Ginny, ovulacija mi je inače oko 15./16. dc tako da računam za vikend pik! Ali krenula sam jučer za svaki slučaj sa prvim testićem, danas popodne vam šaljem drugi na analizu.. 😄
Cure koje se bojite igle, vjerujem da je 99% za povišeni prolaktin zaslužan strah odnosno stres!
Meni žila sama iskoči kada sjednem na stolicu i to uvijek desna ruka, odmah ih uputim na nju, da mi ne krenu rovati po lijevoj! 🤣🤣
RioMare, evo krenuo mi moj standarni predmenga roskasto-narančasti iscjedak. I valjda po prvi put u ovih 5 mjeseci nisam uopće tužna zbog toga. Veselim se jer nastavljam u četvrtak-petak s daljnjim pretragama. 🥳🥳
Marty još nas stigneš razveseliti s + 🥰
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Bambina ma mislim da nema normalne osobe koja voli igle hahaha 🤣🤣 i nema neku odredjenu dozi straha. Ja cim sjednem okrenem glavu da ne gledam sta se desava I tako mi nekako bude malo lakse . Dok recimo u mene je muž kritican po tom pitanju, on odmah kaze ja moram leći. I legne da mu vade krv 😂😂😂
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Bambinama mislim da nema normalne osobe koja voli igle hahaha 🤣🤣 i nema neku odredjenu dozi straha. Ja cim sjednem okrenem glavu da ne gledam sta se desava I tako mi nekako bude malo lakse . Dok recimo u mene je muž kritican po tom pitanju, on odmah kaze ja moram leći. I legne da mu vade krv 😂😂😂
Moj isto legne odmah i uzme bananu sa sobom za svaki slučaj! 😄😄
T.loza Haha možda trebamo da🤭🤭🤣
Ivajurjevic92 žao mi je za M, grlim💕💕 kad da te stavim na listu za slijedeći mjesec?
Marty💖 ako nam ovaj mjesec ne uspije,za slijedeći će nam termin biti oko Božića,čisto da znaš(RioMare)😘.
Sandričak ma neka si se opskrbila😘😘🤞😁
Sunshine10 super za hormone🤗 i sretno u novom ciklusu😘
Ginny💖
Ivajurjevic92 žao mi je za M, grlim💕💕 kad da te stavim na listu za slijedeći mjesec?
Marty💖 ako nam ovaj mjesec ne uspije,za slijedeći će nam termin biti oko Božića,čisto da znaš(RioMare)😘.
Ginny💖
Bella baš i ja računala, ak ovaj ciklus uspije očekujem bebača između svog rođendana i Božića. Lude žene, jesmo proračunate 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Ginny ma nisam u ff page stavila od proslog viklusa jer nisam bas pretjerano mjerila. Al isto ko ovaj iz sijecnja bila mi je niza temp u prvom dijelu ciklusa pa na kraju 36.7-36.9. Ma, pustit cu ovaj ciklus kak je pa cemo vidjeti 😁. Ti inace bas goris! Al i vidi se visa temp u drugom dijelu, sam si i inace vatra od osobe 😄🔥
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Ginny💖Bella baš i ja računala, ak ovaj ciklus uspije očekujem bebača između svog rođendana i Božića. Lude žene, jesmo proračunate 😂
Hahah skroz 🤣🤣 a kaj ćeš 🤭🤭
Haaaaaj! Nije me bilo dva dana, nije me nitko oteoooo 😂❤️❤️❤️
Malo sam u guzvi bila, stalno neke obaveze, sad imam milijun stranica za procitati. Sve vas grlim i ljubim 🤩😘
.
Kod mene dosadno, ne znam jesam li 2 ili 5dpo 😂 i tak. 😂
Haaaaaj! Nije me bilo dva dana, nije me nitko oteoooo 😂❤️❤️❤️
Malo sam u guzvi bila, stalno neke obaveze, sad imam milijun stranica za procitati. Sve vas grlim i ljubim 🤩😘
.
Kod mene dosadno, ne znam jesam li 2 ili 5dpo 😂 i tak. 😂
Baš si falila 😘😘 Haha, na listi si za oba datuma pa budemo vidjeli😁😁😁drzimo🤞🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji