Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2021. 19:41

Lindsay von Bica

Monsterasve znas 💞 love you girl 💞
    RioMare, Rea, marty, lazyO, lavanya, bella, i sve druge oprostite da ne imenujem ali u mislima ste svaki dan voli vas sve vasa Lindsay starosjedioc ❣

😘😘😘❤❤

Lindsay
    12. Travanj 2021. 19:41

Imas na mpo temi.moje postove zadnjih 5 dana , pa iscitaj. Svi smo mislili da sam T ali nooo, to je bila stoperica 😂 samo je blijedila svaki dan

12. Travanj 2021. 19:42

Andela 111 nadam se da je to to 🤞

Lori🍀
    12. Travanj 2021. 19:45

Andela drzim fige javi nam🤞🤞🤞

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

12. Travanj 2021. 19:45

Hojla curke..
    Eto meni 2dc.. iz mene ljeva ko iz špine..  a boli za popiz... ovaj put je sve nesto obilno..
    Dakle ,tako da sam ja danas zvala gin, narucila me vec 19.4. Na pregled pa cu obavit utz, i papa i briseve. Pustila mi je i uputnice pa usput u sri idem vaditi krv i hormone.  😀 
    Svima ❤❤ 

Lindsay
    12. Travanj 2021. 19:51

Vjeruj mi na rijec - ne desava se. Ispracala sam stopericu 13 dana. Niti sam mrsava da toliko bude š, pijem 3,4 litre vode dnevno da brze ode. Jednostavno nema pravila. Testic 12dpo mora biti lijepa sjena a moju moras traziti povecalom i filterom. To sto sam danas uslikala moze lako biti evaporacijska a ono od jucer je zadnji dan štoperice. 13 dan od nje.

Lori🍀
    12. Travanj 2021. 20:06

Lindsay zao mi je😢😢😢
    Garava ja isto ne vidim ali vjerujem ti da se vidi bolje uzivo! Koji si dpo otprilike?
    Kako si inace? Jeste krenuli na pretrage?

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    12. Travanj 2021. 20:09

https://ibb.co/qjx5RNT
    Ja sam piskila lh karticu, 11 dc. Cini mi se da bi O taman mogla oko 14 dc sta mislite iskusnije pisklice?

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

12. Travanj 2021. 20:18

Lindsay ❤❤ 
    Andela drzim 🤞 da je to to! 💗
    Kakva su ti iskustva s letrozolom? Jesi li imala kakve nuspojave? 

MiNiEl
    12. Travanj 2021. 20:18

Monstera

Cure, da i vas obavijestim, opet ništa od moje trudnoće. U subotu je testić imao baš lijepu crtu, u nedjelju je crta bila nešto blijeđa dok ju danas skoro pa i nije bilo. Vadila sam betu i ona iznosi samo 11, tako da je sve jasno.
    Bella bilo je lijepo barem na kratko biti na vrhu ljestvice, ali ni ovaj put nisam imala sreće tako da ćeš me nažalost morati maknuti sa lista trudnica…
    Sad mi samo treba odmor i s obzirom da sam doma još do kraja mjeseca, želim se samo posvetiti obitelji i prijateljima. Sljedeći mjesec kad se vratim u DE, javljam se svom ginekologu pa nadam se da ću ubrzo krenuti sa pretragama da vidimo u čemu je problem i da ću ubrzo doći do rješenja.
    Vama svima želim da što prije ugledate svoje plusiće, ja vam se javim sa novostima kad ih budem imala.
    Grlim i ljubim vas sve

A mila nasa...srce mi se stislo...grlim najjace...i ne daj se...😔❤doc ces ti opet na vrh liste.🥰Nekad najljepse stvari treba duze cekati💪🏻💪🏻💪🏻

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.