Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    12. Travanj 2021. 14:38

▪Marty

Mare svi držimo fige, nek trakica potamni da ne naprežemo toliko okicevjerujem u tvoj plusić!
    Lori, wonderer ja ću još par dana pričekati s testićem.. a onda ću vam zalijepit tu snješka, jučer sam umislila neke simptome ali generalno osjećaj mi je da opet ništa od plusića, tako da.. ma baš ništa se ne dešava kod mene.
    Wonderer drago mi je da si definirala kako ti funkcionira ciklusLori još maloo pa ponovno u napad

Ne mora značiti da će biti snješko, najčešće se T dogodi kad se najmanje nadaš Razumijem čekanje s testićem, ja ga isto ne volim rano raditi  Držim fige ogromne!
    A što se tiče mog napada, pa bome evo idući ciklus smo već opet u tom điru, moram priznati da mi čak brzo prolazi vrijeme

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    12. Travanj 2021. 14:40

ReeceODonnell

Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite……… http://www.worksbaar.com/

Ajde makni se s ovog foruma, neće tu sigurno nitko klikati na te linkove, uzalud trošiš vrijeme.

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bella🌟
    12. Travanj 2021. 14:53

Lavanyice hvala,javim nalaze čim dodu💖💖
    Angel onda navijamo za tvoj test uskoro😁🤞🤞 ja vu ipak čekati do dan prije M bar.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• zbunjolka
    12. Travanj 2021. 14:55

Cure, nova sam ovdje pa me zanima vaše mišljenje, iako znam do testa da ništa nije sigurno :-)
    Radimo na bebici već 2 mjeseca, nije puno naravno :-)
    Zanima me što se tiče simptoma.. 
    Mjesecnice su mi uvijek redovne, svaki 28-i dan, skoro nikad nije fulala dana osim kad sam bila bolesna :-)
    Imam cudne simptome od ovulacije, jako bolne i natecene grudi, dok hodam i poskakuju me boli. Pocelo me boliti 12tak dana prije ocekivane mjesecnice.
    S tim da od ovulacije me jako probadaju jajnici naizmjence i imam cudan osjecaj ponekad dolje.. ne uvijek :-)

Znam da to sve može biti simptom pms-a i ovulacije tako da to ni ne uzimam u obzir previše :')

Ali drugi neki neobični simptomi:

U nedjelju i danas mi se na momente jako zavrtilo, kao da mi je tlak pao.. inace nemam s tlakom problema nikakvih.
    Sto se tice probave, dosta se ubrzala, sto mi je neobično..
    I jutros sam mjerila temperaturu ali s digitalnim na par mjesta, od čela do vrata i zapesca, vrtila se od oko 36,8 - 37,2.. sad ne znam jel to radi tople deke?! :-)
    I jutros cudan osip po rukama, kao neke tockice od zapesca prema laktu…
    Jel itko imao takav glupi simptom?
    S tim da sam osip imala zadnji put u veljači prije nego sto sam dobila koronu, tako da mislim da nisam opet pozitivna na nju, jedino ako izbija na povisenje temperature. :-)
    Imam jos 9 dana do mjesecnice, ali bi ipak voljela da ne dođe :D
    Pozdrav svima i puno sreće! ❤

Monstera
    12. Travanj 2021. 15:34

Cure, da i vas obavijestim, opet ništa od moje trudnoće. U subotu je testić imao baš lijepu crtu, u nedjelju je crta bila nešto blijeđa dok ju danas skoro pa i nije bilo. Vadila sam betu i ona iznosi samo 11, tako da je sve jasno.
    Bella bilo je lijepo barem na kratko biti na vrhu ljestvice, ali ni ovaj put nisam imala sreće tako da ćeš me nažalost morati maknuti sa lista trudnica...
    Sad mi samo treba odmor i s obzirom da sam doma još do kraja mjeseca, želim se samo posvetiti obitelji i prijateljima. Sljedeći mjesec kad se vratim u DE, javljam se svom ginekologu pa nadam se da ću ubrzo krenuti sa pretragama da vidimo u čemu je problem i da ću ubrzo doći do rješenja.
    Vama svima želim da što prije ugledate svoje plusiće, ja vam se javim sa novostima kad ih budem imala. 
    Grlim i ljubim vas sve 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    12. Travanj 2021. 15:51

Monstera

Cure, da i vas obavijestim, opet ništa od moje trudnoće. U subotu je testić imao baš lijepu crtu, u nedjelju je crta bila nešto blijeđa dok ju danas skoro pa i nije bilo. Vadila sam betu i ona iznosi samo 11, tako da je sve jasno.
    Bella bilo je lijepo barem na kratko biti na vrhu ljestvice, ali ni ovaj put nisam imala sreće tako da ćeš me nažalost morati maknuti sa lista trudnica…
    Sad mi samo treba odmor i s obzirom da sam doma još do kraja mjeseca, želim se samo posvetiti obitelji i prijateljima. Sljedeći mjesec kad se vratim u DE, javljam se svom ginekologu pa nadam se da ću ubrzo krenuti sa pretragama da vidimo u čemu je problem i da ću ubrzo doći do rješenja.
    Vama svima želim da što prije ugledate svoje plusiće, ja vam se javim sa novostima kad ih budem imala.
    Grlim i ljubim vas sve

Draga Monstera srce mi se para dok čitam😭😭 tako mi je žao, pa zašto se to događa dobrim ljudima,zašto se to ikome događa. Drži se💕💕 grlim i ljubim❤❤❤❤ neizmjerno mi je žao ❤

Lori🍀
    12. Travanj 2021. 15:54

Monstera

Bella bilo je lijepo barem na kratko biti na vrhu ljestvice, ali ni ovaj put nisam imala sreće tako da ćeš me nažalost morati maknuti sa lista trudnica…
    Grlim i ljubim vas sve

Ajme neeeeJako, jako mi je žao Drži se i javljaj nam se, sretno s pretragama! 

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bella🌟
    12. Travanj 2021. 15:54

zbunjolka

Cure, nova sam ovdje pa me zanima vaše mišljenje, iako znam do testa da ništa nije sigurno :-)
    Radimo na bebici već 2 mjeseca, nije puno naravno :-)
    Zanima me što se tiče simptoma..
    Mjesecnice su mi uvijek redovne, svaki 28-i dan, skoro nikad nije fulala dana osim kad sam bila bolesna :-)
    Imam cudne simptome od ovulacije, jako bolne i natecene grudi, dok hodam i poskakuju me boli. Pocelo me boliti 12tak dana prije ocekivane mjesecnice.
    S tim da od ovulacije me jako probadaju jajnici naizmjence i imam cudan osjecaj ponekad dolje.. ne uvijek :-)

Znam da to sve može biti simptom pms-a i ovulacije tako da to ni ne uzimam u obzir previše :')

Ali drugi neki neobični simptomi:

U nedjelju i danas mi se na momente jako zavrtilo, kao da mi je tlak pao.. inace nemam s tlakom problema nikakvih.
    Sto se tice probave, dosta se ubrzala, sto mi je neobično..
    I jutros sam mjerila temperaturu ali s digitalnim na par mjesta, od čela do vrata i zapesca, vrtila se od oko 36,8 - 37,2.. sad ne znam jel to radi tople deke?! :-)
    I jutros cudan osip po rukama, kao neke tockice od zapesca prema laktu…
    Jel itko imao takav glupi simptom?
    S tim da sam osip imala zadnji put u veljači prije nego sto sam dobila koronu, tako da mislim da nisam opet pozitivna na nju, jedino ako izbija na povisenje temperature. :-)
    Imam jos 9 dana do mjesecnice, ali bi ipak voljela da ne dođe :D
    Pozdrav svima i puno sreće! ❤

Osip i tlak nisam imala od simptoma. Ali želim ti da to budu pozitivni simptomi i da uskorougledaš plus➕💗

Lori🍀
    12. Travanj 2021. 15:57

Bellice držim fige za progesteron
    Zbunjolka teško je reći, može biti trudnoća a može i pms... Želim ti ovo prvo
    Mi tu stalno te simptome proučavamo i zapravo nema pravila, netko ima baš izražene simptome, netko ništa...

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• skategirl
    12. Travanj 2021. 16:28

Monstera a neee, uzasno mi je zao 😥😥 uzmi si odmora malo, nadam se da ces brzo s ginicem nac i rijesit problem. Grlim jako, javi se povremeno ❤❤
    .
    Bella dosli meni nalazi, zeljezo je danas 13,a prije 2tj bilo 36. Sad mi tek nis nije jasno. Zvat cu kasnije dr da vidim s njom. Nalaz feritina ce doc kroz 2 dana

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.