Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    25. Travanj 2021. 18:46

Lori1988

Ooo napokon neka piskilica na vidiku😂 Marinci sretno sutra🍀

Hvalaaa 

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

RiO MArE🐟😅❣️
    25. Travanj 2021. 19:07

lu

Ima li koja od vas bolne ovulacije 🤕

Pa ja imam kako koji ciklus... To je normalno, a sta je bilo tebi? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• piba7
    25. Travanj 2021. 21:21

Otišla sam na kraju jučer na hitnu, dobila duphaston. S obzirom na to koliko je rana trudnoća, gotovo pa ništa se ne vidi na uzv.
    Vidi se veliko žuto tijelo i nešto od 2,97mm što se razvija u maternici.
    Smedi iscjedak imam i dalje.
    Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati. S obzirom na već jedan spontani koji imam iza sebe, nisam S ovim razvojem situacije bas nesto zadovoljna.

RiO MArE🐟😅❣️
    25. Travanj 2021. 21:26

piba7

Otišla sam na kraju jučer na hitnu, dobila duphaston. S obzirom na to koliko je rana trudnoća, gotovo pa ništa se ne vidi na uzv.
    Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati. S obzirom na već jedan spontani koji imam iza sebe, nisam S ovim razvojem situacije bas nesto zadovoljna.

Dobro da si bila.. Sad odmaraj i sto manje sekirabja... Sta je dr rekao? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• piba7
    25. Travanj 2021. 21:28

RiO MArE🐟😅❣️

piba7

Dobro da si bila.. Sad odmaraj i sto manje sekirabja… Sta je dr rekao?

A ništa posebno. Da ne zna što je i da neman što drugo nego čekati i doći kroz 2, 3 tjedna na uzv da vidim kako se razvija situacija. Naravno, ako ne prokrvarim do tad.

Angel 🌼
    25. Travanj 2021. 21:45

Piba koji si tjedan? 

• piba7
    25. Travanj 2021. 22:07

Angel 🌼

Piba koji si tjedan?

Danas sam tek trebala dobiti M, a ciklusi su mi kratki. Tako da nisam ni 4. 
    Ali na testu plus ko kuća.

Lori🍀
    25. Travanj 2021. 22:16

Piba meni to sve zvuci ok! I to sto se nesto razvija u maternici zvuci dobro. Rana je to trudnoca. Jesi prestala krvariti?

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Loza 💙😇
    25. Travanj 2021. 22:19

Tommy ohooo super za ne-povraćanje, nastavi niz 😁 i nek tsh ostane ne ide na gore i dobro je to ♥️
    Buhtlice dok ne stigne nije još gotovo :)
    Amy žao mi je za m, javi za sljedeći datum ♥️
    Lori hahahah ženo kako ti mene uvijek nasmiješ sa svojim komentarima a da nisi ni svjesna 😂 kaže "uneredit ću se skroz" 😂😂 kako je prošao ručak?
    Opop, marinci kad da očekujemo test? Ne objavljujem listu dok ne javiš za plusić 😁
    Piba ahhh grozno, mogu misliti kako se osjećaš :/ užasno je to iščekivanje od nekoliko tjedana a sama si nikako ne možeš pomoći. Držim fige naravno da sve bude u najboljem redu i da si ti psihički smiriš čim prije ♥️
    Lu hej, nemam bolne ovulacije, meni to više bude kao nekakav osjećaj pred m koji također nije bolan. Kako ti je sada? Moguće da se nakon spontanog malo to poremetilo
    Nina5 ima lu kakvih simptoma kod tebe? 

Inna, belinda, wonderer kako ste vi? ♥️♥️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Marinci
    25. Travanj 2021. 22:32

t.loza 🎀

Tommyohooo super za ne-povraćanje, nastavi niz 😁 i nek tsh ostane ne ide na gore i dobro je to ♥️
    Buhtlicedok ne stigne nije još gotovo :)
    Amyžao mi je za m, javi za sljedeći datum ♥️
    Lorihahahah ženo kako ti mene uvijek nasmiješ sa svojim komentarima a da nisi ni svjesna 😂 kaže "uneredit ću se skroz" 😂😂 kako je prošao ručak?
    Opop,marincikad da očekujemo test? Ne objavljujem listu dok ne javiš za plusić 😁
    Pibaahhh grozno, mogu misliti kako se osjećaš :/ užasno je to iščekivanje od nekoliko tjedana a sama si nikako ne možeš pomoći. Držim fige naravno da sve bude u najboljem redu i da si ti psihički smiriš čim prije ♥️
    Luhej, nemam bolne ovulacije, meni to više bude kao nekakav osjećaj pred m koji također nije bolan. Kako ti je sada? Moguće da se nakon spontanog malo to poremetilo
    Nina5 ima lu kakvih simptoma kod tebe?
    .
    Inna, belinda, wonderer kako ste vi? ♥️♥️

Muz je veceras kupio u dezurnoj ljekarni testice nisam mu popustila ,sutraaaa cuuu piskitttt uh uhh♡♡♡♡♡ajmee

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.