Pozdrav zene, nije me bilo nekih mjesec i vise ovdje. Ko je duze tu mozda me se i sjeca. Jednostavno mi je trebalo malo vremena da saberem sve svoje misli. Prije mjesec sam bila kod ginekologa radila papu nakon 6 mj, ASCUS se povukao i nema ga viseee :))) jupiiii, bila je neka mala upalica ali sam to rijesila poligynax vaginaletama. Muz i ja smo dobili terapiju Doxyciklin, Atrican i Diflucan tablete i receno je da ovaj ciklus ni u ludilu ne smijemo nista pokusavati zbog tih tableta. Ja sam dobila uputu da radim hormone 8 i 21 dan ciklusa, a muz spermiogram . Cekam sada nalaze za brisove, i muz za spremiogram. U cetvrtak idem vaditi hormone na 21 dc. Nalazi od 8dc su sljedeci FSH 4, LH 4,3, Estradiol 157.2 , Progesteron 6,3 , Prolaktin 575,0 , Testosteron 1,65 , Kortizol 278 i TSH 2,96. Dakle svi hormoni su ok, osim prolaktina. Receno mi je da je to usljed stresa . Postavim vam slikice u sljedecem komentaru. Izvinjavam se na dugom tekstu :)
https://ibb.co/DR5rR7X
Evo postavila sam ti i moje rezultate, pa uporedi. Znaci za povisen prolaktin su ti rekli da je to ok i da je od stresa ?
Zasto 8.dc si vadila hormone,vade se inace od 2. Do 5. Dana ciklusa ? 🤔
❤❤
Da da , tako sam dobila upute od ginekologa da radim 8 i 21 dc . A navodno je prolaktin hormon stresa .
Da bi prolaktin pokazao točnu vrijednost, potrebno je biti budan dva, tri sata prije i pola sata mirovati netom prije vađenja u čekaoni.. 🙂 Ja sam ga ponavljala jer se nisam držala toga prvi put..
Sandričak I ja nesto mislim da cu i ja dobiti neke lijekove jer mi je ginekolog rekao da ce se posavjetovati I sa endokrinologom oko tih nalaza. A moguce da je kod tebe I zbog nervoze zbog igle. A znam to za TSH, a s obzirom da mi je ljetos nakon vanmatericne TSH bio 4.96 sad ovo sto je 2.96 je bas veliki napredak 😂😂
Bambina pa mislim da je u mene bilo ovako po svim ovim pravilima koje si napisala . Svakako u četvrtak ponovo radim prolaktin I progesteron
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Dobro jutro ☕❤
Bebolinof93 cestitam na drugoj crtici. 🥰❤
RioMare i ja cim otvorim oci sam tuu uglavnom. Hehe 😅 kad piskis ponovo ? 🤞❤
Bella najbolje uradi kako ti mislis. Nema siljenja 💋❤ a ja sam u nedelju ludaca naručila gomilu nekih testova,msm gomilu,10ak komada hcg i neke druge ovulacijske da vidim da li i te tamne. 🤔😁 potrosih bogatstvo na testove, čajeve itd 😅
Ivajurjevic92 zao mi je zbog veštice. 😒❤ A to za parove koji su dugo zajedno nisam cula i rekla bih da nije tačno. 😁😆😋❤
Stvarno gde je Zuzuzujalica, Wonderer kako si? Lunamoon?
Marty saljem zagrljaj, neka ta hladnoća bude simptom t, a ne vestice.😘
Sve vas grlim ljubim 🤗💋❤
Hejjj ljepotooo 😁😁 kako si mi? Neznam, upravo ih idem uzet pa cu razmislitu... Ovisi kako xe se ponašati ova glupa bol... 😇🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sunshane super za papu i nalaze. A stres je uvijek prisutan i neizbježan, što od posla što u privatnom životu. Daj mi samo reci to za papu, prije 6mj si otkrila ASCUS i tada si odmah pretpostavljam dobila terapiju, a nakon terapije nisi radila opet papu nego tek nakon 6mj? A jeste u međuvremenu morali imati zaštićene odnose do nove pape ili samo dok ste pili terapiju?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ne sekirajte se previše.. Sve su to minimalna odstupanja, a i vrlo promjenjive vrijednosti.. ❤️❤️
Pozdrav zene, nije me bilo nekih mjesec i vise ovdje. Ko je duze tu mozda me se i sjeca. Jednostavno mi je trebalo malo vremena da saberem sve svoje misli. Prije mjesec sam bila kod ginekologa radila papu nakon 6 mj, ASCUS se povukao i nema ga viseee :))) jupiiii, bila je neka mala upalica ali sam to rijesila poligynax vaginaletama. Muz i ja smo dobili terapiju Doxyciklin, Atrican i Diflucan tablete i receno je da ovaj ciklus ni u ludilu ne smijemo nista pokusavati zbog tih tableta. Ja sam dobila uputu da radim hormone 8 i 21 dan ciklusa, a muz spermiogram . Cekam sada nalaze za brisove, i muz za spremiogram. U cetvrtak idem vaditi hormone na 21 dc. Nalazi od 8dc su sljedeci FSH 4, LH 4,3, Estradiol 157.2 , Progesteron 6,3 , Prolaktin 575,0 , Testosteron 1,65 , Kortizol 278 i TSH 2,96. Dakle svi hormoni su ok, osim prolaktina. Receno mi je da je to usljed stresa . Postavim vam slikice u sljedecem komentaru. Izvinjavam se na dugom tekstu :)
https://ibb.co/DR5rR7X
Evo postavila sam ti i moje rezultate, pa uporedi. Znaci za povisen prolaktin su ti rekli da je to ok i da je od stresa ?
Zasto 8.dc si vadila hormone,vade se inace od 2. Do 5. Dana ciklusa ? 🤔
❤❤
Da da , tako sam dobila upute od ginekologa da radim 8 i 21 dc . A navodno je prolaktin hormon stresa .
Da bi prolaktin pokazao točnu vrijednost, potrebno je biti budan dva, tri sata prije i pola sata mirovati netom prije vađenja u čekaoni.. 🙂 Ja sam ga ponavljala jer se nisam držala toga prvi put..
Gde drzalaa,nisam nikakoo. Msm bila sam budna ajde nekih 2 i po sata. A u čekaonici me takva nervoza bila uhvatilaaa. Cekala sam nekih mozda 10ak min dok su me prozvali. I jos mi se tresla ruka dok su mi vadili krv 😅😅🤣 To stvarno izgleda smesno 🤣😂
Ali citala sam o tom povisemom prolaktinu, msm meni je cak u granicama normale,tako da sam sigurna da je zbog moje nervoze, ja sam jako živcana i tremaros . 😆❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Dobro jutro ☕❤
Bella najbolje uradi kako ti mislis. Nema siljenja 💋❤ a ja sam u nedelju ludaca naručila gomilu nekih testova,msm gomilu,10ak komada hcg i neke druge ovulacijske da vidim da li i te tamne. 🤔😁 potrosih bogatstvo na testove, čajeve itd 😅
Ivajurjevic92 zao mi je zbog veštice. 😒❤ A to za parove koji su dugo zajedno nisam cula i rekla bih da nije tačno. 😁😆😋❤
Sve vas grlim ljubim 🤗💋❤
Hejjj ljepotooo 😁😁 kako si mi? Neznam, upravo ih idem uzet pa cu razmislitu… Ovisi kako xe se ponašati ova glupa bol… 😇🤞
Heeej lepaa 🥰 dobroo saam. Pijem drugu kaficu i uživam. Dragi i ja krecemo u akciju veceras. Sinoc sam pricala sa njim i rekla sam mu da moramo malo vise da se potrudimo ako hoćemo 🤰🤱. Rekao je da pokusamo jos ovaj mesec pa ako ne uspemo,sledeći ide kod urologa na kontrolu. 😍🥰
Kupi vise testova, da pisnes sad jedan,i posle da imas jos. 🤭 kakva sam nagovaracica ,jel 😈
Taj bol je bol za ranu trudnoću i to je too.tackaa 😆😘
Ljubim i grliim 🥰❤💋
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sunshane super za papu i nalaze. A stres je uvijek prisutan i neizbježan, što od posla što u privatnom životu. Daj mi samo reci to za papu, prije 6mj si otkrila ASCUS i tada si odmah pretpostavljam dobila terapiju, a nakon terapije nisi radila opet papu nego tek nakon 6mj? A jeste u međuvremenu morali imati zaštićene odnose do nove pape ili samo dok ste pili terapiju?
Kraj 7/2020 sam radila papu i tada mi je ginekolog rekao da koristim poligynax vaginalete i dok je stigao nalaz ja sam vec zavrsila sa vaginaletama. I tada je pokazalo ASCUS i ja sam pitala da li trebam jos nesto koristiti i rekao mi je da nema potrebe nista da koristim poslije tih vaginaleta i da slobodno mozemo raditi na bebi da to nista ne smeta. A ja sam citala na internetu da se taj ASCUS pojavi usljed nekih stresnih situacija dole, sto je u mene slucaj vanmatericna. I receno mi je da ponovim papu nakon 6 mj, i sad 2/2021 sam ponovila i ASCUS-a vise nema.
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
e sad idem po redu od str br 42 hahah
jel adela pisala opet?sad se vracam na pocetak jer vidim da si napisala da je minus, mozda je prerano jos, ne gubi nadu
sarita vidim da te muci kolino, sta me opet sitilo da ja svoju dr nisam zvala , izgleda da ce mi prije otpast nego to rijesim , grozan sam bolesnik
sandricak sta je danas sa trakicama? duga je predivna <3 i ja se koristim ovom metodom koju si tako slikovito objasnila hahah za komentiranje svih postova ;-)
dada zao mi je za betu :( bemu misha. vidim u potpisu da cete krenit na pretrage, sritnooooo
lazyO ne spusti se ni meni bas al nisam se brinila do sad , ugruske mozda i imam s obzirom da trombofiliju (uzmi andol ginny, ommm ommmm). cirkulacija bi mi tribala bit dobra, vjezbam i puno hodam svaki dan (tjesim se). mozda i samo tribas upoznat svoj ciklus, ne padne svima znacajno ? vidim imas samo jedan ciklus do sad na ff, i meni skroz ok izgleda
wonderer normalno je da ti ostane visoka do kraja ciklusa, nema tu univerzalnog pravila, nekome pocne padat, dva dana prije,nekom jedan, nekom padne na 1dc itd itd, nije to sveto pismo
lucky sritno na hsg , drzim fige da ovo bude zadnji ciklus pokusavanja :D
bambina ja se puno natacem pa puno i piskim, gledam da prođe bar 2h za lh , to mi je skroz ok, kad otprilike ocekujes ovulaciju?
nina kazu da je bitan dan prije pika pa drzim fige :D stavi ti nama sliku svejedno na razmatranje
angeleyes neki kinezi znaju bacat sjenu kad e osuse, neki ne, vidit cemo jesu ti tvoji tocni
sta se tice pokusavanja, mi smo prvo i drugo iz prvog i drugog pokusaja hahahah, a sad nece pa nece
marinci i meni je tako prosli ciklus trakica bila pozitivna skroz dva dana a po datumu kad sam dobila mengu rekla bi da mi je ovulacija bila taj drugi pozitivni dan, po duzini lutealne. al tribas vidit kako tebi lh funkcionira , pretpostavljam i da ne mora uvik bit isto, kao sto ni ovulacija ne dođe svaki put na isti dc.
bella dok ne dođe tićnu
marty sta nebi i hladnoca bila simptom? mozda je od malo povisene temperature :D meni je bilo tako vruce pretprosli ciklus pa corak ahahahahah
sunshine dobrodosla nazad i sretno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Dobro jutro ☕❤
Sve vas grlim ljubim 🤗💋❤
Hejjj ljepotooo 😁😁 kako si mi? Neznam, upravo ih idem uzet pa cu razmislitu… Ovisi kako xe se ponašati ova glupa bol… 😇🤞
Heeej lepaa 🥰 dobroo saam. Pijem drugu kaficu i uživam. Dragi i ja krecemo u akciju veceras. Sinoc sam pricala sa njim i rekla sam mu da moramo malo vise da se potrudimo ako hoćemo 🤰🤱. Rekao je da pokusamo jos ovaj mesec pa ako ne uspemo,sledeći ide kod urologa na kontrolu. 😍🥰
Kupi vise testova, da pisnes sad jedan,i posle da imas jos. 🤭 kakva sam nagovaracica ,jel 😈
Taj bol je bol za ranu trudnoću i to je too.tackaa 😆😘
Ljubim i grliim 🥰❤💋
Hahaha.. Nek si mu rekla, vidis da i on brine ipak ajd😁😁
Prava nagovaracica, ma uzela sam 2🤦♀️🤦♀️ naravno da je too tooo...mislim nema sta drugo bit💜🤗🤗 ja i dalje stojim kod toga da sam trudna dok se ne dokazee suprotno... Ehh i danas mi dolazi nalaz za tsh🤞🤞🤞 a tebi svu sreću želim da se odmah primiii mrvica😇😇💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji