Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    22. Travanj 2021. 07:56

Jutro trudilice moje,meni isto počeli lagani grčevi,M brzo stize,bezobraznica jedna,trebala bi u nedjelju dobit tako da svog ginekologa zovem u ponedjeljak da krenemo s pretragama,ja sam odma navaljivala al on je bio protiv,sad vise nema čekanja, kako ste mi vi,Lozice ima li kakvih simptomica u tebe, Amy zao mi je ako je pocela

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• Luna55
    22. Travanj 2021. 08:28

Bok cure,jucer sam bila na prvom ultrazvuku i sad sam malo zabrinuta. Trebala bih biti 5 tjedana trudna ali ginekolog jucer bas nista nije vidio na ultrazvuku..vadio mi je krv pa ce mi danas javiti rezultate..dali se trebam brinuti jeli moze biti vanmaternicna trudnoca ili je mozda ipak jos prerano da se nesto vidi??

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

SweetDream15
    22. Travanj 2021. 08:35

Luna55

Bok cure,jucer sam bila na prvom ultrazvuku i sad sam malo zabrinuta. Trebala bih biti 5 tjedana trudna ali ginekolog jucer bas nista nije vidio na ultrazvuku..vadio mi je krv pa ce mi danas javiti rezultate..dali se trebam brinuti jeli moze biti vanmaternicna trudnoca ili je mozda ipak jos prerano da se nesto vidi??

Ako ti je bila kasna ovulacija ni ne može se ništa vidjeti, đaba šta se računa od prvog dana zadnje M. Tako da ne brini 🙂

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Luna55
    22. Travanj 2021. 08:38

Alwayspozitive

Luna55

Ako ti je bila kasna ovulacija ni ne može se ništa vidjeti, đaba šta se računa od prvog dana zadnje M. Tako da ne brini 🙂

Ovulacija je bila 30.03. jer sam isla na inseminaciju pa sam dobila stopericu..

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

• Amy_94
    22. Travanj 2021. 08:44

Jojj cure ja sam se bas prepalaa.. 
    Ja sam na poslu i imam grčeve lagane.. I sad idem na vc kao komadići bijeli sirkasti bez mirisa.. 
    Sad ne znam ako je to od canesten tableta za rodnicu?? 
    Da li su to konadići tablete ili ajmaa

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Piamia
    22. Travanj 2021. 08:49

Jutro curke, nista ovaj mjesec, dosla mi je M. Planiram kupiti bolji toplomjer za mjerenje bazalne, mozete li mi preporuciti neki dobar, molim vas. Koristim i trakice za ovulaciju i prilicno su tocne. Jedino sto sam shvatipada bi mogao biti problem pri zatrudnjivanju je mozda smeđi iscjedak koji dolazi 3 dana pred menstruaciju i tek onda nastupa bol i krvarenje i od tog dana brojim prvi dan. Je li to mozda znak da fali hormona progesterona? Hvala svima koji mi mogu pomoci savjetom, vec sam ocajna, jer inace je sve u redu, no ocito trebam provjeriti hormone, moguce da imam blagi visak muskih(tamna sam, dlakava i znojim se). 

RiO MArE🐟😅❣️
    22. Travanj 2021. 08:57

matyy

Jutro curke, nista ovaj mjesec, dosla mi je M. Planiram kupiti bolji toplomjer za mjerenje bazalne, mozete li mi preporuciti neki dobar, molim vas. Koristim i trakice za ovulaciju i prilicno su tocne. Jedino sto sam shvatipada bi mogao biti problem pri zatrudnjivanju je mozda smeđi iscjedak koji dolazi 3 dana pred menstruaciju i tek onda nastupa bol i krvarenje i od tog dana brojim prvi dan. Je li to mozda znak da fali hormona progesterona? Hvala svima koji mi mogu pomoci savjetom, vec sam ocajna, jer inace je sve u redu, no ocito trebam provjeriti hormone, moguce da imam blagi visak muskih(tamna sam, dlakava i znojim se).

Hej, smeđo iscjedam pred M je normalan.. Neznam koliko dugo pokusavate, stavi nam u opis malo ovako kao i mi da te možemo pratit... A ato se tiče hormona odi izvadi pa ces znat na cemu si

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    22. Travanj 2021. 08:59

Amy_94

Jojj cure ja sam se bas prepalaa..
    Ja sam na poslu i imam grčeve lagane.. I sad idem na vc kao komadići bijeli sirkasti bez mirisa..
    Sad ne znam ako je to od canesten tableta za rodnicu??
    Da li su to konadići tablete ili ajmaa

A to može bit i pred M iscjedak..ja to imam uglavno pred M.. A sad neznam dali je od tableta... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Luna55
    22. Travanj 2021. 09:08

Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏

• sally66
    22. Travanj 2021. 09:15

Bok zenske! Prvi put sam tu, zanima me vase misljenje. Trebala bi (ne) dobit za 7 dana, prije 4 dana sam imala uzasne grceve i bolove s lijeve strane, trajalo je par sati i proslo, jucer smedji (krvavi) ali jako lagani iscjecak, inace bilo smo aktivni za vrijeme O i zelimo bebu i radimo na tome vise od godinu dana. Uzasno sam nestrpljiva i sve povezujem s trudnocom 🙈

1. 👧🏻 2017.
    2. 2019- do danas neuspjesno. Folacin, vrkuta, selen,
    cink, macina trava.
    Brisevi, uzv, papa ✅
    Lh trakice ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.