Ja sam u Schaffhausenu, tu sam i radila inseminaciju..nadam se da nije sad zbog stoperice test pozitivan..😏
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Ja sam u Schaffhausenu, tu sam i radila inseminaciju..nadam se da nije sad zbog stoperice test pozitivan..😏
nemoguće da je i nakon 14 dana još ostatak štoperice tak da nemaš brige! 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Ancio bas sam i ja danas mislila na Tommy, dugo se nije javila, nadam se da je to zato sto uziva u trudnoci ❤️
Kako si ti?
Anciobas sam i ja danas mislila na Tommy, dugo se nije javila, nadam se da je to zato sto uziva u trudnoci ❤️
Kako si ti?
Uzivam znate kako u pm 🤣🤣🤣
Cureee moje, mene hebu sa svih strana.. jucer sam pola dana proplakala hhaha
Znaci tlak mi je blago povisen, cak i ne kod svakog mjerenja..pa me gin poslala internisti. Jucer bila tamo samo se nasekirala, nije za terapiju no aj ipak bi holter da nosim. No prvi termin za holter je za mj dana pa aj da ja sama nadem holter jer eto zasto bi oni nesto radili..dosla sam doma i tako sam plakala..bas sam bila koma! Naravno to sve su popratile glavobolja i mucnine ala slapovi Nijagare, glavu sam izvadila iz skoljke oko 2..i tamo sam opalila jedan red plakanja jer me sve boli haha
Pa eto nisam znala da ce mi vadit krv za secer pa sam se fino napucala cokoladnim jajima vecer i to jutro..pa eto secer 5,6 pa eto gin me poslala u VV da radim ogtt..sa mucninama! Sama sam se sjebala.
I tako blaženo sranje rekla bih 🤣
Kako ste mi vi? Pratim vas redovito dajte da klikcem neke linkove sa trakicamaaa ❤️❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jooooj Tommy pa mrvo mala, grlim te jako ❤️ Bas te svasta snaslo u jednom danu, nadam se da si malo bolje. Nije mi jasno kako bi si ti sama trebala traziti holter, pa koji k? Jel imas svakodnevne mucnine ili? Drzi se ❤️
Jooooj Tommy pa mrvo mala, grlim te jako ❤️ Bas te svasta snaslo u jednom danu, nadam se da si malo bolje. Nije mi jasno kako bi si ti sama trebala traziti holter, pa koji k? Jel imas svakodnevne mucnine ili? Drzi se ❤️
Pa ni meni..jedvaaa sam nasla nju di da nadem jebeni holter!! Veli ona pa napravite par poziva pa valjda netko ima (???)
Budem se javila svojoj novoj dr.koju nisam ni jednom do sad vidjela,fun fun pa da mi ona pomogne..
Bitno da moja gin vice da je to sve hitno!
Da ne govorim da nigdje nisam imala prednost kao trudnica, valjda moras imat stomak do zubi da bi ti vjerovali 🤷
A da, mucnine su svakodnevne..i umjesto da se smiruju one su sve jace..
I muz mi isto veli da jedva čeka taj glow period jer ko zombi izgledam 🤣🤣
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
O boze, ko da svi imamo holtere dlma, pa eto da se nade za posudit. Nije ok da te potice da povlacis veze kako bi napravila pretragu koju ti je, kao trudnici i hitnom slucaju, duzna osigurati.
.
Nadam se da ce mucnine proci sto prije i da ce glow doci ❤️ Imas li kakav filing - curka ili decko? 🙂
LazyO nema te danima a danas na svaki post odgovaraš, ispunila si normu za sljedećih 10 dana 😂
Tommy ♥️ jao strašno što te sve snašlo... A ovo za holter da si sama nađeš i da okreneš par poziva - ja ne znam ni odakle bi krenula. 🤷♀️ Inače ne mogu vjerovati da toliko dugo trebaš čekati, a kao trudnica bi valjda trebala imati prednost. Evo baš mojoj mami doktorica jučer rekla da mora nositi holter i dobila je termin za 2 dana 🤷♀️ bez obzira na to što je u Zg puno više ljudi ipak mi je to jaaaako dugo.
Uglavnom, želim ti što prije da dođeš u taj blaženi period i javi se tu i tamo 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Za sad imam osjećaj da je cura kao i cijelo vrijeme nooo tu i tamo uskoci i misao da je decko hahaha al eto kosarica na Aliju mi je puna masni za glavu hahaha
A ovo za holter, bas to ono ko da je rekla se posudi bicikli od nekoga haha
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
LazyO, ako se folikularna promijenila, mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema. 😊 (Jer za folikularnu je normalno da "šeta", ali bi bio problem da se lutealna skratila jer skraćenje lutealne znače problemi sa žutim tijelom)
Tommy hvala na trudničkoj prašini, treba nam jako❤ Ajme koliko muka, a grozno mi je to da se za trudnice ne može osigurati ranije holter. Koji ti trebaš - holter tlaka ili holter za aritmije?
Znam da je jedna doktorica obiteljske medicine u mom gradu sama kupila holter tlaka za svoju ordinaciju, za svoje pacijente. Oni dobiju praktički isti dan ako je slobodan aparat.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji