Ne razumijem koja je poanta? Da trazimo sjene, jel trebas savjet, jel trebas misljenje..?
Pozdrav curice ❤️ Pratim vas ali nemam bas sta bitno za napisat 🤔
Samo zelim rec Garava znaci ovo nisu istine 20 cura te nesto pita ti niti na jedno pitanje ne odgovaras sta znaci da uopce ne citaš forum nego samo upadas sa testicima. Daj pls odgovori nam na pitanja 😂😂😂🙈
I da ja vidim sjenicu nadam se da ce tamnit ( ne vidim na svim testovima pa nisam 100% sigurna dali je od kuta slikanja ili ju stvarno vidim. )
Hvala i lp
Maša ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Garawa u potpunosti se slažem sa curama.. vidim nesto ali opet kako cemo i reci nesto kad samo te slike nabacis. Nit koji si dpo, ni dan ciklusa ni nista. Možemo mi te tvoje sjenice gledati danima bez objasnjenja? Ako ti treba koja rijec ohrabrenja- evo reci cu bravo 🤞, nešto lijepo- lijepo ❤ ali bez dodatnih objasnjenja kako ću išta znati reći. Da nova sam tu , ne bas nova nova ali relativno nova. Nit imam iskustva sa tim sjenama, ni testovima a ni biokem. Treba nešto još dodatno u opisu.
❤😀
Meni glupa lh trakica i dalje svijetla a 13 dc sam😤
Bila sam jucer kod gin, rekla mi je da ce uskoro O, da ima par jajnih stanica u pripremi ali da trebaju jos rasti🤔
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Bila sam jucer kod gin, rekla mi je da ce uskoro O, da ima par jajnih stanica u pripremi ali da trebaju jos rasti🤔
Stigne ae to promijeniti brzo samo prati... Bitno da je gin rekla da stima i da su u pripremi... ❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Lori znaci da ce vjerojatno biti strelovit pik! 😁 piski nekoliko dnevno, obavezno popodne, i prati, moguce da ce ti u iednom danu biti svijetla i onda baaaaaam pikcina! 🙌🏻
Draga možda će ti doc kasnije pik meni je tek bio na 16dc
Lori koje trakice imas? Mozda ce bit nagli pik samo ti piski ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Stigne ae to promijeniti brzo samo prati… Bitno da je gin rekla da stima i da su u pripremi… ❤️❤️❤️
Hvala ti draga Mare..malo me muci to jer nemam duge cikluse (do 28 dana) pa se sad pitam jel mi lutealna onda prekratka. Nova sam s trakicama pa me to sve zbunjuje. Prosli mjesec nisam pratila trakicama ali sam isto bila kod gina na uzv nakon krvarenja pa mi je rekla evo sad ce O. A ja dobila M 11 dana poslije😢
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Zene zlatne ste..trakice su one od Betty. Budem sutra onda 2x piskila.
E da jednom (u dobitnom ciklusu) sam koristila onaj cb za ovulaciju i tad mi je O bila 14 dc.
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji