Cure, da i vas obavijestim, opet ništa od moje trudnoće. U subotu je testić imao baš lijepu crtu, u nedjelju je crta bila nešto blijeđa dok ju danas skoro pa i nije bilo. Vadila sam betu i ona iznosi samo 11, tako da je sve jasno.
Bella bilo je lijepo barem na kratko biti na vrhu ljestvice, ali ni ovaj put nisam imala sreće tako da ćeš me nažalost morati maknuti sa lista trudnica…
Sad mi samo treba odmor i s obzirom da sam doma još do kraja mjeseca, želim se samo posvetiti obitelji i prijateljima. Sljedeći mjesec kad se vratim u DE, javljam se svom ginekologu pa nadam se da ću ubrzo krenuti sa pretragama da vidimo u čemu je problem i da ću ubrzo doći do rješenja.
Vama svima želim da što prije ugledate svoje plusiće, ja vam se javim sa novostima kad ih budem imala.
Grlim i ljubim vas sve
Monstera neee, ne mogu vjerovati. ☹☹😔
Jako mi je žao... Pa kako opet biokemijska?!
Drži se i kreni što prije s pretragama. Sretno 😘
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Belladosli meni nalazi, zeljezo je danas 13,a prije 2tj bilo 36. Sad mi tek nis nije jasno. Zvat cu kasnije dr da vidim s njom. Nalaz feritina ce doc kroz 2 dana
Pa baš zanimljivo🤔. Javi sto ce ti reći.
Lori 💗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dobar dan cure drage! Moj partner (22) i ja (23) pet miseci vjezbamo u nadi da M nece doci al eto nje uvik redovno! Stalno se tjesim sa mladi smo i ima vrimena.. 🙄 Ciklusi su mi 28 dana, sve uredno, sad bi po kalendaru tribala dobit za 3 dana, al me grudi toliko bole da nocu jedva spavam, inace prije M par dana ne mogu od bolova sta u krizima sta od grceva, no ovaj misec sve slabo.. Mislin da bi mi bilo najbolje kupit test al se bojim razocarenja :(
Monstera, jako mi je žao.. 😢
Koliko god ti teško bilo, kreni sa ginekologom bez odgode rješavati problem ako postoji.. Odmori se, resetiraj i javi što dalje.. ❤️
Monstera jako mi je zao, drzi se 💕
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Monstera 😒jako mi je žao... Odmori onda malo od svega i nadam se ubrzo da ce ti se ostvarit tvoja najveća želja❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Monstera jooj srce mi se para.. jako mi je žao.. drži se i odmori se od svega❤❤ nadam se da će uskoro biti sve kako treba ❤❤❤
Dobar dan cure drage! Moj partner (22) i ja (23) pet miseci vjezbamo u nadi da M nece doci al eto nje uvik redovno! Stalno se tjesim sa mladi smo i ima vrimena.. 🙄 Ciklusi su mi 28 dana, sve uredno, sad bi po kalendaru tribala dobit za 3 dana, al me grudi toliko bole da nocu jedva spavam, inace prije M par dana ne mogu od bolova sta u krizima sta od grceva, no ovaj misec sve slabo.. Mislin da bi mi bilo najbolje kupit test al se bojim razocarenja :(
Hej Mila🤗
Da, najbolje bi bilo test napraviti. Sve razumijem, i mene je toga strah. Al na kraju krajeva il će doći Mili neće, to ne možeš sad promijeniti. Svu sreću ti zelim i Nadam se da neće doći a ako se ohrabris raditi test drzim🤞🤞🤞🤞 da bus pozitivan 💗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella sretno sutra, pratim za nalaze :*
.
Monstera nemam riječi utjehe, ali užasno me pogodilo kad sam čula što se dogodilo. Jako, jako mi je žao što to sve ponovo prolaziš 🥺 oporavi se i onda na pretrage, mislim da ti je dobar plan ♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji