Angel čestitam od srca ❤️
Anči u pravu si. Mijenjam postavke u glavi 😂❤️
Lozane vjerujem da će ikad proći jer radim s ljudima i to jedan human, težak i sam po sebi stresan posao, jedino sto mogu napraviti i sto radim od kad radimo na bebi je da se učim puno bolje nositi sa stresom 😊 ❤️ usput prijavljujem da lh trakica tamni. Danas sam 11dc 💪
I reci nam svoje simptome vidim da si 8dpo nemoj se sramiti 😁❤️
Buhtlicanadam se da ćes brzo ugledati svoj plus 🙃
RioMjesi pokusala kakve vaginalete na biljnoj bazi? Jedna frendica je koristila nekakve prije par god isto je imala cin i rekla je da su joj puno pomogle. Sorry ako jesi nisam zapratila. Držim fige za sto blazi nalaz 🙏❤️
Ma nebudem jos nista dok ona ne kaže bila sam danas pa smo odgofili za petak... 😁❤️Kako si ti
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Marinci što je s tobom? Još 4 dana do m, simptomčići?
Lunamoon a baš grozno što ti je takva situacija :/ onda čim prije juriš na porodiljni :D
Lori na kraju ću vas svakako obavijestiti 😁😘
Buffy nek vam ovaj ciklus bude dobitni 🤞☺️
Ej draga jedino me leda bole ,jedino što je drugačije da nemam jos simptome kao inace da m stize,naprimjer grudi mi inace nakon ovulacije budu odma bolne i ogromne ,a sad nisu još počele rast niti bole pa mi nije jasno,sve gledam sta je drugačije jos se nadam da nece doci,bas sam tuzna
Hmmmm a daj ajde jedan testić...da odes i ti danas na vrh... Super su ti simptomici❤️❤️🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jao cure meni bio kaoooos od ranog jutra, bas turbulentno al evo smirilo se i sve je ok. 🤪
Angel cestitam jos jednom ❤❤
Anci samo vi pokrite danas, ne znaci da je kasno. A dok muz ne dodje isplaci se ako trebas i onda ga zaskoci 🤞🥳
Buhtlica drzim fige da M ni ne dodje 🤞🤞🤞
Marinci kad planiras pisnut hcg?
Wonderer stvarno ne znam kolko ti tretmani mogu ili ne mogu utjecat, navodno se ni ne preporucaju masaze 🤷♀️🤷♀️
Buffy drhim fige da bude dobitni i odbrojavamo 🤞🤞🤞😊😊
Loza cestitam ti upis tvog prvog plusica na listu, molim upis daljnjih bez pretjeranih pauza 😅
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Jao cure meni bio kaoooos od ranog jutra, bas turbulentno al evo smirilo se i sve je ok. 🤪
Angelcestitam jos jednom ❤❤
Ancisamo vi pokrite danas, ne znaci da je kasno. A dok muz ne dodje isplaci se ako trebas i onda ga zaskoci 🤞🥳
Buhtlica drzim fige da M ni ne dodje 🤞🤞🤞
Marinci kad planiras pisnut hcg?
Wondererstvarno ne znam kolko ti tretmani mogu ili ne mogu utjecat, navodno se ni ne preporucaju masaze 🤷♀️🤷♀️
Buffydrhim fige da bude dobitni i odbrojavamo 🤞🤞🤞😊😊
Lozacestitam ti upis tvog prvog plusica na listu, molim upis daljnjih bez pretjeranih pauza 😅
Tek cu ako zakasni kojim čudom radit test
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Wonderer hahah hvalaaa, velik dan za mene i Angel, malo me je zasjenila al ajd 🙄😂 a za ovo drugo što si pitala se stvarno ne razumijem 🤷♀️
Marinci ajde da i tebi upišem plusić za koji dan, široke sam ruke 😁
Skategirl vidiš da me krenulo, drugi dan i već plusić 😁😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Wonderer hahah hvalaaa, velik dan za mene i Angel, malo me je zasjenila al ajd 🙄😂 a za ovo drugo što si pitala se stvarno ne razumijem 🤷♀️
Kad ćeš ti testic radit, vidim da si brzooo
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Kad ćeš ti testic radit, vidim da si brzooo
Joj niš me ne pitaj 🙈 naoružana sam strpljenjem
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
lu sritno , nek dođe novi plusic sro prije
lavanya sritnooo, jel to prvi put, i ja sam mislila ovaj misec al iznenadila nas rana ovulacija, mozda je uhvatimo iduci misec ako bude tribalo
amy 9dpo je rano jos, ima jos vrimen ada vas sritna vijest iznenadi za godisnjicu <3
lori super za papa test, cekamo rez briseva
malina tako je meni bilo ovaj ciklus, ovulacija na 10 dc otprilike, jajnici su me poceli pikat jos 6-7dc, mislila sam da je rano al evo nije bilo , isto su mi ciklusi tako 25-26dana
anci grlim . imate vrimena jos danas pokrit, ne sekiraj se , i oni u zasjedi su ok :D
angel cestitam i sritnooo dalje <3 prva tlozina trudnica <3
wonderer meni je jedna trudnica preporucila masaze oko ovulacije, kao njoj je to pomoglo. ja mrzim da me diraju ahahha i mrzim lezat al na tvom mistu ja bi pitala i strucnu osobu kkoja te masira, trebale bi bit upucene u tematiku
buhtlice drzim fige da ne dođe
belinda a ciklus gore dolje, ako ti ne znaci puno cekaj, ne znam koliko su privatno brisevi 300-400 kn?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji