Bok zenske! Prvi put sam tu, zanima me vase misljenje. Trebala bi (ne) dobit za 7 dana, prije 4 dana sam imala uzasne grceve i bolove s lijeve strane, trajalo je par sati i proslo, jucer smedji (krvavi) ali jako lagani iscjecak, inace bilo smo aktivni za vrijeme O i zelimo bebu i radimo na tome vise od godinu dana. Uzasno sam nestrpljiva i sve povezujem s trudnocom 🙈
Hej, to ispada da si 11 dana pred M imala bolove? To mome bit od O bol... A iscjedak može biti i implantacijski...pratis ovulaciju s nečim, koji bi trebala bit dpo?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutrooo trudilice drage 💕!
Iva, žao mi je, drži se 🤗.
Lori, meni je celulit vjeran pratitelj od ranog puberteta, nikad ga se rijesit, tretmanima bude samo manje upadljiv 🙈.
Amy, Marinci, drzim fige da bude plusic, dok nema M, ima nade 😊.
T.loza, Zujalice, cekam vase testove 🙏!
Luna55, nadam se da ce sve bit ok, javi nam i drzi se.
Matyy, zao mi je. Sto se toplomjera tice, ja sam bazalni na dvije decimale narucila s Njuskala, skroz mi je ok. Sto se hormona tice, pitaj uputnicu i otiđi ih izvadit, meni su poviseni muski (ispada mi jako kosa vec 2 godine, nisam znala zasto). Nemam ciste niti sam ih ikad imala 🤷♀️. U fazi sam da cu otici na konzultacije na tu temu.
Rea, sta ima kod tebe? O ce uskoro?
LazyO, Ginny, kod vas je vec dpo 😃?
Ancio, Rio Mare, Marty, Bella, Monstera... ❤
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Marinci uhh žao mi je ako su to simptomi m, ali daleko je još nedjelja i svašta se još stigne promijeniti 🥰 a što se tiče simptoma t, osim jaaako dobrog osjećaja nema ništa posebno 😁
Ancio naša, drago mi je da si bolje, nema tužnih tićnu vamo 😁 hvala ti na vjeri u moj plusić ♥️
Luna55 nadam se da će sve biti u redu ♥️
Amy nadam se da je iscjedak neki simptom 🤞
Sally to prije 4 dana ti može biti znak ovulacije.
Maty ja sam u ljekarni uzela neki toplomjer za 30ak kn, digitalni i dobar mi je 😁
Wonderer ♥️♥️♥️♥️ nadam se da mi test i imat što pokazati 😁 kako si mi ti? 😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutrooo trudilice drage 💕!
Iva, žao mi je, drži se 🤗.
Lori, meni je celulit vjeran pratitelj od ranog puberteta, nikad ga se rijesit, tretmanima bude samo manje upadljiv 🙈.
Amy, Marinci, drzim fige da bude plusic, dok nema M, ima nade 😊.
T.loza, Zujalice, cekam vase testove 🙏!
Luna55, nadam se da ce sve bit ok, javi nam i drzi se.
Matyy, zao mi je. Sto se toplomjera tice, ja sam bazalni na dvije decimale narucila s Njuskala, skroz mi je ok. Sto se hormona tice, pitaj uputnicu i otiđi ih izvadit, meni su poviseni muski (ispada mi jako kosa vec 2 godine, nisam znala zasto). Nemam ciste niti sam ih ikad imala 🤷♀️. U fazi sam da cu otici na konzultacije na tu temu.
Rea, sta ima kod tebe? O ce uskoro?
LazyO, Ginny, kod vas je vec dpo 😃?
Ancio, Rio Mare, Marty, Bella, Monstera… ❤
Dusice naša... Kako si nam ti? Ne pričas o sebi hahha❤️❤️❤️
Stiže O uskoro
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Lozice, Mare, ja sam dobro, hvala na pitanju 😊.
Bila sam jutros kod svoje gin. da vidimo kad ce O, kaze da imam s lijeve strane super folikul i da racunam da puca do kraja ovog tjedna 🙏. Tako da se bacamo pojacano u akciju ovih dana, nadam se. Moja gin. je generalno misljenja da sam ok za trudnocu bez obzira na hormonalni mini-kaos, jer imam redovnu O 🤷♀️. U svakom slucaju, doma imamo dogovor da cekamo 10.05. pa ako ni ovaj ciklus ne upali, on ide na spermio i kod urologa, a ja na drugo misljenje oko hormona. Eto, mirna sam nekako jer imamo plan i volju za naci rjesenje ovog zastoja 😊.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Bila sam jutros kod svoje gin. da vidimo kad ce O, kaze da imam s lijeve strane super folikul i da racunam da puca do kraja ovog tjedna 🙏. Tako da se bacamo pojacano u akciju ovih dana, nadam se. Moja gin. je generalno misljenja da sam ok za trudnocu bez obzira na hormonalni mini-kaos, jer imam redovnu O 🤷♀️. U svakom slucaju, doma imamo dogovor da cekamo 10.05. pa ako ni ovaj ciklus ne upali, on ide na spermio i kod urologa, a ja na drugo misljenje oko hormona. Eto, mirna sam nekako jer imamo plan i volju za naci rjesenje ovog zastoja 😊.
Bravo,ja ako dobijem sad u nedjelju sljedeći tjedan krecem na prohodnost jajovoda, to je iduci korak
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Zelim ti puno srece ovu O, bas si nekako smirena i pozitivna, ulijevas i meni dozu optimizma i nade! Svakako cu izvaditi hormone, jesi li privatno vadila ili putem uputnice? Pogledat cu cijene, ako nije skupo, mozda bi platila samo da sto prije rijesim.. sretno i javi kako teku stvari💪🏽💪🏽
Dobro jutroo
Butlice kakva jr kod tebe situacija?
Amy nadamo se do zadnjeg 🤞
Ancio kako si nam ti danas?
Hejhej, evo pijem tablete kako je gin rekla. I cekam da vidim sta ce biti. Sise su mi i dalje osjetljive ne onako jako ali jos uvijek jesu i dosta su teske. Ostalih simptoma nema. Malo mi je muka al zato sto sam se prezderala 🤣🤣 ugl jest mogu uvijek 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Wonderer sretnooo i pokrijte to 🤞🤞😁
Buhtlice sad kad nas iznenadiš plusićem 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Wonderer sretnooo i pokrijte to 🤞🤞😁
Buhtlice sad kad nas iznenadiš plusićem 😁
Lozice pa kad ti misliš piskit
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji