Belinda uuu sretan ročkas dragom 😁
Lori vidim ovo za sveki što si pisala, ja sa svojom baš danas u bašti i dolazi njena kolegica i priča o svom unuku malom, a sveki će meni "joooj kad ću ja tako moć pričati o unucima". Kažem ja njoj "ma niš mi ne pričaj, evo svekrva me uhvatila i ne pušta iz bašte, muža ni ne vidim" 😂😂
Marinci sretno, ma da se nadam da neće biti potrebe za tim 🤞
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Postovanje , da li je neko imao slicno iskustvo.
Zadnju mn. Sam imala 4.3.21.poslije toga mi je kasnila , testovi su bili negativni , do prije neki dan kada je pocela da se pojavljuje blijeda , jedva vidljiva linija. Jucer(22.04.2021) sam bila kod svoje doktorice koja po njenim pretpostavkama ne vidi nista iako sam po racunanjem u 7sedmici trudnoce , ja nemam zaista nikakve simptome, ona pretpostavlja da je u pitanju vanmatericna , ali ne vidi nigdje plod , pa me tek narucila za dvije sedmice na kontorlu , betu sam uradila juce , ali jos nemam rezltate.
Danas sam uradila i digitalni test - pokazao je da sam tek u 1- 2 sedmice trudnoce , sto je moguce , jer zaista cesto sam imala neredovne cikluse i sama ovulacija mi je porecena, da i doktorica je vidjela da se ovulacija desila iz lijevog jajnika i da su jajnici uredu i da je materica lijepo , dobro zadebljana.
Srdacan pozdrav
Draga Emi,kod mene ti je isto malo cudna situacija..zadnju mengu sam imala 18.03. a inseminaciju 30.03.test pokazao pozitivno,i prekjucer bila kod doktora..po tome svemu bi trebala biti u 5. tjednu a on nista nije uspio vidjeti na ultrazvuku..isto je rekao da se ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..beta mi je dosta niska,oko 100 je rekao..sad idem u srijedu opet na uzv pa cemo vidjeti..nadam se da je sve u redu..
Javi se u srijedu i drzim ti palceve , vidjet ces , u srijedu ces da vidis zrnce malo… 😍 puno srece
Nadam se stvarno..puno ih kaze da bi se u 5.tjednu vec trebalo nesto vidjeti ali...vidjet cemo u srijedu..hvala ti draga.🥰
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Curke, pomoc. Ovulacija bila prije 7 dana, M ocekujem za 7, danas radila clear blue i negativan :( a mene uzasno boli trbuh kao da ce M svakog trena doci. Ja se i dalje nadam da sam trudna, ne znam kako si pomoci. Pricekat cu jos par dana i ponovit test ali me ovi bolovi u trbuhu ubijaju.
1. 👧🏻 2017.
2. 2019- do danas neuspjesno. Folacin, vrkuta, selen,
cink, macina trava.
Brisevi, uzv, papa ✅
Lh trakice ✅
Curke, pomoc. Ovulacija bila prije 7 dana, M ocekujem za 7, danas radila clear blue i negativan :( a mene uzasno boli trbuh kao da ce M svakog trena doci. Ja se i dalje nadam da sam trudna, ne znam kako si pomoci. Pricekat cu jos par dana i ponovit test ali me ovi bolovi u trbuhu ubijaju.
Hej, ako ti je ovulacija bila prije 7 dana znači da ti je danas mogla biti eventualno implantacija, što je itekako rano za bilo kakav test. Pričekaj još 2-3 dana pa opet testiraj, tada bi ti test nešto mogao i pokazati. Ali svejedno ne padaj u očaj ako opet bude negativan, dok menstruacija ne dođe ništa nije gotovo :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Polako,jos.uvek je rano. Imas jos celu nedelju za testic. Mene boli stomak cak 10 dana pred.dobijanje u pms. Nadamo se da je tebi implantacija npr. 🤞
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
I ja se nadam da je implantacija u pitanju, prije par dana sam i krvarila mrvicu i sve to nekako povezujem s tim. Stvarno se nadam da cu ugledati + i da ce moja princeza dobiti sestru, to joj je najveca zelja trenutno :) inace, vec dvije godine radimo na tome...
1. 👧🏻 2017.
2. 2019- do danas neuspjesno. Folacin, vrkuta, selen,
cink, macina trava.
Brisevi, uzv, papa ✅
Lh trakice ✅
I ja se nadam da je implantacija u pitanju, prije par dana sam i krvarila mrvicu i sve to nekako povezujem s tim. Stvarno se nadam da cu ugledati + i da ce moja princeza dobiti sestru, to joj je najveca zelja trenutno :) inace, vec dvije godine radimo na tome…
Nek ti se čim prije ostvari :) možeš staviti neke podatke o sebi u potpis da se lakše pratimo :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Draga Sally66 , meni je tek 18 dan od kasnjenja mens. Pokazao se +, tako da jos ima nadee , strpi se jos koji dan i ponovii 😊😊
Postovanje , da li je neko imao slicno iskustvo.
Zadnju mn. Sam imala 4.3.21.poslije toga mi je kasnila , testovi su bili negativni , do prije neki dan kada je pocela da se pojavljuje blijeda , jedva vidljiva linija. Jucer(22.04.2021) sam bila kod svoje doktorice koja po njenim pretpostavkama ne vidi nista iako sam po racunanjem u 7sedmici trudnoce , ja nemam zaista nikakve simptome, ona pretpostavlja da je u pitanju vanmatericna , ali ne vidi nigdje plod , pa me tek narucila za dvije sedmice na kontorlu , betu sam uradila juce , ali jos nemam rezltate.
Danas sam uradila i digitalni test - pokazao je da sam tek u 1- 2 sedmice trudnoce , sto je moguce , jer zaista cesto sam imala neredovne cikluse i sama ovulacija mi je porecena, da i doktorica je vidjela da se ovulacija desila iz lijevog jajnika i da su jajnici uredu i da je materica lijepo , dobro zadebljana.
Srdacan pozdrav
Draga Emi,kod mene ti je isto malo cudna situacija..zadnju mengu sam imala 18.03. a inseminaciju 30.03.test pokazao pozitivno,i prekjucer bila kod doktora..po tome svemu bi trebala biti u 5. tjednu a on nista nije uspio vidjeti na ultrazvuku..isto je rekao da se ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..beta mi je dosta niska,oko 100 je rekao..sad idem u srijedu opet na uzv pa cemo vidjeti..nadam se da je sve u redu..
Javi se u srijedu i drzim ti palceve , vidjet ces , u srijedu ces da vidis zrnce malo… 😍 puno srece
Nadam se stvarno..puno ih kaze da bi se u 5.tjednu vec trebalo nesto vidjeti ali…vidjet cemo u srijedu..hvala ti draga.🥰
Ako ja ne gubim nadu , gdje sam po doktorom racunanju vec7 sedmica , i nista se ne vidii , nemoj ni ti , tu igra i ovulacija ulogu i druge stvari.. 😊 vidjet ces sve ce biti dobro
I ja se nadam da je implantacija u pitanju, prije par dana sam i krvarila mrvicu i sve to nekako povezujem s tim. Stvarno se nadam da cu ugledati + i da ce moja princeza dobiti sestru, to joj je najveca zelja trenutno :) inace, vec dvije godine radimo na tome…
Hej.. Rekle su ti cure ave... Prerano je za test.. Implamtacija se možda jos i nije desila, tako da test sigurmo neće nista pokazati... A ako si prije par dana krvarila za to mi se cini ipak prerano ua implantacuju,pa je moguće da je od O krvarenje.. U svako slučaji se strpi jos par dana pa ponovi test ❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji