Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    *Buffy*
    23. Travanj 2021. 10:59

RiO MArE🐟😅❣️

Negoo, jesi se malo pobrkala u potpisu, nista bitno al koliko dugo pokusavate? Dva ciklusa ili 4? Jer pipe od 2mj.ove godine? 🤦‍♀️🤦‍♀️ Kako se osjećaš, znam da je rano jos aliiii… 🤞❤️

Početkom drugog smo probali i onda je menga došla 14.2., na Valentinovo 
    Onda smo krajem drugog opet pokrivali pa je menga stigla 13.3.
    Opet trakice i hopsanje, pa 7. travnja stiže treća menga.. i evo sad četvrti ciklus 

A ono, prištići su se povukli, sise još osjetljive..malo želudac zeza danas, iscjedak lagano ljepljiv.. Ne znam što mislit 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

🌈Wonderer🌞
    23. Travanj 2021. 11:23

Loziceeee, jel mene oci varaju ili ti danas imas mega skok tempice 😃😃😃😃?! DI JE TEST? 

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

buhtlica23
    23. Travanj 2021. 11:37

Skate,  kod mene nista jovo pijuckam tablete navecer. Temp mi vec dva dana 37 😅 mjere nam na poslu svako jutro ja nisma mjerila nista. Ali eto jos je to od simptoma.

Rioo 💜💜💜💜

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Emi1996
    23. Travanj 2021. 12:07

Postovanje , da li je neko imao slicno iskustvo. 

Zadnju mn. Sam imala 4.3.21.poslije toga mi je kasnila , testovi su bili negativni , do prije neki dan kada je pocela da se pojavljuje blijeda , jedva vidljiva linija. Jucer(22.04.2021) sam bila kod svoje doktorice koja po njenim pretpostavkama ne vidi nista iako sam po racunanjem u 7sedmici trudnoce , ja nemam zaista nikakve simptome, ona pretpostavlja da je u pitanju vanmatericna , ali ne vidi nigdje plod , pa me tek narucila za dvije sedmice na kontorlu , betu sam uradila juce , ali jos nemam rezltate.
    Danas sam uradila i digitalni test - pokazao je da sam tek u 1- 2 sedmice trudnoce , sto je moguce , jer zaista cesto sam imala neredovne cikluse i sama ovulacija mi je porecena, da i doktorica je vidjela da se ovulacija desila iz lijevog jajnika i da su jajnici uredu i da je materica lijepo , dobro zadebljana.

Srdacan pozdrav

buhtlica23
    23. Travanj 2021. 12:19

Emi1996

Zadnju mn. Sam imala 4.3.21.poslije toga mi je kasnila , testovi su bili negativni , do prije neki dan kada je pocela da se pojavljuje blijeda , jedva vidljiva linija. Jucer(22.04.2021) sam bila kod svoje doktorice koja po njenim pretpostavkama ne vidi nista iako sam po racunanjem u 7sedmici trudnoce , ja nemam zaista nikakve simptome, ona pretpostavlja da je u pitanju vanmatericna , ali ne vidi nigdje plod , pa me tek narucila za dvije sedmice na kontorlu , betu sam uradila juce , ali jos nemam rezltate.
    Danas sam uradila i digitalni test - pokazao je da sam tek u 1- 2 sedmice trudnoce , sto je moguce , jer zaista cesto sam imala neredovne cikluse i sama ovulacija mi je porecena, da i doktorica je vidjela da se ovulacija desila iz lijevog jajnika i da su jajnici uredu i da je materica lijepo , dobro zadebljana.

Srdacan pozdrav

Nazalost nisam imala slicnu situaciju, ali nadam se da ce sve biti uredu 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    23. Travanj 2021. 12:52

Emi1996

Srdacan pozdrav

Ako ti je na tesru 1-2 sedmice nemože se ni vidit... Pričekaj betu.. Drugo neznam sto bi ti rekla... Jel popratis kad ti je bila O možda

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    23. Travanj 2021. 13:20

Emi1996 možda ti je samo bila kasna ovulacija ako ju nisi pratila :) sretno!

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    23. Travanj 2021. 13:23

Wonderer

Loziceeee, jel mene oci varaju ili ti danas imas mega skok tempice 😃😃😃😃?! DI JE TEST?

https://ibb.co/Qb19M7f ma ništa wonderer moja. Više si ni ne umišljam sjenicu 😅 a temp, ahh, ne znam... Činjenica je da mi nikad nije bila tako visoka, ali ne vjerujem joj ništa. Nije se pokazala relevantnom kod mene pa mi tako ni ovaj skok ne jamči ništa 🤷‍♀️ nisam još otpisala ciklus ali sam manje optimistična nego do prije par dana

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Emi1996
    23. Travanj 2021. 13:32

t.loza 🎀

Nisam pratila, zaista to ne pratim i 

t.loza 🎀

Loza 💙😇
    23. Travanj 2021. 13:44

Emi1996

t.loza 🎀

Nisam pratila, zaista to ne pratim i

t.loza 🎀

Nisam pratila, gledala po kalendaru , i prije nisam imala nikakve simptome, sada od kad se pojavila blijeda crta na testu , nalo su mi grudi " narasle" .

Te aplikacije samo pretpostavljaju kako će se odvijati tvoj ciklus na temelju prijašnjih ciklusa, ali nisu točni. Ako pogode to je slučajno. Tako da može biti da ti m zapravo i nije kasnila od onda kad ti to misliš :) 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.