Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • skategirl
    21. Travanj 2021. 15:17

Marinci

skategirl

Jao cure meni bio kaoooos od ranog jutra, bas turbulentno al evo smirilo se i sve je ok. 🤪
    Angelcestitam jos jednom ❤❤
    Ancisamo vi pokrite danas, ne znaci da je kasno. A dok muz ne dodje isplaci se ako trebas i onda ga zaskoci 🤞🥳
    Buhtlica drzim fige da M ni ne dodje 🤞🤞🤞
    Marinci kad planiras pisnut hcg?
    Wondererstvarno ne znam kolko ti tretmani mogu ili ne mogu utjecat, navodno se ni ne preporucaju masaze 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Buffydrhim fige da bude dobitni i odbrojavamo 🤞🤞🤞😊😊
    Lozacestitam ti upis tvog prvog plusica na listu, molim upis daljnjih bez pretjeranih pauza 😅

Tek cu ako zakasni kojim čudom radit test

Bravo za strpljivost 🙈 mene bi znatizelja ubila 🤣🤣

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Lori🍀
    21. Travanj 2021. 15:37

Tloza pa kako se Angel samo usudila zasjeniti tebe i tvoju ulogu Nego kad si već široke ruke daj barem 3 plusića tjedno, neka bude pravi baby boom na temi
    Brisevi privatno koštaju 800 kn u Betiplus, pretpostavljam da i drugdje tako negdje
    Belinda sretno s testićem

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    21. Travanj 2021. 15:38

Angel imaš kakav savjet, jesi dizala noge u zrak, napravila salto, jel te golub čudno gledao ili gušter možda ako si s mora? I kako se osjećaš, jel sreća na vrhuncu ili još nisi svjesna, jesi rekla mužu? I jel pitam previše pitanja?

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Marinci
    21. Travanj 2021. 15:46

Lori1988

Angel imaš kakav savjet, jesi dizala noge u zrak, napravila salto, jel te golub čudno gledao ili gušter možda ako si s mora? I kako se osjećaš, jel sreća na vrhuncu ili još nisi svjesna, jesi rekla mužu? I jel pitam previše pitanja?

Ma sigurno je golub cudno gledao to je glavni simptom♡♡♡♡♡♡

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Inna_92
    21. Travanj 2021. 16:05

Angel čestitam! 😘❤

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Malina_10
    21. Travanj 2021. 16:12

Angel ajme pa čestitke skroooooz 🎉🎉😍😍😍 koliko si od kad ste krenuli imala ciklusa koje ste pikirali ako si brojiš? 
    Curice, po onom popisu  svih nas, 1/5 bude trudna, tako da sigurno ako nastavljamo i dalje tempom da nove dolaze, mi nastavljamo, a trudnice odlaze, znaci samo da se trudimo i dalje jer ce bubanj sigurno zavrtjeti i nasu sreću ☺️💌

Ne zelim "ubijati" pozitivnoscu, i ja sam jucer isplakala dušu jer zbog i posla i zdravlja mozda bas i ne mogu sad birati situaciju da lovim ciklus, ali nastojim onda se zaokupiti vedrijim mislima pa tko zna, mozda mi donesu nesto slijedecim ciklusom 😇 tesko je, bas se divim onima koji stvarno od prve to sve si ostvare ili u vrlo kratkom roku, rekla bih - svaka čast - ali to zaista nije nesto sto tehnicki i školski mozes ostvariti 😂

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

Piamia
    21. Travanj 2021. 16:23

Pozdrav svima! Pratim vas vec neko vrijeme i voljela boh ako bi mi netko mogao pomoci a da je imao slicnu situaciju. Radimo na bebi i nekako sam ovaj mjesec bila uvjerena da je uspjelo i evo u pon mi je poceo smeđi iscjedak, cak sam se ponadala da je implatacija jer je bio 12 dan od ovulacije no traje do sada(srijeda) i lagano vidim kao da se pretvara u krv.. test utorak pokazao -. Postoji li jos uvijek sansa da je ovo implatacija? :/

Z-MARTA
    21. Travanj 2021. 16:34

Čestitke Angel ☀️
    Ja dam prvi put dobila M na 30. dan iako su mi ciklusi 28., nažalost, test je pokazao -, ali imam neki feeling da će se nešto početi dešavati :) Doktorica mi je pojačala dozu Eutyroxa, ubacila još neke suplemente za štitnu koja je bolja nego prije 3 mjeseca (Tyromax) i riblje ulje, a pokušavam izbaciti i gluten iz prehrane. Za mene je počeo novi mjesec nadanja, a ovaj put ću pokušati i sa nogama u zraku :D Ne znam samo koliko dugo treba praviti tu akrobaciju, 5,10 min, sat? :D 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Loza 💙😇
    21. Travanj 2021. 16:41

Lori od sutra počinjem bacati nasumične plusiće 😂
    MartaZ sretno s taktikom držanja noge u zraku 😁 ja to radim dok dragi ode se srediti poslije, što traje svega par minuta jer mi bed da on to vidi. Nismo si baš toliko dobri 😂😂
    Malina bit će svima plusić uskoro :)
    Maty hej, nemam iskustva s impl krvarenjem. Jel ti m sad već kasni ili?
    Belinda vidiš kako plusić djeluje na nas, svi odjednom piškaju ili hcg ili lh, važno je da se moči! 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Marinci
    21. Travanj 2021. 16:47

t.loza 🎀

Lori od sutra počinjem bacati nasumične plusiće 😂
    MartaZ sretno s taktikom držanja noge u zraku 😁 ja to radim dok dragi ode se srediti poslije, što traje svega par minuta jer mi bed da on to vidi. Nismo si baš toliko dobri 😂😂
    Malina bit će svima plusić uskoro :)
    Maty hej, nemam iskustva s impl krvarenjem. Jel ti m sad već kasni ili?
    Belinda vidiš kako plusić djeluje na nas, svi odjednom piškaju ili hcg ili lh, važno je da se moči! 😁

Hahahhaah bas nas digne plusss,jupiii

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.