Skategirl još ostajem samo na forumu😁😁😁💕😘
LazyO ženo draga❤ prije svega nadam se da ce ti pik biti po planu da ga iskoristite👌👌 i sviđa mi se što imaš plan💪 iskreno se nadam da će vam upaliti ovaj mjesec pa da ne moraš ići na ništa vaditi💗💗 javi kad će biti pik da te popratimo😘😘😘 i neka si nam se javila malo,zažalili smo te se💗
Lunamoon😘😘😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
joooj Bella!!! pa super za nalaze, baš mi je drago! ❤️ iiiiii, možeš li i mene vratiti u odbrojavanje? 🙏🏻 M bih trebala dobiti 25.4.
Skategirl hvala ti, grlim te ❤️
Rea, kako si ti? što ima kod tebe? ❤️ vidim u potpisu da si 3-4dc, nadam se da M prolazi već lagano i da se spremaš za nove pobjede
KejKej ja ti baš i ne vidim, ali svakako ponovi. :) držim fige 🍀
I Bella, možeš me staviti na listu za 3.5.?
Naravno 😘😘😘🤞
joooj Bella!!!pa super za nalaze, baš mi je drago! ❤️ iiiiii, možeš li i mene vratiti u odbrojavanje? 🙏🏻 M bih trebala dobiti 25.4.Skategirlhvala ti, grlim te ❤️
Rea, kako si ti? što ima kod tebe? ❤️ vidim u potpisu da si 3-4dc, nadam se da M prolazi već lagano i da se spremaš za nove pobjede
KejKejja ti baš i ne vidim, ali svakako ponovi. :) držim fige 🍀
Upisana😘😘😘🤞
joooj Bella!!!pa super za nalaze, baš mi je drago! ❤️ iiiiii, možeš li i mene vratiti u odbrojavanje? 🙏🏻 M bih trebala dobiti 25.4.Skategirlhvala ti, grlim te ❤️
Da da danas sam 4dc.. M pomalo prolazi.. tj smanjuje se. Ovaj put imam bas obilnu M. Pa sam se narucila kod gin ,stavila me vec 19.4. Da vidi da se mozda nisu neke cistice pojavile kao prije 10god . Danas vadila i krvnu sliku i hormone pa da i to vide . Odlucila sam sve u startu rijesiti da znam na cemu smo. I da da spremam se za akciju ❤❤❤
Nadam se da si ok i da si se oporavila od korone? ❤❤❤ i da je onaj pik tvoj bio pobjednicki ❤❤
Rea javi nalaze kad stignu🤞🤞🤞
Da da danas sam 4dc.. M pomalo prolazi.. tj smanjuje se. Ovaj put imam bas obilnu M. Pa sam se narucila kod gin ,stavila me vec 19.4. Da vidi da se mozda nisu neke cistice pojavile kao prije 10god . Danas vadila i krvnu sliku i hormone pa da i to vide . Odlucila sam sve u startu rijesiti da znam na cemu smo. I da da spremam se za akciju ❤❤❤
Nadam se da si ok i da si se oporavila od korone? ❤❤❤ i da je onaj pik tvoj bio pobjednicki ❤❤
Super, draga, uvijek podržavam dodatne pretrage i da baciš oko što se događa unutra. :) Iako, obilnija M ne mora značiti ništa, toliko toga utječe na naše cikluse - stres, prehrana, jesi li bila prehlađena... baš je teško piknuti koji je razlog da te M zeza.
.
Oporavljam se još, jedan dan sam super, drugi dan sam koma. :) pik mi je bio 15dc, mislim da smo dosta dobro pokrili s obzirom na okolnosti, ali vidjet ćemo ❤️
Drage moje, ja sam 31.03.21 radila inseminaciju. Nakon toga je doktorica rekla da uzimam utrogestan po 2 puta na dan vaginalno. Danas sam trebala napravit test jer bi danas trebala dobiti mengu. Test je POZITIVAN!!!!sto vi mislite dali mozda utrogestan moze izazvati lazni pozitivan rezultat ili??jer ja jos uvijek ne mogu vjerovati da je pozitivan😅😅😅
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Upisana😘😘😘🤞
Hvala darling! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji