Jutro😘
Skategirl cekamo tvoj test🤞🤞
Sandricak mislim da bi bilo idealno da je tsh do 2 jer u trudnoci i nakon trudnoce zna porasti. Za nekoga tko ne radi na bebi i nije trudan 2,8 je normalan tsh. Zna smetati i za zatrudnjivanje ali mislim da ako je preko 3. Sad dal je tebi smetao ili ne stvarno ne znam🤷🏻♀️ u svakom slucaju brzo se on spusti bez brige😘
Tloza umirem ovo za sveki 😂😂😂😂
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
🤰Trudnice:
💕 Angel ➕
💕Garava ➕
💕Romale ➕
💕Veroma ➕
💕Freya_444 ➕
⬇️🔜🤰
🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Buhtlica23 - M kroz koji dan❤
Amy_94 25.04. - 1 dana❤
Marinci 25.04. - 1 dana❤
Zuzuzujalica 25.04. - 1 dana❤
T.loza 26.04. - 2 dana❤
Nina5 29.04. - 5 dana❤
Skategirl 30.04. - 6 dana❤
Gumbica - 30.04. - 6 dana ❤️
🌹ODBROJAVANJE - 5.MJESEC➕🌹
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Buffy122 03.05. - 9 dana❤
LazyO 03.05. - 9 dana❤
Ginny 03.05. - 9 dana ♥️
Lunaluna 03.05.- 9 dana❤
Anciooo 05.05. - 11 dana❤
Sandričak 06.05. - 12 dana
Ivajurjevic92 07.05. - 13 dana❤
Rea_30 - 10.05. - 16 dana ❤
Wonderer 10.05 - 15 dana ❤️
RiO MArE 12.05. - 18 dana❤
Marty 15.05. - 21 dana ❤
.
Jutro trudilice koje nmg spavati subotom kao i ja, a i onim normalnim trudilicama 😂
Kako ste mi?
Meni danas veliki pad temp tako da se baš ne nadam više apsolutno ničemu. Sljedeći ciklus je bez mjerenja temp i potrošit ću još trakica što imam i tjt to onda :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lozice ja budna od 6 bez ikakvog razloga. Ja sam ok, s muzem idem na izlet pa se veselim tome.
Zao mi je za tempicu a jesi sigurna da je to s temp uvijek pravilo?
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Hej cure, muž i ja smo nedavno počeli raditi na drugom djetetu. M bi trebala dobiti sutra.
Radila sam test jučer i prekjučer - oba dana dobila pozitivan test - i to vrlo jasne crtice.
Danas mi se pojavio smeckasti iscjedak. Mislite da to može biti implatantacijsko krvarenje ili?
Iza sebe imam jednu urednu trudnoću i prije toga jednu biokemijsku.
Hej cure, muž i ja smo nedavno počeli raditi na drugom djetetu. M bi trebala dobiti sutra.
Radila sam test jučer i prekjučer - oba dana dobila pozitivan test - i to vrlo jasne crtice.
Danas mi se pojavio smeckasti iscjedak. Mislite da to može biti implatantacijsko krvarenje ili?
https://imgbb.com/ ubaci nam slikicu ovdje... S obzirom da ti je 1 dan pred M, nebi rekla da je implantacijsko k...nadam se da nije u pitanju M.. 🤞❤️ Javi se svom doktoru možda ili vidi ako danas nedaj Bože dobijes🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
https://imgbb.com/ ubaci nam slikicu ovdje… S obzirom da ti je 1 dan pred M, nebi rekla da je implantacijsko k…nadam se da nije u pitanju M.. 🤞❤️ Javi se svom doktoru možda ili vidi ako danas nedaj Bože dobijes🤞🤞
Evo slike
https://ibb.co/0MbDXwV
Bojim se da se opet događa što se već događalo. Da odem možda betu vaditi? Jel ima to smisla?
https://imgbb.com/ ubaci nam slikicu ovdje… S obzirom da ti je 1 dan pred M, nebi rekla da je implantacijsko k…nadam se da nije u pitanju M.. 🤞❤️ Javi se svom doktoru možda ili vidi ako danas nedaj Bože dobijes🤞🤞
Evo slike
https://ibb.co/0MbDXwV
Bojim se da se opet događa što se već događalo. Da odem možda betu vaditi? Jel ima to smisla?
Jel ti bila ista stvar možda kao prošli put sa biokemijskom?
A ja bi možda nazvala dr na tvom mjestu... Neznam kako bi ti pomogla stvarno..
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro ☕☕
Lori pisnula sam, al snjesko ono ful bijelo, al dobro tek je 10dpo tak da ima jos vremena. Imam joa 4 testa doma 🤣 ponovit cu sutra/prekosutra pa vidjet. Tebi zelim da se lijepo zabavis i odmoris na izletu 😊😊
Piba7 ovo je jako lijepi ➕, mozda da nazoves dr i vidis sta kaze? Drzim 🤞 da je sve uredu 😊
Loza 😘
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Lori uuuu lijepo se provedite :D mi sutra idemo na put na neki izlet pa isto baš jedva čekam. Tako da ujutro objavim listu i čujemo se navečer. Budite dobre dok me nema, nemojte radit gluposti i nemojte me puno ogovarati 😁😁
A za temp - ne znam je li to pravilo. Uvijek mi je temp pala tek na 12dpo ili 1dc. Doduše probudila sam se pola sata ranije jutros al msm da to ne igra ulogu.
Piba čestitam :) vezano za krvarenje najbolje se javiti ginekologu ili otići na hitnu ako ne radi sada. Nije za igrati se 🤷♀️ svakako javi je li stalo i jesi li što riješila
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Piba krvarenje ne mora znaciti nista lose, mozda je neka kapilarica pukla, nemoj se uzrujavati. Vidi s ginicem u pon hoce te poslati vaditi betu ili ti mozda samo duphaston napise. Sretno🍀
Skategirl tako je, ima vremena moze za 2-3 dana biti plus🤞
Di nam je Zuzujalica, blizi se dan nedolaska vidim🤓
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji