Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    21. Travanj 2021. 08:47

🔜🤰🏼 anci000  🔜🤱🏼Dzeljana

RiO MArE🐟😅❣️

🔜🤰🏼 anci000 🔜🤱🏼Dzeljana

jutro dame, poludjela sam, dragi je jucer na teren neplanski morao otici i vraca se danas, no ja sam jucer pisnula jos jednu trakicu pikcina i pol, ipak je prekjucer bilo samo high
    u suzama i zivciranju sam jer kad te nece onda te nece, no valjda ce bit bolje, svim trudilicama puno uspjeha ne dajte se ovako zivcirat kao ja sorry sto vas zamaram sa svojim brigama iako sam rekla da cu bit opustena, jednostavno mi je ovdje ispusni ventil

danac cu cijelu kucu generalno ocistiti samo da se smirim skicam hoce bit plusica
    Pretjerala sam cini mi se skroz, sve mi se svodi na zelju za bebacom otvorit cu si bocu vina cini mi se danas

Dusice, pa opet dobro da je bio onda high kad niste pokrili, ipak se on vraća danas sigurno imate i zaliha vojnika i danas cete to pokrilt.. Znan da si koma kad ne pokrijete pik tako je i meni bilo prosli ciklusyal nemoj već unaprijed nadu gubiti❤️❤️❤️

ma bas sam skroz u komi, toliko to zelis i uhvatis pik i njega nema, hopsali smo sub ned i eto ako Bog da danas, iako tko zna kad ce kuci doci, bas ti bude krivo, ljuta sam na sebe na njega ma na sve
    jutros idem na posao vozim i placem, nekak mi se cini da nista od ciklusa, jer ako bude ista onda je to Cudo Bozje no dobro
    kako si ti ribo nasa?
    skuzila sam da sam i sebicna postala, ne mogu nista pohvatat i onda dodem tu i samo udarim svoje brige i zbog toga se isto lose osjecam

Nema sekirancije, pokriveno je to svakako.. Pa i sama znas da su plivači ka i muski kad dodju neznaju otić😜 bez brige samo se ispucaj i nemoras se brinit da si sebična... Tebi je oprošteno❤️ ja sam ok evo po bolnicama moram rijesavat ove cinove, neznam koji je jos hahha 😁😁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

lunamoon
    21. Travanj 2021. 08:48

🔜🤰🏼 anci000  🔜🤱🏼Dzeljana

lunamoon

Jutro cure.
    Lu dobrodošla ❤️
    Sandričak javi se svakako u cetvrtak ❤️

❤️ Svim curama. Ne stignem sve popratiti jer sam se jucer preforsala na poslu. Bas mi je stresno i sve me strah posljedica tog silnog stresa na organizam 🥴

uzmi bolovanje i odmori 

Točno bih i mogla, ali dok se svi ostali vrate s bolovanja 😂
    Sta da ti kažem. Nemam sreće 🤷😅

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

buhtlica23
    21. Travanj 2021. 08:53

A hcg?
    Vidis kako se to brzo kod tebe primijeni.. Bila je borba oce li doć O ili ne… A sad se nadamo već necem drufom… Nadam se da se ne varaas i da ce sve proć savrseno💪💪🍀❤️❤️

Hcg nisam radila mislim da je pre rano i ako je bila O u subotu ujutro danas bi bila tek 3dpo tako da ono sacekat cu hahah.Ma skroz sam u soku jos uvijek posto sam vadila progesteron bio je 0.21 na 21 dc i onda sam pocela pit utrogasten od 24 dc i kao cekam M nikako da dode reko idem jednu lh nez sta mi doslo onoo skoro pik pik ajme meni haha srce milion na sat hahah. I et sad nema druge crte nigdje ako je bila O prosla je. Kasnije u subotu sam piskila jos 2 al su bile svijetle, ali su bile vidljive danas se nista ne vidi. Vidit cemo necu se nadat previse, a opet ne mogu da se ne nadam 😆🤣

Ahhh da malo sam se pogubila i ja.. Prerano je da ako je tek usljedila O... A cek, sas ces pit opet to i cekam M ili možd otić kod gin?
    Pocela sam pit jucer, kaze gin ako je doslo do T da ce to samo pripomoc, a ako nije da bi M trebala nastupit. Kaze da joj nije jasno zasto vec nije nastupila kad sam popila tablete ali moguce da mi je bilo preblaga terapija ili nesto sa hormonima posto sam tsh uspjela spustit ispod 2 sa Jodom u manje u mj dana.  Kod nje necu ici dok ne ugledam + posto sma bila na pregledu prosli mj i radila papu i to sve tako da nema potrebe da idem prije.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Travanj 2021. 08:57

buhtlica23

A hcg?
    Vidis kako se to brzo kod tebe primijeni.. Bila je borba oce li doć O ili ne… A sad se nadamo već necem drufom… Nadam se da se ne varaas i da ce sve proć savrseno💪💪🍀❤️❤️

Hcg nisam radila mislim da je pre rano i ako je bila O u subotu ujutro danas bi bila tek 3dpo tako da ono sacekat cu hahah.Ma skroz sam u soku jos uvijek posto sam vadila progesteron bio je 0.21 na 21 dc i onda sam pocela pit utrogasten od 24 dc i kao cekam M nikako da dode reko idem jednu lh nez sta mi doslo onoo skoro pik pik ajme meni haha srce milion na sat hahah. I et sad nema druge crte nigdje ako je bila O prosla je. Kasnije u subotu sam piskila jos 2 al su bile svijetle, ali su bile vidljive danas se nista ne vidi. Vidit cemo necu se nadat previse, a opet ne mogu da se ne nadam 😆🤣

Ahhh da malo sam se pogubila i ja.. Prerano je da ako je tek usljedila O… A cek, sas ces pit opet to i cekam M ili možd otić kod gin?
    Pocela sam pit jucer, kaze gin ako je doslo do T da ce to samo pripomoc, a ako nije da bi M trebala nastupit. Kaze da joj nije jasno zasto vec nije nastupila kad sam popila tablete ali moguce da mi je bilo preblaga terapija ili nesto sa hormonima posto sam tsh uspjela spustit ispod 2 sa Jodom u manje u mj dana. Kod nje necu ici dok ne ugledam + posto sma bila na pregledu prosli mj i radila papu i to sve tako da nema potrebe da idem prije.

Ajde drzim fige da ni ne dođe 🤞🤞 a koji jod si korističa za tsh.. Ja sam sad uzela kapi joda neke od bio&bio... Mogla bi sljedeći mj ponovno krv vadit da vidim jel sta pomaže...

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    21. Travanj 2021. 08:59

🔜🤰🏼 anci000  🔜🤱🏼Dzeljana

Rubo budes ti to brzo rijesila, moja prijateljica je kao imala cin 2-3 mislim, antibiotici tura svega i svacega i eno Hvala Bogu zdrava :))
    Lunamon bas zbog njih ti ispastas, cim prije odi, odmori malo, sama si shvatila da ti je previse, ja ako uskoro ne odem na neki mali godisnji prijavljujem bolovanje tjedan dana min, pitanje je isto samo kada :)
    Moramo mislit malo na sebe

Ee nadam se.. I ja imam 2 3 hahaha al ako bude hpv sad onda idem na biopsiju, pa ako bude 3 na operaciju... Pa se nadam makar da neće bit hpv iako je velika vjv da bude s obzirom na velik cin... A budem ok sve uskoro vidjeli.. 🤞❤️❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Angel 🌼
    21. Travanj 2021. 09:13

Evo mee 😁 radila sam testove jucee i prekjucer i bijeli bili. A danas me iznenadil. 13dpo sam
    https://ibb.co/72J3sVj
    🤞🤞🤞

Loza 💙😇
    21. Travanj 2021. 09:15

Ancio isprike što sam te preskočila, sad vidim da smo napisale post u isto vrijeme pa je tvoj otišao prije moga i zato ga nisam vidjela 🤦‍♀️ samo je jedan seksić dovoljan, a ja vjerujem da se najboljr događa kad se najmanje nadaš ☺️ red je na tebe sada da ti se bebica primi i da se veselimo tvom plusiću 🥰

Lori ma imam, ali nekako ne volim o njima 🙄 dosta sam pozitivna oko toga ali se jedan dio mene ipak boji govoriti simptome "na glas" jer me povijest uči da su vjv umišljeni 😂
    Lunamoon žao mi je zbog tvoje situacije na poslu, nadam se da će brzo proći stresno razdoblje :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    21. Travanj 2021. 09:15

Angel 🌼

Evo mee 😁 radila sam testove jucee i prekjucer i bijeli bili. A danas me iznenadil. 13dpo sam
    https://ibb.co/72J3sVj
    🤞🤞🤞

Čestitam i ovdje ♥️♥️ moj prvi plusić jeeeej

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    21. Travanj 2021. 09:18

🤰Trudnice:
    💕 Angel ➕
    💕Garava ➕
    💕Romale ➕
    💕Veroma ➕ 
    💕Freya_444 ➕
    ⬇️🔜🤰
    🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
    (Zimske bebe❄☃️🌨)
    Buhtlica23 - M kroz koji dan❤
    Angel 20.04. - 1 dan kasni ❤ 
    Amy_94 25.04. - 4 dana❤
    Marinci 25.04. - 4 dana❤
    Zuzuzujalica 25.04. - 4 dana❤
    T.loza 26.04. - 5 dana❤
    Nina5 29.04. - 8 dana❤
    Skategirl 30.04. - 9 dana❤
    Gumbica - 30.04. -  9 dana ❤️
    🌹ODBROJAVANJE - 5.MJESEC➕🌹
    (Zimske bebe❄☃️🌨)
    Buffy122 03.05. - 12 dana❤
    LazyO 03.05. - 12 dana❤
    Ginny 03.05. - 12 dana ♥️
    Lunaluna 03.05.-  12 dana❤
    Anciooo 05.05. - 14 dana❤
    Ivajurjevic92 07.05. - 16 dana❤
    Rea_30 - 10.05. -  19 dana ❤
    Wonderer  10.05 - 19 dana ❤️
    RiO MArE  12.05. - 21 dana❤
    Marty 15.05. - 24 dana ❤

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    21. Travanj 2021. 09:18

S obzirom da je početak dana odma sam promijenila listu da nam budeš na vrhu 😁😁♥️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.