Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    16. Ožujak 2021. 11:43

Ginny, ovulacija mi je inače oko 15./16. dc tako da računam za vikend pik! Ali krenula sam jučer za svaki slučaj sa prvim testićem, danas popodne vam šaljem drugi na analizu.. 😄

Cure koje se bojite igle, vjerujem da je 99% za povišeni prolaktin zaslužan strah odnosno stres!
    Meni žila sama iskoči kada sjednem na stolicu i to uvijek desna ruka, odmah ih uputim na nju, da mi ne krenu rovati po lijevoj! 🤣🤣

Inna_92
    16. Ožujak 2021. 11:49

RioMare, evo krenuo mi moj standarni predmenga roskasto-narančasti iscjedak. I valjda po prvi put u ovih 5 mjeseci nisam uopće tužna zbog toga. Veselim se jer nastavljam u četvrtak-petak s daljnjim pretragama. 🥳🥳

Marty još nas stigneš razveseliti s + 🥰

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Sunshine10
    16. Ožujak 2021. 11:59

Bambina  ma mislim da nema normalne osobe koja voli igle hahaha 🤣🤣 i nema neku odredjenu dozi straha. Ja cim sjednem okrenem glavu da ne gledam sta se desava I tako mi nekako bude malo lakse . Dok recimo u mene je muž kritican po tom pitanju, on odmah kaze ja moram leći.  I legne da mu vade krv  😂😂😂 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Bambina
    16. Ožujak 2021. 12:05

Sunshine10

Bambinama mislim da nema normalne osobe koja voli igle hahaha 🤣🤣 i nema neku odredjenu dozi straha. Ja cim sjednem okrenem glavu da ne gledam sta se desava I tako mi nekako bude malo lakse . Dok recimo u mene je muž kritican po tom pitanju, on odmah kaze ja moram leći. I legne da mu vade krv 😂😂😂

Moj isto legne odmah i uzme bananu sa sobom za svaki slučaj! 😄😄

Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 12:07

T.loza Haha možda trebamo da🤭🤭🤣
    Ivajurjevic92  žao mi je za M, grlim💕💕 kad da te stavim na listu za slijedeći mjesec?
    Marty💖 ako nam ovaj mjesec ne uspije,za slijedeći će nam termin biti oko Božića,čisto da znaš(RioMare)😘.
    Sandričak ma neka si se opskrbila😘😘🤞😁
    Sunshine10 super za hormone🤗 i sretno u novom ciklusu😘
    Ginny💖

LazyO
    16. Ožujak 2021. 12:16

Bella🌟

Ivajurjevic92 žao mi je za M, grlim💕💕 kad da te stavim na listu za slijedeći mjesec?
    Marty💖 ako nam ovaj mjesec ne uspije,za slijedeći će nam termin biti oko Božića,čisto da znaš(RioMare)😘.
    Ginny💖

Bella baš i ja računala, ak ovaj ciklus uspije očekujem bebača između svog rođendana i Božića. Lude žene, jesmo proračunate 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    16. Ožujak 2021. 12:19

Ginny ma nisam u ff page stavila od proslog viklusa jer nisam bas pretjerano mjerila. Al isto ko ovaj iz sijecnja bila mi je niza temp u prvom dijelu ciklusa pa na kraju 36.7-36.9. Ma, pustit cu ovaj ciklus kak je pa cemo vidjeti 😁. Ti inace bas goris! Al i vidi se visa temp u drugom dijelu, sam si i inace vatra od osobe 😄🔥

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 12:19

LazyO

Bella🌟

Ivajurjevic92 žao mi je za M, grlim💕💕 kad da te stavim na listu za slijedeći mjesec?
    Ginny💖
    Bella baš i ja računala, ak ovaj ciklus uspije očekujem bebača između svog rođendana i Božića. Lude žene, jesmo proračunate 😂

Hahah skroz 🤣🤣 a kaj ćeš 🤭🤭

16. Ožujak 2021. 12:36

Haaaaaj! Nije me bilo dva dana, nije me nitko oteoooo 😂❤️❤️❤️
    Malo sam u guzvi bila, stalno neke obaveze, sad imam milijun stranica za procitati. Sve vas grlim i ljubim 🤩😘
    .
    Kod mene dosadno, ne znam jesam li 2 ili 5dpo 😂 i tak. 😂

Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 12:40

zuzuzujalica

Haaaaaj! Nije me bilo dva dana, nije me nitko oteoooo 😂❤️❤️❤️
    Malo sam u guzvi bila, stalno neke obaveze, sad imam milijun stranica za procitati. Sve vas grlim i ljubim 🤩😘
    .
    Kod mene dosadno, ne znam jesam li 2 ili 5dpo 😂 i tak. 😂

Baš si falila 😘😘 Haha, na listi si za oba datuma pa budemo vidjeli😁😁😁drzimo🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.