Sandričak I ja nesto mislim da cu i ja dobiti neke lijekove jer mi je ginekolog rekao da ce se posavjetovati I sa endokrinologom oko tih nalaza. A moguce da je kod tebe I zbog nervoze zbog igle. A znam to za TSH, a s obzirom da mi je ljetos nakon vanmatericne TSH bio 4.96 sad ovo sto je 2.96 je bas veliki napredak 😂😂
Bambina pa mislim da je u mene bilo ovako po svim ovim pravilima koje si napisala . Svakako u četvrtak ponovo radim prolaktin I progesteron
Javi bas kakvi su rezultati u četvrtak. I bas me zanima dal ce ti dati lekove za taj prolaktin. Updateuj nas 🥰😘❤
A za tsh,jel pijes kakve lekove ili se samo smanjilo ?
Ja sam primetila da je meni nekad 2,45 npr pa posle par meseci 2.8 i da tako varira ne previše ni gore ni dole.
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Pozdrav zene, nije me bilo nekih mjesec i vise ovdje. Ko je duze tu mozda me se i sjeca. Jednostavno mi je trebalo malo vremena da saberem sve svoje misli. Prije mjesec sam bila kod ginekologa radila papu nakon 6 mj, ASCUS se povukao i nema ga viseee :))) jupiiii, bila je neka mala upalica ali sam to rijesila poligynax vaginaletama. Muz i ja smo dobili terapiju Doxyciklin, Atrican i Diflucan tablete i receno je da ovaj ciklus ni u ludilu ne smijemo nista pokusavati zbog tih tableta. Ja sam dobila uputu da radim hormone 8 i 21 dan ciklusa, a muz spermiogram . Cekam sada nalaze za brisove, i muz za spremiogram. U cetvrtak idem vaditi hormone na 21 dc. Nalazi od 8dc su sljedeci FSH 4, LH 4,3, Estradiol 157.2 , Progesteron 6,3 , Prolaktin 575,0 , Testosteron 1,65 , Kortizol 278 i TSH 2,96. Dakle svi hormoni su ok, osim prolaktina. Receno mi je da je to usljed stresa . Postavim vam slikice u sljedecem komentaru. Izvinjavam se na dugom tekstu :)
https://ibb.co/DR5rR7X
Evo postavila sam ti i moje rezultate, pa uporedi. Znaci za povisen prolaktin su ti rekli da je to ok i da je od stresa ?
Zasto 8.dc si vadila hormone,vade se inace od 2. Do 5. Dana ciklusa ? 🤔
❤❤
Da da , tako sam dobila upute od ginekologa da radim 8 i 21 dc . A navodno je prolaktin hormon stresa .
Da bi prolaktin pokazao točnu vrijednost, potrebno je biti budan dva, tri sata prije i pola sata mirovati netom prije vađenja u čekaoni.. 🙂 Ja sam ga ponavljala jer se nisam držala toga prvi put..
Gde drzalaa,nisam nikakoo. Msm bila sam budna ajde nekih 2 i po sata. A u čekaonici me takva nervoza bila uhvatilaaa. Cekala sam nekih mozda 10ak min dok su me prozvali. I jos mi se tresla ruka dok su mi vadili krv 😅😅🤣 To stvarno izgleda smesno 🤣😂
Ali citala sam o tom povisemom prolaktinu, msm meni je cak u granicama normale,tako da sam sigurna da je zbog moje nervoze, ja sam jako živcana i tremaros . 😆❤
Hahahahah ja sam isto trtaroš. Kad sam išla vadit krv 10 min su mi tražili venu koliko sam se ja uplašila, kažu "gospođo, malo ste blijedi, jel vam dobro?" a ja samo što se ne onesvjestim kad vidim iglu 😂
Zamislila sam sebe u ulozi tommy kad ju je gin pitao koliko je hrabra od 1 do 10 za uklanjanje polipa, ja bi vjerojatno rekla - 15 😂 bit ću divna na porodu, nema šta, prava lavica 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sandričak u mene su malo drugacije referentne vrijednosti nego kod tebe na nalazima . U mene za prolaktin pise vrijednost od 64 -395 , a kod mene je 575
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sandričak I ja nesto mislim da cu i ja dobiti neke lijekove jer mi je ginekolog rekao da ce se posavjetovati I sa endokrinologom oko tih nalaza. A moguce da je kod tebe I zbog nervoze zbog igle. A znam to za TSH, a s obzirom da mi je ljetos nakon vanmatericne TSH bio 4.96 sad ovo sto je 2.96 je bas veliki napredak 😂😂
Bambina pa mislim da je u mene bilo ovako po svim ovim pravilima koje si napisala . Svakako u četvrtak ponovo radim prolaktin I progesteron
Javi bas kakvi su rezultati u četvrtak. I bas me zanima dal ce ti dati lekove za taj prolaktin. Updateuj nas 🥰😘❤
A za tsh,jel pijes kakve lekove ili se samo smanjilo ?
Ja sam primetila da je meni nekad 2,45 npr pa posle par meseci 2.8 i da tako varira ne previše ni gore ni dole.
TSH se smanjio sam od sebe, nisam nista koristila
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
tloza ahahah umrla sam os smija, i ja sam ti takva, rodila sam dvaput, jednom na carski, primila sam i epiduralnu, spinalnu, opcu, drip, dolantin, you name it, I ve got it hahahahah, viruj mi totalno drukciji svit a mogu ti rec da se nakon carskog i pustih peckalica mrvicu manje bojim igle. mislim i dalje me legnu na stol da mi izvade krv al cak mi je palo na pamet ic darovat krv prosli misec sta prije nebi ni u ludilu ni pomislila al onda sam se bila ono razbolila pa nista od toga
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
e sad idem po redu od str br 42 hahah
jel adela pisala opet?sad se vracam na pocetak jer vidim da si napisala da je minus, mozda je prerano jos, ne gubi nadu
sarita vidim da te muci kolino, sta me opet sitilo da ja svoju dr nisam zvala , izgleda da ce mi prije otpast nego to rijesim , grozan sam bolesnik
sandricak sta je danas sa trakicama? duga je predivna <3 i ja se koristim ovom metodom koju si tako slikovito objasnila hahah za komentiranje svih postova ;-)
dada zao mi je za betu :( bemu misha. vidim u potpisu da cete krenit na pretrage, sritnooooo
lazyO ne spusti se ni meni bas al nisam se brinila do sad , ugruske mozda i imam s obzirom da trombofiliju (uzmi andol ginny, ommm ommmm). cirkulacija bi mi tribala bit dobra, vjezbam i puno hodam svaki dan (tjesim se). mozda i samo tribas upoznat svoj ciklus, ne padne svima znacajno ? vidim imas samo jedan ciklus do sad na ff, i meni skroz ok izgleda
wonderer normalno je da ti ostane visoka do kraja ciklusa, nema tu univerzalnog pravila, nekome pocne padat, dva dana prije,nekom jedan, nekom padne na 1dc itd itd, nije to sveto pismo
lucky sritno na hsg , drzim fige da ovo bude zadnji ciklus pokusavanja :D
bambina ja se puno natacem pa puno i piskim, gledam da prođe bar 2h za lh , to mi je skroz ok, kad otprilike ocekujes ovulaciju?
nina kazu da je bitan dan prije pika pa drzim fige :D stavi ti nama sliku svejedno na razmatranje
angeleyes neki kinezi znaju bacat sjenu kad e osuse, neki ne, vidit cemo jesu ti tvoji tocni
sta se tice pokusavanja, mi smo prvo i drugo iz prvog i drugog pokusaja hahahah, a sad nece pa nece
marinci i meni je tako prosli ciklus trakica bila pozitivna skroz dva dana a po datumu kad sam dobila mengu rekla bi da mi je ovulacija bila taj drugi pozitivni dan, po duzini lutealne. al tribas vidit kako tebi lh funkcionira , pretpostavljam i da ne mora uvik bit isto, kao sto ni ovulacija ne dođe svaki put na isti dc.
bella dok ne dođe tićnu
marty sta nebi i hladnoca bila simptom? mozda je od malo povisene temperature :D meni je bilo tako vruce pretprosli ciklus pa corak ahahahahah
sunshine dobrodosla nazad i sretno
jesi ti to u notepad zapisala pa onda tu c/p?
i di sam ja u svemu ovom??? aaa?? diii điniiii? di?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sandričak u mene su malo drugacije referentne vrijednosti nego kod tebe na nalazima . U mene za prolaktin pise vrijednost od 64 -395 , a kod mene je 575
Evo sad sam kucala na Google prolaktin ref. Vrednosti ,i na svakoj stranici je drugacije. Negde je 350 negde cak 600. ,stvatno ne znam sta da mislim/o . 😐
Ginny jos nisam piskila na trakice. Cekam 15h ili 16h. A i treba da mi stignu druge neke trakice danas,pa cu taman da uporedim. A dugaa je bila prelepa,na onoj slici nema nikakav filter da se znaa,stvarno je bila tako jaka boja. 🌈🌈 A da, to je najlaksi način komentarisanja da nekog ne zaboravis.😁😘❤
RioMare ajde taman malo se strpi pa pisni jedan testic . Hehe 😁💋🥰 i javi nam za tsh kakav jee. ❤ daj Boze da se sto pre mrvica primii,vreme je,proslo je vec godinu danaa ❤
Tloza hahahah i ja jednom za malo da se onesvestim dok su mi vadili krv,pa me probusili i iznutra trazli venuu,jel mozes da zamislis. 😩😩 pa se njih 5 okupilo oko mene, a meni onda jos gore. Hahaha 😂 kad se samo setim. I ja cu biti lavica na porodu,ali malo sutra 😂😂😂💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
tommy nisi nista napisala nakon str 44 #nezna ahahah
nisam upisala u biljeske nego sam otvorila zadnju str u jednom tabu a 42 u drugo, i listala od 42str a komentare upisivala na dnu zadnje str u rubriku za komentar . nadam se da sam smisleno objasnila hahahah
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
e nisam iskomentirala trakice i pripravke mislim, ja sam posizila nakon sta sam dobila pa sam narucila nemam pojma ni ja sta hahahah, cekam da mi dođe, a i tommy ce mi poslat svoje trakice i jos neke plodonosne pripravke <3 taman sam mislila kako vise necu testirat kad potrosim ovo malo trakica sta mi je ostalo, ono nek voda nosi sve... al svemir se urotio protiv mene hahah
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sandričak I ja sam to bas gledala po netu I svaka stranica drugacije pokazuje I nije mi jasno kako su tako razlicite vriejdnosti 🤔🤔
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
Sortiraj odgovore
Najstariji