Cure, hvala vam na odgovorima,nadam se da je to to. Opet ću sutra piškiti pa ću vidjeti. Ne mogu dočekati bebu.
Inna ma ništa od hopsanja,čekamo mengu pa idemo po bebe.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure, hvala vam na odgovorima,nadam se da je to to. Opet ću sutra piškiti pa ću vidjeti. Ne mogu dočekati bebu.
Inna ma ništa od hopsanja,čekamo mengu pa idemo po bebe.
Piski odmah sutra ujutro pa ako je svijetlija ili je vise nema onda je ovo bio pik🤗
Puno srece zelim, nek se mrvica primi 🤞🤞🤞
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
RioMare- zaboravila sam prije napisati , drzim fige za + 🙏🙏🙏 🥰🥰
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Ajmee Monstericee 😍😍😍ženo draga čestitam od srca❤❤❤ neka ti bude školska i dosadna trudnoća💕💕 jako mi je drago, bas si mi uljepsala večer, ljubim,grlim te😘😘😘uhuuuu 😁💪🥂💕👶🏼
Nina meni je inače O prije bila oko 15dc, i ovaj mjesec je bila kasnije i trakica nije baš tamnila do 15dc,16 je tek bila pik. Tako da samo nastavi raditi trakice ,vjerojatno će ti naglo doći pik.
Sandričak čestitke za prinovu😘😘🤗 dobro sam, nema jos nista posebno ali tek sam 4dpo😁 tebi M traje,neka uskoro prođe pa u nove pobjede💪
Wonderer odlično za tatu da je bolje.možda ti M ni ne dode❤bez obzira na test. A ko tre a nek dode cim prije.
Lavanya grlim❤❤neka si se isplakala,to je ponekad odlicna terapija.💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure moje,
Šta drugo da kažem nego da mi je čast biti dio ovakvog čopora ❤️ Hvala vam svima na lijepim riječima, puno mi znači svaka riječ koju ste napisale 🥰🤗🥰
Za one koje su pitale taktika je bilo da ju nije bilo, znate da sam se malo makla sa foruma, uz to napravila sam pauzu i sa suplementima i sa trakicama. Kako smo hopsali možete viditi u mom FF-u, ali ne znam koji je od tih bio dobitni, možda mi je baš 14dc donio sreću 🤗
Ne mogu reći da nisam sretna, ali sam istovremeno jako na oprezu zbog prijašnjih iskustava. Ovaj put imam i utrogestan koji bi mogao imati veliku ulogu u zadržavanju moje trudnoće stoga držite mi fige da se ovaj put zadrži 🤞🤞🤞
I nećete me se tako lako rješiti, ne planiram otići u zimske bebe sve dok mi ginekolog ne potvrdi trudnoću 😉
Ginny sretan ti rođendan i neka ti ova godina donese sve ono šta si sama želiš 😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure moje,
Šta drugo da kažem nego da mi je čast biti dio ovakvog čopora ❤️ Hvala vam svima na lijepim riječima, puno mi znači svaka riječ koju ste napisale 🥰🤗🥰
Za one koje su pitale taktika je bilo da ju nije bilo, znate da sam se malo makla sa foruma, uz to napravila sam pauzu i sa suplementima i sa trakicama. Kako smo hopsali možete viditi u mom FF-u, ali ne znam koji je od tih bio dobitni, možda mi je baš 14dc donio sreću 🤗
Ne mogu reći da nisam sretna, ali sam istovremeno jako na oprezu zbog prijašnjih iskustava. Ovaj put imam i utrogestan koji bi mogao imati veliku ulogu u zadržavanju moje trudnoće stoga držite mi fige da se ovaj put zadrži 🤞🤞🤞
I nećete me se tako lako rješiti, ne planiram otići u zimske bebe sve dok mi ginekolog ne potvrdi trudnoću 😉
Svu sreću ti želim❤❤javljaj nam sve😁 i super za utrogestan 👍 drzi se i samo hrabro💪 i nadam se dan će ovo drugo s čim se boriš ovih dana biti bolje i da što god da se događa da proći.💖💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure moje,
Svu sreću ti želim❤❤javljaj nam sve😁 i super za utrogestan 👍 drzi se i samo hrabro💪 i nadam se dan će ovo drugo s čim se boriš ovih dana biti bolje i da što god da se događa da proći.💖💖
❤️❤️❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure moje,
❤️❤️❤️
Monestra draga....kako jd lijepooo vidjeti plusic..🥰🥰🥰 od srca ti cestitam i zelim ti uspjesnu mirnu trudnocu da ti dode jedan nered od djeteta koji ce te zezati😊😊😊😘😘😘
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
A curke ja sam radila test...koliko znam do sad sam bila normalna,osim ako u noci nisam poludila skroz...ja vidim crticu...skoro pa je nevidljiva...jako lose i slabo se vidi..a obzirom da sam radila 4 dana prije i da trebam u cetvrtak ne dobiti tek...nezz jel to ok?Ali meni je vidljiva i nisam luda...al bojim se ponadat..pogotovo radi tamno smede krvi sinoc..koje je bilo jaaaako malo mozda kao kovanica od 5 lipa..ali bilo je
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
A curke ja sam radila test…koliko znam do sad sam bila normalna,osim ako u noci nisam poludila skroz…ja vidim crticu…skoro pa je nevidljiva…jako lose i slabo se vidi..a obzirom da sam radila 4 dana prije i da trebam u cetvrtak ne dobiti tek…nezz jel to ok?Ali meni je vidljiva i nisam luda…al bojim se ponadat..pogotovo radi tamno smede krvi sinoc..koje je bilo jaaaako malo mozda kao kovanica od 5 lipa..ali bilo je
Stavi nam slikicu za vijećanje
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Sortiraj odgovore