Hvala curke <3
Na zalost ni ja ne vidim ovako ☹ Koji si dpo?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Evo krenulo smeđarenje. Dobivam sutra M, ko švicarski sat 🙈
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
To sam ja više retorički samu sebe pitala😂 jedva čekam tvoje kasne dpo da vijećamo kakvi će ti simptomi biti.i zamisli da odma bude plusić😍😍
ima jos kaj na fejsu kaj nije prijavljeno ovdje?😁 da nas uputiš kak je ostatak curka🤭🤭Bellaa mozda da nam se prikljucis pa ces bit upucena?😁😁😁
Hahah pošteno 😁🤭🤭🙈💗
Evo dr. Kaže sve je ok s nalazima. Tako da super. 👍
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Garava voljela bi da vidimo isto što i ti na tim testovima, ali nažalost nema ništa na tim testovima.
Zuzu nek si se oporavila od covida ♥️
Bella e na knap sam s trakicama, ostalo mi je još za eventualno sljedeći ciklus a malo sam praznovjerna pa ih ne želim naručivati unaprijed 😂😂 ali u prvon ciklisu sam počela testirati od 9dc a pik je bio nešto ful kasnije, na 18 ili 19dc čak, a trakice su cj vrijeme imale tu sjenicu 🤷♀️
Ik sretno
To sam ja više retorički samu sebe pitala😂 jedva čekam tvoje kasne dpo da vijećamo kakvi će ti simptomi biti.i zamisli da odma bude plusić😍😍
ima jos kaj na fejsu kaj nije prijavljeno ovdje?😁 da nas uputiš kak je ostatak curka🤭🤭
Aaaaa, nema veze, ja ti svejedno zalijepila 😂😂
Uh uh, ne znam. Inače si bilježim sve simptome, a nadam se da ću izdržati i ne piškiti do 12dpo 😁
A novoga što ima… Hmmm. Evo prenijela sam LazyO da se javi 😂
Ne znam jesi li vidjela, ali nešto nije u redu sa Sanjarkinom bebom. Ne razumijem se puno u to pa ne želim nešto krivo reći slučajno, neka druga cura će vjv znati bolje objasniti. Ako ne, Sanjarka je pisala jučer na jesenskima o tome
Ajoj baš mi je žao za Sanjarku . Nisam vidjela jer ih više ne pratim redovito. Budem skicnula. Nadam se da ce sve biti ok💗
Hvala za Lazy💕
I samo ti piški i ranije❤. Volim vas hrabre gledati kako te testić radite prije ja sam uvijek u nekom strahu.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
ima jos kaj na fejsu kaj nije prijavljeno ovdje?😁 da nas uputiš kak je ostatak curka🤭🤭Bellaa mozda da nam se prikljucis pa ces bit upucena?😁😁😁
Hahah pošteno 😁🤭🤭🙈💗
Suuuper, drago mi je da su nalazi dobri sad u miru iscekujemo ne dolazak M 💗
I, ces nam doc? Makar s fejk profilom, ako i dalje zelis ostat anonimna 😁😁😁😁
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Daaaakle prvo jedna velika isprika. Idem preletjeti kroz zadnjih par stranica, ali moram prije toga sprati grižnju savjesti zbog ovih žena koje mi fale (Wonderer, Bella, prvo da vas ljubnem pa vas idem popratiti ❤❤❤). Sve u svem kad god krenem pratiti forum nađem na puno zaostatka i taman dok prođem dio svašta se novog izdogađa, puno novih trudilica nam se pridruži, i kak ne volim polovično odgovoriti na kraju odustanem- užaaaaas! A i cure u grupi nas drže up to date oko većih stvari pa se često ne osjećam kao da izbivam, a znam da izbivam. A i bili smo kumovi na mini svadbi ovaj vikend i to mi je zadnjih tjedan dana uzelo dosta vremena jer je dio događanja bio baš kod nas u stanu. Ugl, previše isprike, pa ajmo dalje!
Wonderer evo baš mi je užasno žao zbog M. I sad smo se od pratilica dosta razišle u ciklusu- meni su se skratili ciklusi za nekoliko dana...sve u svemu, podržavam tvoj pristup o učenju. Ja svaki ciklus mislim da naučim nešto novo, međutim već sljedeći ga često pobije haha. Nego, tvoji hormoni i nalazi, što je na kraju bilo, što kaže doc? Sjećam se da je bilo nešto kontra refer.vrijednosti, ali nisam uspjela sad naći te stranice.
Bella samo da ti kažem da si imala prekrasnu trakicu na piku :P. Sad je već tjedan dana prošlo, al evo još tjedan i ide hcg! To jedva čekam. Sa svakim ciklusom se za sebe sve manje nadam, i iskreno manje razočaram, i to me čini još tužnijom. Ali često me vaše M pogode više od vlastite, a za tebe brižnu učilicu svih nas ovdje imam ogromnu nadu i želju i zato se iskreno nadam da tvoja ne dolazi sljedećih 9 mjeseci. Nego, hormoni se onda čine ok, imaš neki plan za dalje?
Eto tek sad vas idem čitati da vidim propušteno pa kad se čujemo, čujemo, samo ću zapravo nastaviti pratiti, neću se nadovezivati na stare postove 🥰🥰🥰
Inna, Lori, vama isto veeeeliki pozdrav i pratim vas ❤
Garava, nisam skužila koji si DPO, ili bar koji DC ako ne znaš DPO? Ja iskreno ne vidim ništa, ali možda je prerano?
Sve koje nisam imenovala i drage nove trudilice, svima vam želim brze i uspješne trudnoće, i samo mi dajte koji dan da vas pohvatam 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
I moj update- 8dc, piškim LH već 3.dan, nadam se piku u nedjelju jer mi muž ide na 10 dana na put od ponedjeljka. S obzirom na moje skraćivanje ciklusa, htjela sam uzeti uputnicu za hormone prošli tjedan, međutim imam najnedostupniju gin.na svijetu i u 6.mjesecu mogu tek nazvati za termin za 7./8.mjesec za razgovor da bi mi eventualno dala uputnice za hormone. Tak da ću sad na sistematskom tražiti ginekologa nek mi napiše uputu da izvadim hormone, pa samo poslati njoj nek mi ih izvoli dati jer neću čekati jesen (tad mi muž btw odlazi na nekoliko mjeseci) da bih eventualno tek onda našla problem. Malo sam se iživcirala, ali napravila plan i eto- sve će biti ok 😊
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Hahah pošteno 😁🤭🤭🙈💗
Bella drago mi je da je sve ok.
Bas nekako cekam tvoje piškanje ovaj ciklus. 🙂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Pozdrav drage zene 🥰
Dugo vas citam i pratim.
Molim vas misljenje; vidite li vi neku super svjetlu drugu crticu?
Hvala puno 😍
https://ibb.co/0fhpJV9
Heeej pa meni se čini da vidim neku sjenu, ali jedva.
Koji si dpo?
Svakako ponovi
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
I Bella, možeš me staviti na listu za 3.5.?
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji