Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    15. Travanj 2021. 08:02

Znači pišnula sam test jer ne znam kaj mi je došlo,impulzivnost na djelu. I bijel je da bijeliji ne može biti. 9dpo. Snješko na kvadrat.😏😏 ajd bar riješila strah od toga. Znam jos ima vremena,tek je 9dpo. 😖😤 slike nemam,bacila u smeće odmah jer sam jurila na posao ali ionako stvarno nema sjene,okretala sam ga 10 minuta pod svakim kutom i testom 😅
    Lori tako da sam malo tužna sad al dobit ću se. Ako ovaj ciklus ne upali mislim da ću ići na pauzu ponovo. Javi za trakicu danas😘
    Malina mislim da se s cistama može ostvariti trudnoća.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Inna_92
    15. Travanj 2021. 08:27

Bella, tek je 9 dpo, svašta se stigne promijeniti.
    Vjerujemo u TIĆNU 🥳
    Ovo što kažeš za pauzu - možda bih i ja trebala pauzu od interneta jer stalno nešto čitam, već je i muž primijetio da stalno iste teme čitam. 😅

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Bella🌟
    15. Travanj 2021. 08:34

Inna_

Bella, tek je 9 dpo, svašta se stigne promijeniti.
    Vjerujemo u TIĆNU 🥳
    Ovo što kažeš za pauzu - možda bih i ja trebala pauzu od interneta jer stalno nešto čitam, već je i muž primijetio da stalno iste teme čitam. 😅

Haha joj Inna tako i ja. Non stop razmišljam,iako u različitim intenzitetima.  Ponekad više a ponekad manje. I prošle godine sam tako opsesivneo 2 mjeseca istraživala sve o tome i samo o tome razmisljala i ništa nije bilo i treći mjesec kad sam sve pustila,kad smo se opustili i samo hopsali iz volje i kad nisam razmišljala dogodila se T. A sad nakon spontanog imam dojam da non stop razmišljam o tome,i da mi je tijelu trebalo dosta da se dobije i ne mogu se skroz opustiti da ne mislim i ne planiram,a trebala bi. Stalno sam pod nekim pritiskom koji sama sebi zadajem.  

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Travanj 2021. 08:34

Belliceee plus za hrabrost a sto se tice  minusa znas ti kao i mi da je full rano... ❤️❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    15. Travanj 2021. 08:41

RiO MArE🐟😅❣️

Belliceee plus za hrabrost a sto se tice minusa znas ti kao i mi da je full rano… ❤️❤️❤️

Znam Mare draga💗💗💗
    Kako si ti?

• skategirl
    15. Travanj 2021. 08:50

Jutro ☕☕
    Bellica saljem jedan huuug ❤ jos je rano, stigne to jos posteno potamnit, ne bi tuzna 😘😘
    Lori  prijavi trakicu danas 😉
    Malina mislim da vodene ciste nisu problem za trudnocu, al ne mogu garantirat
    .
    Mi na kraju pokrili i sinoc 😊😊 danas sam 1dpo iako ff to jos nije oznacio 🙈🤣 tako da krece odbrojavanje kod mene 🤞🥳 bas sam nekak ovaj ciklus uzbudjena, sto zbog mjerenja tem, sto jer eto imam bas neki dobar filing a i znam da ako ne uspije sad idemo na sve zive pretrage dalje pa da smo bez nepoznanica i mm se slozio sa svime time 🥰

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Lori🍀
    15. Travanj 2021. 08:52

Bella zao mi je za snjeska ali kako cure kazu rano je,  moze tu jos svasta biti❤
    A sto se opterecenosti tice voljela bih ti pomoci ali ne znam kako kad sam i sama takva. Mislim da je jos teze nakon gubitka jer zelimo popuniti tu prazninu koja je ostala😢 
    Sve cemo mi biti mame jednog dana samo je put do toga ponekad malo tezi. Ali isplatit ce se❤

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

▪Marty
    15. Travanj 2021. 08:56

Jutro ženesitee ☕
    wonderer draga, od srca ti želim za rođendan da ti se ispuni najljepša željica ❤️

freya hvala na izvještaju, i sretnooo ti! uživaj u trudnoći

lori navijaam za brzi pik 🤞uskoro će
    inna nekim ljudima bolje ne govoriti da radite na bebi, jer velika većina sugovornika nas ne razumije ni ne pokušava razumijeti, a o komentarima bolje da ne pričam. a tek pitanja koja onda slijede svako malo: još ništa? ima kaj novo? a sad? a ovaj mj? zar opet ništa? sve znaš..❤️
    bella glava gore, pusti snješka znaš da ima još puno vremena za plusić ❤️❤️ ja si mislim ujutro pišnuti, al očekujem snješka..nema novih simptoma, osim pred-m-klasičnih simptoma, sise umjesto da me bole jače, sad se tek bol smanjila (mislim ona mini bol, sad je mini mini)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    15. Travanj 2021. 08:57

Lori1988

Bella zao mi je za snjeska ali kako cure kazu rano je, moze tu jos svasta biti❤
    A sto se opterecenosti tice voljela bih ti pomoci ali ne znam kako kad sam i sama takva. Mislim da je jos teze nakon gubitka jer zelimo popuniti tu prazninu koja je ostala😢
    Sve cemo mi biti mame jednog dana samo je put do toga ponekad malo tezi. Ali isplatit ce se❤

daa tako je, definitivno ❤❤❤ i imat ćemo najljepše bebe na svijetu i bit ćemo najbolje mame i to uskorooo!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lori🍀
    15. Travanj 2021. 08:58

Skategirl bravo za pozitivu💪 I za pokrivanje🤗 Prijavim naravno. Jutrosnja svijetla ali ocekivano zbog jutarnjeg urina. Ne znam zasto sam ju uopce radila😁 Pisnem popodne a mozda i navecer😅

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.