Lori slažem se za ovaj divni prizor plusića 🥰 lijepo se provedite danas, mi planiramo isto u prirodu :)
Bambina hvala na lijepim riječima ❤️ ma eto, uhvatilo me malo. 8 mjeseci mi je prošlo dok se nisam ni okrenula, bojim se koliko će još potrajati... Ali proći će :) kada otprilike očekuješ o?
Ri e ovo si dobro rekla, da sve dogodine slavimo majčin dan 🥂 ako se stanje pogorša nemoj čekati i odi na hitnu, makar imam dobar osjećaj da neće biti potrebe za tim :) tebi još ni ne kasni jel?
MarijaAna da, nadam se da će to biti tema 🥰🥰 kako si ti?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobro jutro drage cure ❤️
Nije me bilo neko vrijeme, morala sam se nakon svega malo odmaknuti sa foruma da mi sjednu neke stvari i da mogu nastaviti dalje. Danas na ovaj prigodan dan, sjetila sam se svih vas, moje hrabre žene s kojima dijelim jedan od životnih ciljeva a to je da postanemo majke. Eh pa drage moje, želim svima nama da sljedeće godine si čestitamo majčin dan tipkajući sa našim bebama u naručju ❤️
Čestitam svim plusićima koji su se dogodili u ovom razdoblju dok me nije bilo, nema ništa ljepšeg nego vidjeti kako se lista popunjava ❤️ Cure koje su dobile i koje nastavljaju svoj put, tu sam sa vama 🤗
Wonderer, Bella, Ginny, Lori, RioMare, Sandričak, Tloza, Ancioo, Lindsay, LazyO, Zuzujalica, Rea i ostale koje sam sigurno zaboravila jedno veliko ❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Nije me bilo neko vrijeme, morala sam se nakon svega malo odmaknuti sa foruma da mi sjednu neke stvari i da mogu nastaviti dalje. Danas na ovaj prigodan dan, sjetila sam se svih vas, moje hrabre žene s kojima dijelim jedan od životnih ciljeva a to je da postanemo majke. Eh pa drage moje, želim svima nama da sljedeće godine si čestitamo majčin dan tipkajući sa našim bebama u naručju ❤️
Čestitam svim plusićima koji su se dogodili u ovom razdoblju dok me nije bilo, nema ništa ljepšeg nego vidjeti kako se lista popunjava ❤️ Cure koje su dobile i koje nastavljaju svoj put, tu sam sa vama 🤗
Wonderer, Bella, Ginny, Lori, RioMare, Sandričak, Tloza, Ancioo, Lindsay, LazyO, Zuzujalica, Rea i ostale koje sam sigurno zaboravila jedno veliko ❤️
Oooooo baš mi je drago da si se javila ❤️❤️ nadam se da si bolje sada, imaš li kakve posebne planovr za ovaj ciklus?
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Oooooo baš mi je drago da si se javila ❤️❤️ nadam se da si bolje sada, imaš li kakve posebne planovr za ovaj ciklus?
Tlozice 🤗 Bolje sam, hvala ti, sad sam u fazi napada pa sam nabrijana da se dovedem u red, što fizički što psihički 💪
Nakon biokemijske sam išla obaviti papu u Puli, i u petak me zvao gin da mi kaže da je papa šta se tiče nečeg zloćudnog ok, ali da imam neku upalu i da mi preporuča da napravim cervikalne briseve. Tako da krajem mjeseca idem kod svog gina tu u Njemačkoj pa ću mu reći za to i da me napokon pošalje na neke od pretraga da se otkrije zašto mi se dešavaju te biokemijske. Pitala sam ginekologa kod kojeg sam papu radila, da li da sad napravim pauzu ili ne, i savjetovao mi je da slobodno pokušam dalje, jer da je kod mene nešto veći postotak da je kvaliteta embrija loša, ali da su i velike šanse da se potrefi ona prava kombinacija jajne stanice i spermića. Tako da sam ja danas 9dpo i ne očekujem apsolutno ništa 😁
Kako si mi ti? Napokon je došao peti mjesec, jeste krenuli pokušavati? Vidim da si postala prava srećonoša i da ti vođenje liste baš odgovara 🤗 Samo ti nama nastavi taj lijepi niz i da uskoro i svoje ime zapišeš na vrh 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Lorislažem se za ovaj divni prizor plusića 🥰 lijepo se provedite danas, mi planiramo isto u prirodu :)
Bambina hvala na lijepim riječima ❤️ ma eto, uhvatilo me malo. 8 mjeseci mi je prošlo dok se nisam ni okrenula, bojim se koliko će još potrajati… Ali proći će :) kada otprilike očekuješ o?
Ri e ovo si dobro rekla, da sve dogodine slavimo majčin dan 🥂 ako se stanje pogorša nemoj čekati i odi na hitnu, makar imam dobar osjećaj da neće biti potrebe za tim :) tebi još ni ne kasni jel?
MarijaAna da, nadam se da će to biti tema 🥰🥰 kako si ti?
Hvala što pitas.. lijep je dan i iskoristit ću ga kao i većina i prirodi.. sljedeći tjedan ći zvati gin da dogovorim pregled pa me malo trema a inace sve ok .. kako si ti.. vi ste jos malo na pauzi? nadam se da što prije nastavljas i da sve bude u redu
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Monstera odlično za papu, a vezano za briseve - koliko sam ja shvatila sve je rješivo! Ako se i otkrije neka bakterija vjv ćeš dobiti neke tablete i vaginalete, malo pauzirati tada i nakon toga u akciju. Ako nastavljaš pauzirati od foruma do rada (što ne odobravam 😁), svakako nam javi kako su prošli brisevi :) 🤞
A ja eto donosim sreću drugima, a sebi ne najbolji spermio 😁 ali dobro nije kraj svijeta, sve se to da popraviti i riješit ćemo pa stiže plusić 💪 s tim sam se pomirila i prihvatila, ali sam se za vrijeme ove pauze do svibnja tješila kako će plusić biti najkasnije u idućem ciklusu. Sad mi je taj spermiogram došao kao pljuska u lice da me prizemlji, ali prihvatit ću i to s vremenom :)
MarijaAna ma daaaaj, nemoj da te bude trema. Okej, mene je isto prvi put bila trta. Moj gin je inače Sirijac i priča izuzetno dobro hrvatski ali ima malo naglasak pa ga pola toga nisam razumjela prvi put. Sad se raspričamo kao da smo si BFF 😂 sve je to normalno i nemaš se razloga brinuti ❤️ uskoro ćeš ga posjećivati svaki mjesec zbog praćenja trudnoće pa je bolje da se čim prije riješiš neugode 🤭🤭 a za moju pauzu odgovorila sam ti gore gdje i Monsteri :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Bambina hvala na lijepim riječima ❤️ ma eto, uhvatilo me malo. 8 mjeseci mi je prošlo dok se nisam ni okrenula, bojim se koliko će još potrajati… Ali proći će :) kada otprilike očekuješ o?
Ma sve te razumijem, mene isto uhvati panika, zašto se nije uhvatilo ova četiri ciklusa, a sve smo dali od sebe, valjda smo dali, ne znam više.. Sto pitanja u glavi iz dana u dan.. Aliiiii, ne smijemo odustati.. ❤️
O očekujem oko 17.-18., vidjet ćemo kako će se razvijati situacija.. 🤞
Lozice , tako je još mi ne kasni . Tek za 3,4 dana možemo zvat kašnjenjem . Onda ću Napravit test opet 🙈
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Monstera odlično za papu, a vezano za briseve - koliko sam ja shvatila sve je rješivo! Ako se i otkrije neka bakterija vjv ćeš dobiti neke tablete i vaginalete, malo pauzirati tada i nakon toga u akciju. Ako nastavljaš pauzirati od foruma do rada (što ne odobravam 😁), svakako nam javi kako su prošli brisevi :) 🤞
A ja eto donosim sreću drugima, a sebi ne najbolji spermio 😁 ali dobro nije kraj svijeta, sve se to da popraviti i riješit ćemo pa stiže plusić 💪 s tim sam se pomirila i prihvatila, ali sam se za vrijeme ove pauze do svibnja tješila kako će plusić biti najkasnije u idućem ciklusu. Sad mi je taj spermiogram došao kao pljuska u lice da me prizemlji, ali prihvatit ću i to s vremenom :)
MarijaAna ma daaaaj, nemoj da te bude trema. Okej, mene je isto prvi put bila trta. Moj gin je inače Sirijac i priča izuzetno dobro hrvatski ali ima malo naglasak pa ga pola toga nisam razumjela prvi put. Sad se raspričamo kao da smo si BFF 😂 sve je to normalno i nemaš se razloga brinuti ❤️ uskoro ćeš ga posjećivati svaki mjesec zbog praćenja trudnoće pa je bolje da se čim prije riješiš neugode 🤭🤭 a za moju pauzu odgovorila sam ti gore gdje i Monsteri :)
Ma joj ja san prije korone isla često jer san imala ciste i jako duge cikluse.. i sad eto nisan malo više od godine i bas me trema.. bit će sve ok mora :)
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Bambina tako i ja u tom nekom periodu očekujem o pa ako se nešto ne promijeni, odbrojavamo zajedno 🤞🥰
Ri baš ti je jako taman test s obzirom da ti ne kasni, jesi pratila točno kad ti je o?
MarijaAna ma naravno d aće biti okej, javi kako je prošlo :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji