Wonderer sretnooo i pokrijte to 🤞🤞😁
Buhtlice sad kad nas iznenadiš plusićem 😁
Hahah ne znam, sto vrijeme dalje ide sve manje vjerujem u to, ali cuda su moguca 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
wonderer super plan , drzim fige da ne bude potreban, samo vi pokrijte sad ovo :D nama je iduci korak folikulometrija i hormoni , iduci ciklus ako ne bude nist aod ovog. vec 3dpo da :D , brzo mi idu dani
nove dobrodosle i sto prije otisle
anci :-* i bella ako citas :-*
lindsey se nija javila vec neko vrime?
belinda nikad ne znas
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hahah ne znam, sto vrijeme dalje ide sve manje vjerujem u to, ali cuda su moguca 😁
Ti ces biti nase malo čudooo, ❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Lozice, Mare, ja sam dobro, hvala na pitanju 😊.
Bila sam jutros kod svoje gin. da vidimo kad ce O, kaze da imam s lijeve strane super folikul i da racunam da puca do kraja ovog tjedna 🙏. Tako da se bacamo pojacano u akciju ovih dana, nadam se. Moja gin. je generalno misljenja da sam ok za trudnocu bez obzira na hormonalni mini-kaos, jer imam redovnu O 🤷♀️. U svakom slucaju, doma imamo dogovor da cekamo 10.05. pa ako ni ovaj ciklus ne upali, on ide na spermio i kod urologa, a ja na drugo misljenje oko hormona. Eto, mirna sam nekako jer imamo plan i volju za naci rjesenje ovog zastoja 😊.
Hej draga.. ja sam si malo uzela pauzu od foruma ali sam dosla tebe pozdraviti. 😀 evo ja danas 12dc, o ce valjda uskoro u pon me narucila gin da vidi da li ce bit ili je bila o. I tako vadila te hormone, tsh malo povisen pa cemo vidjet sta i kako. Ugl pratimo se po svemu i s datumom , i pregledima 😀😀❤ a takav je dog i sa mojim. znaci 10.5. Nam je sudbonosni dan 😀
Ti ces biti nase malo čudooo, ❤️❤️
Iz tvojih usta u Bozije usi 😇🙏🙏
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica slažem se s Rio Mare, ti ćeš biti naše čudo 🥰
Marinci a piškila sam danas ali u biti nema ništa vjerojatno. Želja je velika pa vidim sjenicu ali sve mi se više čini da je nema. Ali ima nade još 3 dana :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Buhtlica slažem se s Rio Mare, ti ćeš biti naše čudo 🥰
Marinci a piškila sam danas ali u biti nema ništa vjerojatno. Želja je velika pa vidim sjenicu ali sve mi se više čini da je nema. Ali ima nade još 3 dana :)
A daj da mi vidimo plizzz
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Marinci, to si se vec savjetovala s ginekologom oko sljedeceg koraka? Ili si sama odlucila?
Matyy, hvala na lijepim rijecima 🤗! Ja sam vadila hormone na upitnicu (bolnicki lab) jer sam imala dosta toga vaditi. Privatno mislim da bi me doslo barem 100 eura, racunam bolje taj novac ostaviti za eventualne preglede, suplemente... Javi sto si odlucila 🙃🙂.
Buhtlice, neka bude cudo 🤞!
Ginny, Rea, znaci sve cekamo da nam ne dođe sljedeca M 😎. Nadam se svim srcem da barem jedna nece morat dalje u pretrage, daj Boze i sve tri 🙏🙏🙏! Rea, meni je TSH u 11. mj. na sistematskom bio dosta nizi nego u 3. mj. (sad je bio mislim 2.58), nadam se da je i tebi jednokratno skocio i da ti ne treba terapija 🤞.
Lozice, radila si test, mozda ima sjenica a NEMA slike 😱😱😱?! Brzo link na sunce 😁😁!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Marinci, to si se vec savjetovala s ginekologom oko sljedeceg koraka? Ili si sama odlucila?
Matyy, hvala na lijepim rijecima 🤗! Ja sam vadila hormone na upitnicu (bolnicki lab) jer sam imala dosta toga vaditi. Privatno mislim da bi me doslo barem 100 eura, racunam bolje taj novac ostaviti za eventualne preglede, suplemente… Javi sto si odlucila 🙃🙂.
Buhtlice, neka bude cudo 🤞!
Ginny, Rea, znaci sve cekamo da nam ne dođe sljedeca M 😎. Nadam se svim srcem da barem jedna nece morat dalje u pretrage, daj Boze i sve tri 🙏🙏🙏! Rea, meni je TSH u 11. mj. na sistematskom bio dosta nizi nego u 3. mj. (sad je bio mislim 2.58), nadam se da je i tebi jednokratno skocio i da ti ne treba terapija 🤞.
Lozice, radila si test, mozda ima sjenica a NEMA slike 😱😱😱?! Brzo link na sunce 😁😁!
Savjetovala sam se s ginekologom ako ova M dodje da je prva provjera nakon supruga prohodnost jajnika,muz je obavio spermiogram sve super al opet nista tako da mi se stvarno više ne čeka
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ja imam cijelo vrijeme osjecaj kao da ce m...
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sortiraj odgovore
Najstariji