Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandričak
    23. Travanj 2021. 18:01

Malina_10

Buffyjao kad samo malo daš povoda… gotovo - pogledi su samo prema trbuhu 😂 tako i moja baka, i uvijek to napravi za neke velike blagdane, tipa Uskrs - "jao, još samo fali netko s nama za stolom" 😅Sandričakfalila si, ali mislim da nas puno navija i da se javi naša hefe foruma ☺️ Pa makar i onako, neobavezno na temu…

Mene su pocele pikati vrlo nelagodno cicke, i to bas onako po sredini antena, bas kratko i munjevito tipa na 10-tak puta u toku dana i pojavio mi se iscjedak koji kao da ne mogu kontrolirati :/ pokrili smo jednom O. I to slucajno 😬

Ee ,koji si dpo. Sigurno si pisala,ali ja sam sve procitala i zaboravila.  🙄😁🤣 neka sve to budu simptomi t 🤞🤞❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Emi1996
    23. Travanj 2021. 18:03

skategirl

Emi1996

skategirl

Emi kad dobivas nalaz bete?
    Buhtlicasry nisam zapamtila da si ulovila pik, ako je O bila u nedjelju onda si danas 5dpo, taman iduci petak da pisnes na 12dpo 😁

U ponedjeljak

Pa bas dugo cekas nalaz, inace je beta isti dan ako se ne varam 🤔🤔
    Lori plan je sutra pisnut jednog kineza pa cemo vidjet 😁 od simptoma jos nista, cekam da cice krenut bolit jer inace nikad ne bole 🤣🤣🤣

Pa danas sam zvala nisu gotovi , kazu uvijek traje 1-2 dana i da u ponedjeljak nazovem ... 
    Mada imam osjecaj da ce sve biti uredu.. Jer mozda je zaista kasno bila O , jer test koji sam u ponedjeljak radila pokazao je negativno , a tek u srijedu skroz blaga crta , a vec u cetvrtak sam bila kod doktorice a danasnji test pokazuje 1- 2Sedmice.. 

Marinci
    23. Travanj 2021. 18:04

Sandričak

Belinda09 Super za suprise. Jel to sweet 40? 🥳🥳 lepo da se opustis veceras. ❤
    Lori1988 Jel da,znaci moze malo da otezava zacece ,msm na tsh ? Jaoo vise,100 doktora 100 drugačijih odgovora. Moj je juce rekao da spustimo ispod 2 bi bilo najbolje. Hvala za preporuku za vitamine. 💋 Juce sam sa devojkama na fb se dopisivala, mozda da sacekam i prohodnost onda,da prvo vidim kako ce da bude kad spustim tsh,mozda se desi nesto. Sta mislis ? 🤔

Ja idem na prohodnost iduci tjedan ako sad u nedjelju dobijem,ne bojim se nek boli i sve sto treba ako će pomoc za bebaca

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

*Buffy*
    23. Travanj 2021. 18:06

Da, istina, odmah svi oko tebe uključe štopericu. Što je najjače, ne guraju nosinu samo članovi obitelji - njih još i mogu opravdati - nego me već nekoliko ljudi s posla priupitalo u smislu šta više čekam. A nikome s posla nisam rekla da pokušavamo. 

Što si sve naši ljudi dopuštaju, to je prestrašno. A da im se pritom ne upali lampica u tim praznim glavama da možda ta žena / taj par pokušava već mjesecima ili godinama! Ne. "Pa što čekaš više?" Ma nabijem te. 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Sandričak
    23. Travanj 2021. 18:12

Buffy122

Da, istina, odmah svi oko tebe uključe štopericu. Što je najjače, ne guraju nosinu samo članovi obitelji - njih još i mogu opravdati - nego me već nekoliko ljudi s posla priupitalo u smislu šta više čekam. A nikome s posla nisam rekla da pokušavamo.

Što si sve naši ljudi dopuštaju, to je prestrašno. A da im se pritom ne upali lampica u tim praznim glavama da možda ta žena / taj par pokušava već mjesecima ili godinama! Ne. "Pa što čekaš više?" Ma nabijem te.

Potpisujem. Isto kazem,pa odakle im pravo stvarno. To je nas mentalitet.  Pa stvarno, samo staju na muku, sta ako imamo problem,borimo se sa strrilitetom itd itd. Nee,ne zanima ih,bitno da su pitali. 😑 A i baba od muža malo malo pita,kao umrecuu,a necu docekati praunuce 🙄 to mi svekrva prenese,ne sme ona lično verovatno da me pita pa prenosi babine reci 🤣🤣
    Marinci nadam se da ti nece trebati HSG. Ali ako budes isla obavezno iskustvo da napises ❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• skategirl
    23. Travanj 2021. 18:24

Emi onda cekamk ponedjeljak 😊😊 ali ako je digitalac pokazao vjerujem da je to onda to ❤
    .
    Ma ljudi su nekulturni po tom pitanju. Ne kuze da to pitanje nije nimalo ugodno, pogotovo ako svako malo pitaju. 
    Prijateljicu nisam vidla jedno 4mj i nismo ni sjele i narucile kavu ona vec:i ima kakvih novosti? Imas sta za prijavit? 
    E doslo mi da se odma dignem i odem 🤦‍♀️🤦‍♀️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Emi1996
    23. Travanj 2021. 18:36

skategirl

Emionda cekamk ponedjeljak 😊😊 ali ako je digitalac pokazao vjerujem da je to onda to ❤
    .
    Ma ljudi su nekulturni po tom pitanju. Ne kuze da to pitanje nije nimalo ugodno, pogotovo ako svako malo pitaju.
    Prijateljicu nisam vidla jedno 4mj i nismo ni sjele i narucile kavu ona vec:i ima kakvih novosti? Imas sta za prijavit?
    E doslo mi da se odma dignem i odem 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bilo ko kad zove prvo pitanje ima li sta novo kod vas , pa kaze sve po starom , pa opet a ima li sta novo , nista ne pricate , kako sve po starom .. ljudi nekad ne razumiju , kako je i sa cim se sve borimo .. 
    O ovom mom problemu ne mogu ni sa kim da pricam kako treba , jer odmah pocinju , a da  u njoj je pfoblem ... ljudi su postali zaista zli

• Luna55
    23. Travanj 2021. 18:46

Emi1996

Postovanje , da li je neko imao slicno iskustvo.

Zadnju mn. Sam imala 4.3.21.poslije toga mi je kasnila , testovi su bili negativni , do prije neki dan kada je pocela da se pojavljuje blijeda , jedva vidljiva linija. Jucer(22.04.2021) sam bila kod svoje doktorice koja po njenim pretpostavkama ne vidi nista iako sam po racunanjem u 7sedmici trudnoce , ja nemam zaista nikakve simptome, ona pretpostavlja da je u pitanju vanmatericna , ali ne vidi nigdje plod , pa me tek narucila za dvije sedmice na kontorlu , betu sam uradila juce , ali jos nemam rezltate.
    Danas sam uradila i digitalni test - pokazao je da sam tek u 1- 2 sedmice trudnoce , sto je moguce , jer zaista cesto sam imala neredovne cikluse i sama ovulacija mi je porecena, da i doktorica je vidjela da se ovulacija desila iz lijevog jajnika i da su jajnici uredu i da je materica lijepo , dobro zadebljana.

Srdacan pozdrav

Draga Emi,kod mene ti je isto malo cudna situacija..zadnju mengu sam imala 18.03. a inseminaciju 30.03.test pokazao pozitivno,i prekjucer bila kod doktora..po tome svemu bi trebala biti u 5. tjednu a on nista nije uspio vidjeti na ultrazvuku..isto je rekao da se ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..beta mi je dosta niska,oko 100 je rekao..sad idem u srijedu opet na uzv pa cemo vidjeti..nadam se da je sve u redu..

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

• Emi1996
    23. Travanj 2021. 21:03

Luna55

Emi1996

Zadnju mn. Sam imala 4.3.21.poslije toga mi je kasnila , testovi su bili negativni , do prije neki dan kada je pocela da se pojavljuje blijeda , jedva vidljiva linija. Jucer(22.04.2021) sam bila kod svoje doktorice koja po njenim pretpostavkama ne vidi nista iako sam po racunanjem u 7sedmici trudnoce , ja nemam zaista nikakve simptome, ona pretpostavlja da je u pitanju vanmatericna , ali ne vidi nigdje plod , pa me tek narucila za dvije sedmice na kontorlu , betu sam uradila juce , ali jos nemam rezltate.
    Danas sam uradila i digitalni test - pokazao je da sam tek u 1- 2 sedmice trudnoce , sto je moguce , jer zaista cesto sam imala neredovne cikluse i sama ovulacija mi je porecena, da i doktorica je vidjela da se ovulacija desila iz lijevog jajnika i da su jajnici uredu i da je materica lijepo , dobro zadebljana.

Srdacan pozdrav

Draga Emi,kod mene ti je isto malo cudna situacija..zadnju mengu sam imala 18.03. a inseminaciju 30.03.test pokazao pozitivno,i prekjucer bila kod doktora..po tome svemu bi trebala biti u 5. tjednu a on nista nije uspio vidjeti na ultrazvuku..isto je rekao da se ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..beta mi je dosta niska,oko 100 je rekao..sad idem u srijedu opet na uzv pa cemo vidjeti..nadam se da je sve u redu..

Javi se u srijedu i drzim ti palceve , vidjet ces , u srijedu ces da vidis zrnce malo... 😍 puno srece 

• Emi1996
    23. Travanj 2021. 21:04

Luna55

Emi1996

Srdacan pozdrav

Pa 100 i jeste pocetak 5 tjedna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.