Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    14. Travanj 2021. 19:36

https://ibb.co/B31XHXm
    Zuzu evo slike.
    Inna jel ta tvoja prijateljica mozda ljubomorna jer ti imas s kime planirati buducnost i bebu, a ona mozda nema? Komentar je dno dna. Umjesto da te utjesi, kaze ti ma joj pa bit ce, opusti se. Katastrofa.
    Uostalom vidim da pokusavate tek pola godine, nis se ne sekiraj.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

RioMare  grlim te da rebra pucketaju ❤️ Sve ce biti dobro ❤️

Inna_92

Zuzuzujalica 😘😘 hvala ti, grlim nazad❤🤗 Vidim lijepo ste pokrili ključne dane ovaj ciklus, držim fige da se uhvatilo! 🥰

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

14. Travanj 2021. 19:37

Lori bome je svijetla. Ali ne znaci da sutra nece pikcina 🙂🙂 kreni od sutra po 2 piskiti. Ako koja potamni onda i dodatnu trecu da ne profulas pik. Lako moguce da ce ti naglo skociti i naglo se spustiti LH u organizmu :) i prije piskenja trpi barem 2 sata, nemoj puno tekucine piti.

14. Travanj 2021. 19:40

Hvala ti Inna ❤️ Izolacija je ucinila svoje ovaj ciklus, pokrili smo, ali ne znam bas da ce se primiti kad smo bili bolesnjikavi 😁 zamisli ostanem trudna dok imam covid, rodim curu i dam joj ime Korona Virusa Šmrkavčić 😂😂😂

• skategirl
    14. Travanj 2021. 19:43

Bella dada danas je 14dc i O kod mene 🥳🥳
    Evo slikica trakica 
    https://ibb.co/gJGhdkk
    Probat cu kasnije muza ulovit, al nekako nisam sigurna dal cu uspijet jer ga ceka jos i radna noc ☹
    Inna zao mi je za takav komentar, nisu ljudi svjesni da nije samo tako ostat T...cast izuzecima, a ni oni nisu svjesni koliko su sretni. Grlim ❤

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

14. Travanj 2021. 19:43

Lori1988

https://ibb.co/B31XHXm
    Zuzu evo slike.
    Inna jel ta tvoja prijateljica mozda ljubomorna jer ti imas s kime planirati buducnost i bebu, a ona mozda nema? Komentar je dno dna. Umjesto da te utjesi, kaze ti ma joj pa bit ce, opusti se. Katastrofa.
    Uostalom vidim da pokusavate tek pola godine, nis se ne sekiraj.

Takva je meni bila na 14dc .. piski ti i dalje sad ce ona odjednom potamniti 😀❤🤞

Lori🍀
    14. Travanj 2021. 19:51

Zuzujalica, Mare, Rea, Skategirl 😘
    Skategirl drzim fige da ipak uspijete ali ni sutra nije kasno😊

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

freya_444
    14. Travanj 2021. 19:52

Bok cure!
    Htjela sam s vama podijeliti svoj dobitni ciklus. 
    Ovdje je moj graf: https://ibb.co/5k3nRWt
    Većinom smo se hopsali ujutro i nisam držala noge u zraku i te fore. 🤣
    Ovulaciju sam osjetila u desnom jajniku, ali ništa prejako kako inače zna biti. Negdje taman za vrijeme ovulacije oprala me gadna prehlada i onda sam prestala mjeriti temperaturu jer nije bilo smisla.
    Nisam imala nikakve simptome koje su mi ukazivali na trudnoću, mislila sam da dolazi M. Jedino što je bilo drugačije je ta bol u grudima koja je nastupila možda par dana prije datuma očekivane M koja nije došla. Ta bol je postajala sve jača da su cicke boljele i kad sam hodala. Bradavice extra osjetljive. I to je to cure moje. I da, inače imam glavobolje prije M, sad nisu došle. U principu svi simptomi PMS nisu se pojavili. 
    I to je to. Možda nekome pomogne ovo, možda ne. Al evo ovo je moja sretna priča. Jutarnje hopsanje+mali pad imuniteta i eto plusa 💞💖🤗 svima želim puno puno sreće :))

Lucija 16.12.2021.💗

Lori🍀
    14. Travanj 2021. 19:56

Freya cestitke🤗🤗 Eto Zuzujalice i tebi je pao iminitet zbog korone 😁

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.