Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    12. Travanj 2021. 13:27

Btw sutra vadim progesteron da vidimo kakva je O bila i kakvo je tu stanje.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Travanj 2021. 13:34

Bella🌟

Bambina

Bella, sumnjiva si nešto, haha.. 😘😘🤞

Haha ajoj🙈Obrambeni mehanizam,kaj ću 🤭🤭 ne smijem se jako veseliti ,nadati , tako sam na početku i onda mi je preveliko razočarenje. 😁 na početku sam imala sve simptome😂 a opametila sam se nakon što sam jedan ciklus imala u savršenim dpo danima lagani rozi spotting i bila 1000% uvjerena da je to to pa me hladan tuš i snješko na testu dočekali. Od tad, sa simptomima samo oprezno😁💗

A razumijem totalno... Ja ovaj ciklus bas očekujem M neznam zasto ali eto unatoč tim sjenicama... Bekako sam mirna i čekam.. ❤️❤️❤️Al ja se tebi nadam da se vise popneš gore na taj vrh 🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    12. Travanj 2021. 13:36

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

Bambina

Haha ajoj🙈Obrambeni mehanizam,kaj ću 🤭🤭 ne smijem se jako veseliti ,nadati , tako sam na početku i onda mi je preveliko razočarenje. 😁 na početku sam imala sve simptome😂 a opametila sam se nakon što sam jedan ciklus imala u savršenim dpo danima lagani rozi spotting i bila 1000% uvjerena da je to to pa me hladan tuš i snješko na testu dočekali. Od tad, sa simptomima samo oprezno😁💗

A razumijem totalno… Ja ovaj ciklus bas očekujem M neznam zasto ali eto unatoč tim sjenicama… Bekako sam mirna i čekam.. ❤️❤️❤️Al ja se tebi nadam da se vise popneš gore na taj vrh 🤞🤞

Hvala ti ❤
    Tvoja tempica je fakat super. Kak se vidi test uživo? Jesi odmah posumnjala na sjenu il si ju nakon nekog vremena uočila? Hoćeš sutra sa istim testom il digitalcem?

RiO MArE🐟😅❣️
    12. Travanj 2021. 13:43

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

Bambina

A razumijem totalno… Ja ovaj ciklus bas očekujem M neznam zasto ali eto unatoč tim sjenicama… Bekako sam mirna i čekam.. ❤️❤️❤️Al ja se tebi nadam da se vise popneš gore na taj vrh 🤞🤞

Hvala ti ❤
    Tvoja tempica je fakat super. Kak se vidi test uživo? Jesi odmah posumnjala na sjenu il si ju nakon nekog vremena uočila? Hoćeš sutra sa istim testom il digitalcem?

Pa odmah sam ju nekako vidjela i uzivo.. Onda valjda nakon nekog gledanja vise nisam.. Pa kad sam odmorila od buljenja sam opet vidjela hehhehe... Sutra imam jos 1 ovaj pa cu njega

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bambina
    12. Travanj 2021. 13:44

Bella🌟

Bambina

E to sam sve i ja prošla zadnji ciklus tako da znam kako se osjećaš.. Od sljedećeg ciklusa, nastojat ću biti hladne glave i isto ignorirati bilo kakve simptome, umišljene i neumišljene.. 😅 (Moš mislit!) 

Bella🌟
    12. Travanj 2021. 14:00

Mare držim 🤞🤞🤞za sutra. Nadam se da ce crta tamniti lijepo pa da te upišemo na listi na vrh💗
    Bambina hah ma bas je to sve vrtlog emocija. 

12. Travanj 2021. 14:03

Cure 💗💗
    Mare drzim 🤞🤞🤞 da je to to!! Mora bit!! 🍀🍀🍀
    Bella drzim fige za progesteron 🤞 Nadam se da ce bit dobar, barem 50 😃😃🍀🍀

Angel 🌼
    12. Travanj 2021. 14:09

Bella sigurno budem prije pisala, ne mogu ja cekat 🤣 ti?
    RioMare vidim sjenicu na prvoj i trecoj 🤞🤞🤞

• ReeceODonnell
    12. Travanj 2021. 14:12

Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite...........http://www.worksbaar.com/

• ReeceODonnell
    12. Travanj 2021. 14:16

Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.