Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2021. 19:27

Ne brini se Lori ❤️ Moguce da ce ti sutra i pik i O (ako racunamo da moze biti O i nakon 12sati od pika), sto znaci da ti je 14 dana folikularna i 14 dana lutelna. To je skolski 🥰 a osim toga, ako ne bude tako, skroz ti je ok da lutealna bude izmedu 11 i 17 dana. Tako da - no sikiriki ❤️

• skategirl
    14. Travanj 2021. 19:27

Lori1988

Zene zlatne ste..trakice su one od Betty. Budem sutra onda 2x piskila.
    E da jednom (u dobitnom ciklusu) sam koristila onaj cb za ovulaciju i tad mi je O bila 14 dc.

Pisni ti jos jednu danas navecer da popratis jel tamni 😉

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

14. Travanj 2021. 19:28

Lori posaljes nam sliku testa? Ako si tek pocela, mozda to sto je tebi svijetlo zapravo nije svijetlo 🙂

14. Travanj 2021. 19:29

RiO MArE🐟😅❣️

Evo da javim i tu nakon konzultacija i nalaza pape…
    Ugl ukratko riječ je o cinu 2 (velika mogućnost i cin 3) pa ubrzo idem na daljnje pretrage i biopsiju.. To vam je to uglavnom.. ❤️❤️Ljubim vas i grlim

Bas mi je zao! Nadam se da ce sve biti dobro 🙏 Drzi se i cuvaj, proci ce i to 😘

Inna_92
    14. Travanj 2021. 19:29

RioMare želim ti puno sreće, brzo ozdravljenje. 😘
    Žene hvala vam svima što postojite, dakle danas sam ostala šokirana kad mi je prija rekla: "Ako ti nakon toliko vremena nisi još trudna, znači da se ne seksate dovoljno".
    Ona nema djecu, daleko je od planiranja obitelji, ali udarit će je realnost po glavi jednog dana kad joj bude to bitno.
    Rekla sam joj da radimo na bebi, samo zato što me počela piliti s tom temom.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Lori🍀
    14. Travanj 2021. 19:30

zuzuzujalica

Ne brini se Lori ❤️ Moguce da ce ti sutra i pik i O (ako racunamo da moze biti O i nakon 12sati od pika), sto znaci da ti je 14 dana folikularna i 14 dana lutelna. To je skolski 🥰 a osim toga, ako ne bude tako, skroz ti je ok da lutealna bude izmedu 11 i 17 dana. Tako da - no sikiriki ❤️

Aha znaci zapravo je bitno da je uvijek otprilike iste duljine ta lutealna i da ne seta iz mjeseca u mjesec?

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

14. Travanj 2021. 19:31

Joooj Inna... bas mi je zao sto smo svi okruzeni ljudima koji nemaju razumijevanja. Ja sam naucila vec - na jedno uho unutra, na drugo van. Stvarno ti nema pravo pricati nista, jos joj trudnoca ni nije u planu. Grlim te, jako jako ❤️

14. Travanj 2021. 19:33

Lori mislim da nije problem ako je neko malo odstupanje, dan dva. Ali u pravilu lutealna jest ista 🙂

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Travanj 2021. 19:33

Lori1988

RiO MArE🐟😅❣️

Lori1988

Meni glupa lh trakica i dalje svijetla a 13 dc sam😤
    Bila sam jucer kod gin, rekla mi je da ce uskoro O, da ima par jajnih stanica u pripremi ali da trebaju jos rasti🤔

Stigne ae to promijeniti brzo samo prati… Bitno da je gin rekla da stima i da su u pripremi… ❤️❤️❤️

Hvala ti draga Mare..malo me muci to jer nemam duge cikluse (do 28 dana) pa se sad pitam jel mi lutealna onda prekratka. Nova sam s trakicama pa me to sve zbunjuje. Prosli mjesec nisam pratila trakicama ali sam isto bila kod gina na uzv nakon krvarenja pa mi je rekla evo sad ce O. A ja dobila M 11 dana poslije😢

Moguće da ce ti naglo biti pik i kao sto cure kažu piški vise puta dnevno.. Popodne svakako.. I možeš nam slikivu dat isto.. ❤️❤️
    I evo ovdje cu usput zahvalit avim curkama na lijepom riječima i potpori❤️❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

14. Travanj 2021. 19:35

A sad kuzim sta si me pitala Lori - mislila sam na to da razlicite zene razlicito imaju lutealnu. Neke imaju 11, neke 17. A u pravilu su minimalna odstupanja kod svake nas pojedinacno. Ako ti je 14, onda ti moze nekad bit 13 a nekad 15, ovisi o brojnim faktorima.. 

ali tesko moguce da ti jedan ciklus bude 12, a sljedeci 17, to je bas postena razlika.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.