Cure i ja procurila jutros ☹️ Tako da se pisem za 4mj za ne dobiti 🤣
Imam pitanje, decko i ja smo dugo skupa (10god) , i metoda nam je do sad bila prekinuti snosaj, e sad sam citala dosta po netu da kod parova koji su dosta dugo skupa malo teze je zanijeti, e sad da li je to samo mit ili? Inace sve je ok s nama sto se tice zdravlja
Žao mi je zbog M. I mi smo skupa duugo dugo.. službeno od 4.2011, neslužbeno od 11.2010 🤣
Tako da smo i mi to prakticirali do 11mj.
Budemo vidjeli da li je mit ili ne.. pratimo se 🤣🤣🤣
jutrooooo
bacila sam pogled vec jednom i vidila da nema novih plusica na tablici, mala mi je i jutros kuci al pokusat cu procitat sve od jucer #nadobudna
ivajurjevic zao mi je za mengu, grlim, ovo drugo totalni mit, mi smo bili zajedno skoro 11 godina kad smo krenili na bebicu i uspilo nam je iz prve
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Marty sve je to individualno kako se tko osjeća, nemoj se odma ubijati da to nije to :) ako stvarno ne misliš piškiti dok m ne dođe, daj bože da ćeš se onda načekat 🤗❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ginny-hvala, divno je cuti nesto takvo i bas ohrabrujuce❤️
Rea_30-pratimo se onda svakako, nadam se sto prije +
Inace ovaj ciklus sam imala skroz cudne simptome i nadala se bas, al eto na kraju 🧙🏻♀️
Sad kad se sve poslozilo na svoje i kad smo spremni nikako do tog +.
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Dobro jutro ☕❤
Bebolinof93 cestitam na drugoj crtici. 🥰❤
RioMare i ja cim otvorim oci sam tuu uglavnom. Hehe 😅 kad piskis ponovo ? 🤞❤
Bella najbolje uradi kako ti mislis. Nema siljenja 💋❤ a ja sam u nedelju ludaca naručila gomilu nekih testova,msm gomilu,10ak komada hcg i neke druge ovulacijske da vidim da li i te tamne. 🤔😁 potrosih bogatstvo na testove, čajeve itd 😅
Ivajurjevic92 zao mi je zbog veštice. 😒❤ A to za parove koji su dugo zajedno nisam cula i rekla bih da nije tačno. 😁😆😋❤
Stvarno gde je Zuzuzujalica, Wonderer kako si? Lunamoon?
Marty saljem zagrljaj, neka ta hladnoća bude simptom t, a ne vestice.😘
Sve vas grlim ljubim 🤗💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Pozdrav zene, nije me bilo nekih mjesec i vise ovdje. Ko je duze tu mozda me se i sjeca. Jednostavno mi je trebalo malo vremena da saberem sve svoje misli. Prije mjesec sam bila kod ginekologa radila papu nakon 6 mj, ASCUS se povukao i nema ga viseee :))) jupiiii, bila je neka mala upalica ali sam to rijesila poligynax vaginaletama. Muz i ja smo dobili terapiju Doxyciklin, Atrican i Diflucan tablete i receno je da ovaj ciklus ni u ludilu ne smijemo nista pokusavati zbog tih tableta. Ja sam dobila uputu da radim hormone 8 i 21 dan ciklusa, a muz spermiogram . Cekam sada nalaze za brisove, i muz za spremiogram. U cetvrtak idem vaditi hormone na 21 dc. Nalazi od 8dc su sljedeci FSH 4, LH 4,3, Estradiol 157.2 , Progesteron 6,3 , Prolaktin 575,0 , Testosteron 1,65 , Kortizol 278 i TSH 2,96. Dakle svi hormoni su ok, osim prolaktina. Receno mi je da je to usljed stresa . Postavim vam slikice u sljedecem komentaru. Izvinjavam se na dugom tekstu :)
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Pozdrav zene, nije me bilo nekih mjesec i vise ovdje. Ko je duze tu mozda me se i sjeca. Jednostavno mi je trebalo malo vremena da saberem sve svoje misli. Prije mjesec sam bila kod ginekologa radila papu nakon 6 mj, ASCUS se povukao i nema ga viseee :))) jupiiii, bila je neka mala upalica ali sam to rijesila poligynax vaginaletama. Muz i ja smo dobili terapiju Doxyciklin, Atrican i Diflucan tablete i receno je da ovaj ciklus ni u ludilu ne smijemo nista pokusavati zbog tih tableta. Ja sam dobila uputu da radim hormone 8 i 21 dan ciklusa, a muz spermiogram . Cekam sada nalaze za brisove, i muz za spremiogram. U cetvrtak idem vaditi hormone na 21 dc. Nalazi od 8dc su sljedeci FSH 4, LH 4,3, Estradiol 157.2 , Progesteron 6,3 , Prolaktin 575,0 , Testosteron 1,65 , Kortizol 278 i TSH 2,96. Dakle svi hormoni su ok, osim prolaktina. Receno mi je da je to usljed stresa . Postavim vam slikice u sljedecem komentaru. Izvinjavam se na dugom tekstu :)
https://ibb.co/DR5rR7X
Evo postavila sam ti i moje rezultate, pa uporedi. Znaci za povisen prolaktin su ti rekli da je to ok i da je od stresa ?
Zasto 8.dc si vadila hormone,vade se inace od 2. Do 5. Dana ciklusa ? 🤔
❤❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
https://ibb.co/0nWnnXJ
https://ibb.co/TWXMpwW
https://ibb.co/CmfJvT3
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
Evo postavila sam ti i moje rezultate, pa uporedi. Znaci za povisen prolaktin su ti rekli da je to ok i da je od stresa ?
❤❤
Da da , tako sam dobila upute od ginekologa da radim 8 i 21 dc . A navodno je prolaktin hormon stresa .
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
❤❤
Da da , tako sam dobila upute od ginekologa da radim 8 i 21 dc . A navodno je prolaktin hormon stresa .
Vidis i meni je prolaktin povisen. I doktor mi prepisao na osnovu jednog pregleda prolaktina neke tablete koje se piju samo dva puta sedmično. 😶 i od tog leka sam imala vrtoglavice dve nedelje. 😩 kad se setim. 😭 prestala sam da pijem taj lek odmah, i nisam jos uvek proveravala prolaktin ponovo,ali mislim da je isto bio povisen jer se ja plasim igle a taj dan sam jos bila bas uzbuđena i nervozna zbog vadjenja krvi. 😶
Vidim da ti je i TSH kao i meni,iznad 2.5. Ovde su devojke sve pisale da bi tsh trebao da bude ispod 2.5 za trudnocu. Verovatno ce se javiti neko ko vise zna o tome. A za to mi dr isto nije dao nikakvu terapiju niti da idem kod endokrinologa, tako da ne znam. 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji