E Tommy bome te je snašlo. Drži se, nemaš kaj. Kaj si već sve prošla budeš i to💗 e ak se čuješ sa Sanjarkom,pliz prenesi joj pozdrave i reci joj da joj šaljem puno zagrljaja i nek se drzi.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Tommy jednostavno se uvuci u krevet i nadoknadi energiju, makni se od svega i dobro se naspavaj ❤️ Bude bolje, vjeruj🙏🏻
Cure kojima je stigla diva M, naime, u prosjeku mi traje 5 dana, no sad sam je imala udarnih 3 dana i to je to... ne kuzim, a trebala bi uskoro hopsati i sta sad? Hoce li li se po 3-4 dana pomaknut tako i O? kako vama? Meni uvijek u godini 4.mj bude neka prekretnica koja izblesira cikluse valjda zbog ovih promjena vremena (prosle godine nisam imala u travnju uopce M - ja kojoj je kao švicarski sat svakih 25 dana... tako mi je i na faksu bilo i opet taj famozni travanj😂)
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Da li je netko od vas uzimao bolovanje za vadenje spolnih hormona? Da li se doznake za bolovanje za taj dan dobiju od lijecnika opce prakse ili ginekologa? Posto sam trebala raditi ujutro ne bi mogla ici izvaditi hormone pa sam uzela bolovanje, a i nije mi bilo dobro trbuh me jako bolio, pa i zbog toga nisam otisla na posao.
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Da li je netko od vas uzimao bolovanje za vadenje spolnih hormona? Da li se doznake za bolovanje za taj dan dobiju od lijecnika opce prakse ili ginekologa? Posto sam trebala raditi ujutro ne bi mogla ici izvaditi hormone pa sam uzela bolovanje, a i nije mi bilo dobro trbuh me jako bolio, pa i zbog toga nisam otisla na posao.
Ja sam danas vadila hormone. Prije nego sto sam isla na posao. I eto me jos uvijek na poslu. Do sad nisam uzimala bolovanje za vadit krv. Ako ti je lose onda ti je opravdano. Do sad mi samo dr opce prakse davao doznake, tako da ti ni na to ne znam odgovoriti. 😘
T.loza koje su ovo trakice koje imaš? Gdje si ih naručila?
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
T.lozakoje su ovo trakice koje imaš? Gdje si ih naručila?
Naručila sam ih od Betty :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja sam danas vadila hormone. Prije nego sto sam isla na posao. I eto me jos uvijek na poslu. Do sad nisam uzimala bolovanje za vadit krv. Ako ti je lose onda ti je opravdano. Do sad mi samo dr opce prakse davao doznake, tako da ti ni na to ne znam odgovoriti. 😘
Ma nije mi bilo lose od vadenja krvi nego od menge. Prva 2 dana me bas ubilo pa bi ionako zbog toga ostala kod kuce, pa sam zato odmah otisla i izvaditi hormone. Jer ne znam kako bi sljedeci mjesec opet radila. Mozda je bolje onda da samo nazovem opce prakse i kazem da mi nije bilo dobro, da ne kompliciram
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Bella mi te cekamo i primamo kad god se odlucis prikljuciti nam se
Lara nisam nikad uzimala bolovanje za vadjenje krvi, uvijek sam se sa sefom dogovorila da cu malo kasnit na posao taj dan...
Tommy drago mi je da T lijepo napreduje, zao mi je sto te sve snaslo i sto ti je stalno muka, proci ce brzo
Malina nisam primjetila da mi se O pomicala ovisno o duljini trajanja M...poprati ti radje s trakicama ako ih imas i ne znam dal mjeris bazalnu temperaturu?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Eee Skategirlpa sretan ti 14dc! ❤️❤️❤️
Hvala 🥳🥳🥳🥳🥳 i Masi je danas 14dc 🥳🥳🥳🥳🥳
Ti ides lagano u odbrojavanje i iscitavanje prvih simptoma, drzim 🤞🤞🤞
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼