Ooo napokon neka piskilica na vidiku😂 Marinci sretno sutra🍀
Hvalaaa
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ima li koja od vas bolne ovulacije 🤕
Pa ja imam kako koji ciklus... To je normalno, a sta je bilo tebi?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Otišla sam na kraju jučer na hitnu, dobila duphaston. S obzirom na to koliko je rana trudnoća, gotovo pa ništa se ne vidi na uzv.
Vidi se veliko žuto tijelo i nešto od 2,97mm što se razvija u maternici.
Smedi iscjedak imam i dalje.
Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati. S obzirom na već jedan spontani koji imam iza sebe, nisam S ovim razvojem situacije bas nesto zadovoljna.
Otišla sam na kraju jučer na hitnu, dobila duphaston. S obzirom na to koliko je rana trudnoća, gotovo pa ništa se ne vidi na uzv.
Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati. S obzirom na već jedan spontani koji imam iza sebe, nisam S ovim razvojem situacije bas nesto zadovoljna.
Dobro da si bila.. Sad odmaraj i sto manje sekirabja... Sta je dr rekao?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Dobro da si bila.. Sad odmaraj i sto manje sekirabja… Sta je dr rekao?
A ništa posebno. Da ne zna što je i da neman što drugo nego čekati i doći kroz 2, 3 tjedna na uzv da vidim kako se razvija situacija. Naravno, ako ne prokrvarim do tad.
Piba koji si tjedan?
Danas sam tek trebala dobiti M, a ciklusi su mi kratki. Tako da nisam ni 4.
Ali na testu plus ko kuća.
Piba meni to sve zvuci ok! I to sto se nesto razvija u maternici zvuci dobro. Rana je to trudnoca. Jesi prestala krvariti?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Tommy ohooo super za ne-povraćanje, nastavi niz 😁 i nek tsh ostane ne ide na gore i dobro je to ♥️
Buhtlice dok ne stigne nije još gotovo :)
Amy žao mi je za m, javi za sljedeći datum ♥️
Lori hahahah ženo kako ti mene uvijek nasmiješ sa svojim komentarima a da nisi ni svjesna 😂 kaže "uneredit ću se skroz" 😂😂 kako je prošao ručak?
Opop, marinci kad da očekujemo test? Ne objavljujem listu dok ne javiš za plusić 😁
Piba ahhh grozno, mogu misliti kako se osjećaš :/ užasno je to iščekivanje od nekoliko tjedana a sama si nikako ne možeš pomoći. Držim fige naravno da sve bude u najboljem redu i da si ti psihički smiriš čim prije ♥️
Lu hej, nemam bolne ovulacije, meni to više bude kao nekakav osjećaj pred m koji također nije bolan. Kako ti je sada? Moguće da se nakon spontanog malo to poremetilo
Nina5 ima lu kakvih simptoma kod tebe?
.
Inna, belinda, wonderer kako ste vi? ♥️♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tommyohooo super za ne-povraćanje, nastavi niz 😁 i nek tsh ostane ne ide na gore i dobro je to ♥️
Buhtlicedok ne stigne nije još gotovo :)
Amyžao mi je za m, javi za sljedeći datum ♥️
Lorihahahah ženo kako ti mene uvijek nasmiješ sa svojim komentarima a da nisi ni svjesna 😂 kaže "uneredit ću se skroz" 😂😂 kako je prošao ručak?
Opop,marincikad da očekujemo test? Ne objavljujem listu dok ne javiš za plusić 😁
Pibaahhh grozno, mogu misliti kako se osjećaš :/ užasno je to iščekivanje od nekoliko tjedana a sama si nikako ne možeš pomoći. Držim fige naravno da sve bude u najboljem redu i da si ti psihički smiriš čim prije ♥️
Luhej, nemam bolne ovulacije, meni to više bude kao nekakav osjećaj pred m koji također nije bolan. Kako ti je sada? Moguće da se nakon spontanog malo to poremetilo
Nina5 ima lu kakvih simptoma kod tebe?
.
Inna, belinda, wonderer kako ste vi? ♥️♥️
Muz je veceras kupio u dezurnoj ljekarni testice nisam mu popustila ,sutraaaa cuuu piskitttt uh uhh♡♡♡♡♡ajmee
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji