Cure jel koja je od vas pilaprednison? Prepisana mi je kad krenem radit bebu da ga pijem do plusa, 5 mg radi hašimota a mene vata panika kada sam pročitala da je to kortikosteroid
Stvarno neznam, ali ako ti je prepisana dok radis na bebi nebi onda trebalo szvarat problem.. 🤷♀️🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bella [email=marty.forum0@gmail.com]marty.forum0@gmail.com[/email] ❤❤
lavanya uuuu o kuca na vrataa sretno ti i nek se ovaj put mrvica usidri ❤
Lori odlično za papu ❤
Wonderer sretno draga, nek ti opušteni mood donese plusić
Buhtlica i Marinci drzim prstice za plusic 🤞🤞
Lu dobrodošla i sretnoo!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Monsteraako citas sjetila sam te se danas. Nadam se da si bolje😘
Buhtilice sisce su top znak po meni ako te inace ne bole🤞🤞🤞
Pozdravi svima
Jooj bole me ali ne tako, i nisu me sad dugo dugo bolile. Sada su bas osjetljive. Zvala sam gin kaze da napravim test, pa sam joj ispricala da sam u subotu kao pik uhvatila a da M nema. Danas trakica potpuno bijela. Rekla je da pocnem sa utrogestanomn opet da ako je bila O i ako se nesto desilo da pripomognemo ako ne da bi M trebala stici. Iako nie poslje prve ture dosla 😅🤣
Jojj pa ti si nam onda čekalica.. 💪💪🍀🍀Jel olaniras onda testić napravit i kad? ❤️❤️
Jao to bi bilo divno,
Ma ne smijem se nadat nicemu 🤣 ali ipaak je tu mrvica sumnje 🤣🤣
Znas sta lh je bila tamna u subotu ujutro i to je to popodne je vec svjetlila . Subotu nismo pokrili jel smo se malo posvadali haha, al smo u nedjelju 2x e sad ak je nesto uhvatilo super ak je jbg. Iako gin kaze da ako je bila O da to nije kasno, da se stiglo uhvatit bez problema. Pa sad vidit cemo. Danas trakice olaf olaf 🤔🤔
A hcg?
Vidis kako se to brzo kod tebe primijeni.. Bila je borba oce li doć O ili ne… A sad se nadamo već necem drufom… Nadam se da se ne varaas i da ce sve proć savrseno💪💪🍀❤️❤️
Hcg nisam radila mislim da je pre rano i ako je bila O u subotu ujutro danas bi bila tek 3dpo tako da ono sacekat cu hahah.Ma skroz sam u soku jos uvijek posto sam vadila progesteron bio je 0.21 na 21 dc i onda sam pocela pit utrogasten od 24 dc i kao cekam M nikako da dode reko idem jednu lh nez sta mi doslo onoo skoro pik pik ajme meni haha srce milion na sat hahah. I et sad nema druge crte nigdje ako je bila O prosla je. Kasnije u subotu sam piskila jos 2 al su bile svijetle, ali su bile vidljive danas se nista ne vidi. Vidit cemo necu se nadat previse, a opet ne mogu da se ne nadam 😆🤣
Ahhh da malo sam se pogubila i ja.. Prerano je da ako je tek usljedila O... A cek, sas ces pit opet to i cekam M ili možd otić kod gin?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Jutro žene
Buhtlice nadam se da ti neće stići M i da ćemo se za tjedan dana diviti tvom plusiću, to bi bilo predivno
Marty kako si? M prošla? Krećeš uskoro u nove pobjede?
RioMare <3 Kako si ti? Kad ideš na pretrage zbog onih cinova?
Tloza
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
🤰Trudnice:
💕Garava ➕
💕Romale ➕
💕Veroma ➕
💕Freya_444 ➕
⬇️🔜🤰
🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Buhtlica23 - M kroz koji dan❤
Angel 20.04. - 1 dan kasni ❤
Amy_94 25.04. - 4 dana❤
Marinci 25.04. - 4 dana❤
Zuzuzujalica 25.04. - 4 dana❤
T.loza 26.04. - 5 dana❤
Nina5 29.04. - 8 dana❤
Skategirl 30.04. - 9 dana❤
Gumbica - 30.04. - 9 dana ❤️
🌹ODBROJAVANJE - 5.MJESEC➕🌹
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Buffy122 03.05. - 12 dana❤
LazyO 03.05. - 12 dana❤
Ginny 03.05. - 12 dana ♥️
Lunaluna 03.05.- 12 dana❤
Anciooo 05.05. - 14 dana❤
Ivajurjevic92 07.05. - 16 dana❤
Rea_30 - 10.05. - 19 dana ❤
Wonderer 10.05 - 19 dana ❤️
RiO MArE 12.05. - 21 dana❤
Marty 15.05. - 24 dana ❤
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobro jutroo ♥️
Malina pa moguće je ako imaš kratke cikluse da o bude ubrzo nakon m
Angel bi mogla već pišnuti neki testić 🤭
Amy94 kako si ti, ima li simptoma kakvih?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
jutro dame, poludjela sam, dragi je jucer na teren neplanski morao otici i vraca se danas, no ja sam jucer pisnula jos jednu trakicu pikcina i pol, ipak je prekjucer bilo samo high
u suzama i zivciranju sam jer kad te nece onda te nece, no valjda ce bit bolje, svim trudilicama puno uspjeha ne dajte se ovako zivcirat kao jasorry sto vas zamaram sa svojim brigama iako sam rekla da cu bit opustena, jednostavno mi je ovdje ispusni ventil
danac cu cijelu kucu generalno ocistiti samo da se smirimskicam hoce bit plusica
Pretjerala sam cini mi se skroz, sve mi se svodi na zelju za bebacomotvorit cu si bocu vina cini mi se danas
Dusice, pa opet dobro da je bio onda high kad niste pokrili, ipak se on vraća danas sigurno imate i zaliha vojnika i danas cete to pokrilt.. Znan da si koma kad ne pokrijete pik tako je i meni bilo prosli ciklusyal nemoj već unaprijed nadu gubiti❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Anciooo pa stignete još večeras nemoj biti tužna. A uopće nas ne zamaraš sve smo tu i istim govnima i borimo sa svojom opsesivnom željom, bez brige Večeras napadni dragog kad dođe doma i to je to. Isto kako nema garancije da ako pokrijete sve da ćeš ostati trudna tako je i lako moguće da će baš ovaj ciklus biti dobitan iako niste pokrili sve kako si htjela.
Tloza ima li kod tebe kakvih simptoma?
Di je Angel, kasni joj a nije došla pokazati bar 5 testova šta je ovo ljudi moji
Šta je sa Zuzujalicom, nema je ovih dana baš?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Jutro cure.
Lu dobrodošla ❤️
Sandričak javi se svakako u cetvrtak ❤️
❤️ Svim curama. Ne stignem sve popratiti jer sam se jucer preforsala na poslu. Bas mi je stresno i sve me strah posljedica tog silnog stresa na organizam 🥴
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ančioo ma pokrijte dobro jos danas dok stignete.
Ispuši se danas i veceras kad dragi dođe akcija 😁
Razumijem te skroz ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji