Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    21. Travanj 2021. 16:47

Ginny

lu sritno , nek dođe novi plusic sro prije
    lavanya sritnooo, jel to prvi put, i ja sam mislila ovaj misec al iznenadila nas rana ovulacija, mozda je uhvatimo iduci misec ako bude tribalo
    amy 9dpo je rano jos, ima jos vrimen ada vas sritna vijest iznenadi za godisnjicu <3
    lori super za papa test, cekamo rez briseva
    malina tako je meni bilo ovaj ciklus, ovulacija na 10 dc otprilike, jajnici su me poceli pikat jos 6-7dc, mislila sam da je rano al evo nije bilo , isto su mi ciklusi tako 25-26dana
    anci grlim . imate vrimena jos danas pokrit, ne sekiraj se , i oni u zasjedi su ok :D
    angel cestitam i sritnooo dalje <3 prva tlozina trudnica <3
    wonderer meni je jedna trudnica preporucila masaze oko ovulacije, kao njoj je to pomoglo. ja mrzim da me diraju ahahha i mrzim lezat al na tvom mistu ja bi pitala i strucnu osobu kkoja te masira, trebale bi bit upucene u tematiku
    buhtlice drzim fige da ne dođe
    belinda a ciklus gore dolje, ako ti ne znaci puno cekaj, ne znam koliko su privatno brisevi 300-400 kn?

Tnx Ginny, Skategirl i Tloza, valjda nisam nekog preskocila 😊.
    Ma srela sam svoju kozmeticarku i pita me da sta ne dolazim. Zapravo sam samoinicijativno zakljucila da nije pametno radit tretmane u ovom periodu dok radimo na trudnoci 🤷‍♀️. Htjedoh vidit ima li neko jos da muku muci s celulitom glupim pa eventualno nesto zna na tu temu 😎. Nista, vidit cu s njom. 

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• ivajurjevic92
    21. Travanj 2021. 16:48

BELLA-žao mi je zbog -, odmori malo i sredi misli i vrati nam se ponovo puna energije 
    GARAVA-čestitam
    MALINA_10-kako su ti inače ovulacije u  ciklusu? ja isto imam kraci ciklus 24-27/28
    ANGEL-čestitke

Ja ovaj ciklus neću ipak pratiti trakicama, niti ću računati plodne dane, pauzirat ćemo. Ovih dana nisam aktivna jer sam imala smrtni slučaj, a i na poslu nije bolja situacija pa sam malo pod stresom i napeta. Trebala bi dobiti novi posao (na starom je koma) te dok ne potpišem ugovor nećemo pokušavati(bar s praćenjem i ciljanjem pika). Pratit ću vas i dalje te pitati za savjete i veseliti se s vama svakom novom plusiću 

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

Loza 💙😇
    21. Travanj 2021. 16:48

Wonderer

Ginny

lu sritno , nek dođe novi plusic sro prije
    lavanya sritnooo, jel to prvi put, i ja sam mislila ovaj misec al iznenadila nas rana ovulacija, mozda je uhvatimo iduci misec ako bude tribalo
    amy 9dpo je rano jos, ima jos vrimen ada vas sritna vijest iznenadi za godisnjicu <3
    lori super za papa test, cekamo rez briseva
    malina tako je meni bilo ovaj ciklus, ovulacija na 10 dc otprilike, jajnici su me poceli pikat jos 6-7dc, mislila sam da je rano al evo nije bilo , isto su mi ciklusi tako 25-26dana
    anci grlim . imate vrimena jos danas pokrit, ne sekiraj se , i oni u zasjedi su ok :D
    angel cestitam i sritnooo dalje <3 prva tlozina trudnica <3
    wonderer meni je jedna trudnica preporucila masaze oko ovulacije, kao njoj je to pomoglo. ja mrzim da me diraju ahahha i mrzim lezat al na tvom mistu ja bi pitala i strucnu osobu kkoja te masira, trebale bi bit upucene u tematiku
    buhtlice drzim fige da ne dođe
    belinda a ciklus gore dolje, ako ti ne znaci puno cekaj, ne znam koliko su privatno brisevi 300-400 kn?

Tnx Ginny, Skategirl i Tloza, valjda nisam nekog preskocila 😊.
    Ma srela sam svoju kozmeticarku i pita me da sta ne dolazim. Zapravo sam samoinicijativno zakljucila da nije pametno radit tretmane u ovom periodu dok radimo na trudnoci 🤷‍♀️. Htjedoh vidit ima li neko jos da muku muci s celulitom glupim pa eventualno nesto zna na tu temu 😎. Nista, vidit cu s njom.

Kad saznaš javi da i mi znamo za ubuduće 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lori🍀
    21. Travanj 2021. 17:23

Ginny hvala ti!
    Marinci 😂
    Iva moja sucut😢 Nadam se da si ok. Drzim fige za novi posao🤞🤞🤞
    Malina svidja mi se tvoja pozitiva🤗
    Wonderer - ne znam za tretmane i planiranje trudnoce ali ovako na prvu mi ne zvuci kao neki problem🤷🏻‍♀️ja rjesavam celulit tako da upalim nocnu svjetiljku kad se gledam u ogledalo... pod tim svijetlom ga nema😂
    Tloza bitno da se moci hahahaha pa jedem taman i ugusit cu se😂
    Maty bok, ja sam imala implantacijsko krvarenje ali nije bila svjeza krv samo smedjarenje i jako malo. Ali ne znaci da kod tebe mora biti isto. Ako ne dode sutra napravi opet test 🤞

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Amy_94
    21. Travanj 2021. 17:43

Čestitke svima na plusićima.. 
    A od mog poklona za godišnjicu nema ništa.. 
    😔😔😔
    Niti sjenica inače danas sam 10 dpo

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Marinci
    21. Travanj 2021. 17:45

Amy_94

😔😔😔

Nemoj bit tuzna ima jos vremena,ako ne bude bit će iduci put,i ja bi svome poklonila pa nikako,mora bit

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Travanj 2021. 17:51

matyy

Pozdrav svima! Pratim vas vec neko vrijeme i voljela boh ako bi mi netko mogao pomoci a da je imao slicnu situaciju. Radimo na bebi i nekako sam ovaj mjesec bila uvjerena da je uspjelo i evo u pon mi je poceo smeđi iscjedak, cak sam se ponadala da je implatacija jer je bio 12 dan od ovulacije no traje do sada(srijeda) i lagano vidim kao da se pretvara u krv.. test utorak pokazao -. Postoji li jos uvijek sansa da je ovo implatacija? :/

A koji si sad dpo? Malo vjv je da je implantacija vise mi izgleda kao početak M... Nemoj me skroz drzat za riječ... 😁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Travanj 2021. 17:52

MartaZ12

Čestitke Angel ☀️
    Ja dam prvi put dobila M na 30. dan iako su mi ciklusi 28., nažalost, test je pokazao -, ali imam neki feeling da će se nešto početi dešavati :) Doktorica mi je pojačala dozu Eutyroxa, ubacila još neke suplemente za štitnu koja je bolja nego prije 3 mjeseca (Tyromax) i riblje ulje, a pokušavam izbaciti i gluten iz prehrane. Za mene je počeo novi mjesec nadanja, a ovaj put ću pokušati i sa nogama u zraku :D Ne znam samo koliko dugo treba praviti tu akrobaciju, 5,10 min, sat? :D

Ne treba uopće po meni, ja samo omdorim nakon jopsa 10 ak min... I to je to... Mada ni to čak ne znači da plivači neće doć di zrebaju

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Travanj 2021. 17:54

Amy_94

😔😔😔

Pa ako nema danas ne znači da neće bit... Samo pozitivno... Bitno je sa bude ovih dana u svakom slučaju😊❤️🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Amy_94
    21. Travanj 2021. 18:05

RiO MArE🐟😅❣️

Amy_94

😔😔😔

Pa ako nema danas ne znači da neće bit… Samo pozitivno… Bitno je sa bude ovih dana u svakom slučaju😊❤️🤞

Hvala draga.. Al teško.. 
    Nemam baš niti neke simptome.. 
    Probada me na desnoj strani i samo jedem i dobro grudi su jos od o natečene.. Drugo ništa

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.