Jutro ☕☕
Loripisnula sam, al snjesko ono ful bijelo, al dobro tek je 10dpo tak da ima jos vremena. Imam joa 4 testa doma 🤣 ponovit cu sutra/prekosutra pa vidjet. Tebi zelim da se lijepo zabavis i odmoris na izletu 😊😊
Piba7ovo je jako lijepi ➕, mozda da nazoves dr i vidis sta kaze? Drzim 🤞 da je sve uredu 😊
Loza😘
♥️♥️ znaš već, ima vremena do plusića, nije kasno još 🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lori uuuu lijepo se provedite :D mi sutra idemo na put na neki izlet pa isto baš jedva čekam. Tako da ujutro objavim listu i čujemo se navečer. Budite dobre dok me nema, nemojte radit gluposti i nemojte me puno ogovarati 😁😁
A za temp - ne znam je li to pravilo. Uvijek mi je temp pala tek na 12dpo ili 1dc. Doduše probudila sam se pola sata ranije jutros al msm da to ne igra ulogu.
Piba čestitam :) vezano za krvarenje najbolje se javiti ginekologu ili otići na hitnu ako ne radi sada. Nije za igrati se 🤷♀️ svakako javi je li stalo i jesi li što riješila
I vi isto, divan je vikend bas za biti vani u prirodi😊
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Hvala svima.
S obzirom na to da je subota, ne mogu nikako doći do svog doktora. A od odlazaka na hitnu imam traume.
Javim se svakako.
5dpo, ne osjećam se trudno.
Da bar postoje neki univerzalni rani simptomi, ne bi se žene psihički satravale u ova dva tjedna nakon ovulacije.
Nešto što je toliko specifično da nema greške.
Ali neeeee.. Mora bit identično PMSu
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
5dpo, ne osjećam se trudno.
Da bar postoje neki univerzalni rani simptomi, ne bi se žene psihički satravale u ova dva tjedna nakon ovulacije.
Nešto što je toliko specifično da nema greške.
Ali neeeee.. Mora bit identično PMSu
Hehe buffice joa ti je ranonza sve....polakooo..naići ce simptomi❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
A nadam se.. Ma živciraju me one ženske na Youtubeu: "Kako sam DRUGI DAN znala da sam trudna" ili "Kako zatrudnjeti iz PRVOG POKUŠAJA". Automatski se osjećam kao promašaj, kao da ne poznajem svoje tijelo i neki pesimizam me uhvati da se neće dogoditi ni ovaj ciklus ni narednih tko zna koliko.. Jer koliko god se ja trudila, ne mogu se zamisliti s trbuhom i kako rađam, odgajam svoju djecu.. da me netko zove mama. Nekako mi to ne dolazi u glavu, ni kao vizija. Ništa
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
A nadam se.. Ma živciraju me one ženske na Youtubeu: "Kako sam DRUGI DAN znala da sam trudna" ili "Kako zatrudnjeti iz PRVOG POKUŠAJA".Automatski se osjećam kao promašaj, kao da ne poznajem svoje tijelo i neki pesimizam me uhvati da se neće dogoditi ni ovaj ciklus ni narednih tko zna koliko.. Jer koliko god se ja trudila, ne mogu se zamisliti s trbuhom i kako rađam, odgajam svoju djecu.. da me netko zove mama. Nekako mi to ne dolazi u glavu, ni kao vizija. Ništa
Hej, mi vano dodjeljujemo negativne bodove za ovakva razmišljanja 😁
Žao mi je što se tako osjećaš, neću govoriti "nemoj" jer vjerojatno i sama znaš da ne trebaš razmišljati na taj način. Mislim da ne bi trebala još otpisivati ciklus jer je teško osjećati se trudnom na 5dpo kad ti još nije bila ni moguća implantacija. :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ola djevojke! ❤️ Ja danas 13 dpo, otisla na vikend u drugi grad u zurbi, ne piskim dok se ne vratim kuci. Osjecam pritisak zadnjih dana, imam i dosta creamy cm. Cudan mi ovaj ciklus, korona je valjda poremetila sve. Piskila sam na 12dpo ujutro, ali bio je minusic. Ako ne stigne do utorka, piskim opet. Mada, mislim da nista od ovog ciklusa.
Lori navijam za tebe ❤️❤️❤️
Buffy heeeeeej, nema mjesta pesimizmu 🙂 razumijem te, i meni je tesko zamisliti da ce se ikad dogoditi.. ali cim me takve misli ulove, sjetim se nase Tommy i njene cuvene izjave “kad sam tuzna ni pas mi nece prici, kamoli mala bebica” ❤️
Cure koje su imale trudnoću, jeste li osjetile implantaciju? Pošto nam se slučajno dogodilo da smo pokrili O prije tjedan dana, spomenula sam da me vec par dana pikaju cicke i imam iscjedak, a upravo danas prije 2-3 sata pocelo me jako boljeti i pikati ispod pupka da sam isla se smiriti i leći :/ sad lagano ta bol nije toliko jaka, ali jos se povremeno zaleti neka iskra boli...
Buffy u ovih 8 mjeseci imala sam ti ja svakakve simptome, od onih da je to to i svih 30 simptoma sa svih foruma/yt videa/ web članaka i da sve imam do cak duple crtice koja je bila vidljiva na dva testa i vise je nije bilo do dolaska M... i plakala se i imala svakakve panike i sad sam u fazi vraćanju vježbanju vec 3mj dosta jakih intenziteta i onda mom muzu se omakne... ajde koja je sad slucajnost da fakat bude? I npr. ove navedene simptome nisam uopce do sada imala...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Zuzuuzujalicee vratila si see 😊 bas je bilo prazne bez tebe i tvojih rima 😁
Nekako je prazan forum ovih dana 🙄
Ja imam za prijavit slabost i temp 37.3 nadam se da nisam negdje koronu dobila 😔
Bas mi je slabo cijelo popodne lezim
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji