne testice čim prije..
Ja upadam kao padobranac,zapravo nekad davno sam bila tu sa nekolicinom cura na forumu i sad sam već pred termin..
Pokušavam iščitat stare stranice ali ne pronalazim nigdje članicuWatson,daj ako netko zna gdje je ona i šta se događa,vrlo bi ju rado htjela cut ❤️
Hope pozdrav! Watson je trenutno u postupku, mislim da čekaju sad zbog nekih cistica. Ne znam točno, ali mislim da Lindsay zna, možda se oglasi 😊
Tebi sretno! 🤗
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Pokušavam iščitat stare stranice ali ne pronalazim nigdje članicuWatson,daj ako netko zna gdje je ona i šta se događa,vrlo bi ju rado htjela cut ❤️
sretnooooo i čestitam unaprijed :)))
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji