Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    15. Travanj 2021. 09:00

Marty❤ Sretno sutra i nadam se da ipak nece biti snjesko nego ➕

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

15. Travanj 2021. 09:09

Jutro cure 🥰
    Bella i Marty - sve se to jos stigne okrenuti u vasu korist, grlim vas jako i nadam se svim srcem da ce biti plus kao kuca ❤️

• skategirl
    15. Travanj 2021. 09:10

Lori1988

Skategirl bravo za pozitivu💪 I za pokrivanje🤗 Prijavim naravno. Jutrosnja svijetla ali ocekivano zbog jutarnjeg urina. Ne znam zasto sam ju uopce radila😁 Pisnem popodne a mozda i navecer😅

Treba pozitivno razmisljat i bit ce 🥰 
    Al bilo bi idealno da ovaj ciklus bude dobitan pa da muzu za rodj dam testic ❤❤ i ovak sam bez ideje kaj mu kupit 🤣🤣🤣🤣🤣
    Pisni ti lh popodne i stavi sliku da vijecamo 🙈

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Travanj 2021. 09:11

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Belliceee plus za hrabrost a sto se tice minusa znas ti kao i mi da je full rano… ❤️❤️❤️

Znam Mare draga💗💗💗
    Kako si ti?

😘😘A dobro je sve... Sinoć radila test i https://ibb.co/4VGKGyK
    Bude mi ovo.... A evo sad počela smeđarit... Ba sme zbunilo, al eto kao sto sam rekla curkama stvarno je sve moguće covjece... ❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Travanj 2021. 09:26

belinda09

Jutro curke,
    Wonderer kakav bi to bio najdivniji poklon za rockas🤞🤞
    Bella zapamtila sam da je Sanjarka pisala da joj se 9 tek popodne pojavila sjenica! Drzim 🤞🤞 najvece
    Rio Marejedno pitanje mozda van konteksta- jesi imala Covid?
    Marty drzim fige za sutra🤞🤞
    Skategirl i ja cekam taj poklon za rodjendan❤️
    Inna totalno te kuzim. Meni samo govore opusti se, ne treba to tolko ocekivat i pazit. Doslovno bi ih mlatnula i samo ih cekam da dodju u nasu situaciju- nista zlonamjerno al bas me nekad raspizde s tim😇
    Ja sam vam sanjala da sam dobila drugu crticu. I u snu sam trazila forum da vam napisem i posaljem slikicu a kad tamo hrpa nekih nepoznatih topica na forumu i nema ovog. I ja trazim i trazim i nema. Totalno sam bila jadna da kako sad nemam nikom za rec😂. Onda sam se probudila.

Nisam... Koliko znam hehe.. Al nisam da... Zasto? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

15. Travanj 2021. 09:28

Belinda pls daj kontekst ovom kovid pitanju, ja trenutno imam i uzasno se bojim da ce biti posljedica 😭😭😭

15. Travanj 2021. 09:36

Neee belinda ❤️❤️ Hvala sto si rekla! Imam termin kod ginekologa pa cu traziti briseve i papu. Satralo mi je ovo organizam cijeli, ne bi se uopce iznenadila da nesto bude. Prekontrolirat cu sve kad ozdravim ❤️

Bella🌟
    15. Travanj 2021. 09:40

Hvala ženice drage❤💗💗💖
    Skategirl bas mi je drago da ste uspjeli pokriti💕 radu odbrojavanje😁držimo 🤞🤞🤞
    Marty sretno od srca za sutra🤞🤞🤞🤞🤞💗
    Mare ovdje se stvarno vidi sjena. Meni baš izgleda kao da je.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Travanj 2021. 09:41

belinda09

Rio- ma neku neprovjerenu teoriju imam u glavi jer mi je u zadnje vrijeme bas dosta cura i sa posla i iz drustva reklo da je papa pokazao cin. Pa smo nekako u razgovoru zakljucile da je mozda covid toliko srusio imunitet da je od toga… al velim nis to nije provjereno, samo razmisljanje u razgovoru.
    A btw ja imam gro antitjela a nisam ni kihnula. Moj M nema nis… sad idem sljedeci mjesec na papu pa cu bas vidjet ima li kod mene sto😅

Pa mislim da nisam imala ali svakako hvala na podijeljenom misljenu...lako moguće da padbe imunitet od toga.. ❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Inna_92
    15. Travanj 2021. 09:43

Belinda09, baš zato i volim ovaj forum, ovdje se međusobno razumijemo. Nadam se da će ti se ostvariti san😊❤
    Masa ljudi misli da se problemi s plodnošću dešavaju nekom drugom i da moraš imati ne znam kakve dijagnoze da ne bi mogao zatrudnjeti kad želiš.
    Marty razveseli nas molim te s plusićem! ❤
    Ja sam u sivoj zoni, nije službeno stigla M, ali smeđarenja ima na bacanje. 
    Skategirl ja sam evo zadnja 4 dana po prvi put počela mjeriti temp, i isto tako se veselim jer još 1 ciklus i muž ide na spermiogram.😄 A ja onda sa svim nalazima idem k doktorici.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.