Drage cure,
Nisam bila par dana aktivna, izdogađalo mi se svašta nešto tužno ovih par dana pa sam jednostavno bila za ništa. Hvala šta je nekoliko od vas pitalo za mene ❤️
Iz svega ovoga šta mi se desilo, dogodila se i jedna pozitivna stvar pa vam stavljam sliku kao dokaz:
https://ibb.co/gTgncgq
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera cestitke od 💖
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Drage cure,
Nisam bila par dana aktivna, izdogađalo mi se svašta nešto tužno ovih par dana pa sam jednostavno bila za ništa. Hvala šta je nekoliko od vas pitalo za mene ❤️
Iz svega ovoga šta mi se desilo, dogodila se i jedna pozitivna stvar pa vam stavljam sliku kao dokaz:
Jao dragaaaa čestitkeee najvece... ❤️❤️🍀🍀To je to nema daljeee👌👌❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Drage cure,
Wuhuuuuu to je pluscina . Bome pozitivna stvar !!! Čestitam !!! ❤❤❤❤
Curke nije me bilo par dana.
Čestitam svima koje su ugledale plusice i dobre nalaze. Poslije ću sve pročitati detaljno. Sad sam samo površno. Ovih dana nemam nikako koncentraciju za ništa,svašta nešto me rastreslo pa nisam bila u stanju pratiti ni sebe ni vas. Skupljam snagu pa lagano iz početka 😊
Kod mene stvari stoje ovako,danas sam 13.dan ciklusa i piskila trakicu koja je bijela,jel se Ikom to događa još na 13dan ciklusa. Ovulacije su mi oko 15-16dc,a ciklus mi traje oko 30 dana. Zar već ne bi trebala poceti tamniti? Ili? Jel kasno da sutra ili prekosutra potamni ali po mome tada bi trebao biti PIK. Zar prije pika dan,dva ne bi trebala biti već vidljiva sjena? Ili od O ništa ovaj ciklus 😔
31god
Pokusavamo od 10/20
Nina moze biti da ce o kasnije bit.. meni je ovaj mj tek na 22 dan ciklusa bila- piski svaki dan pa ces sigurno uhvatit pik
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Curke nije me bilo par dana.
Čestitam svima koje su ugledale plusice i dobre nalaze. Poslije ću sve pročitati detaljno. Sad sam samo površno. Ovih dana nemam nikako koncentraciju za ništa,svašta nešto me rastreslo pa nisam bila u stanju pratiti ni sebe ni vas. Skupljam snagu pa lagano iz početka 😊
Kod mene stvari stoje ovako,danas sam 13.dan ciklusa i piskila trakicu koja je bijela,jel se Ikom to događa još na 13dan ciklusa. Ovulacije su mi oko 15-16dc,a ciklus mi traje oko 30 dana. Zar već ne bi trebala poceti tamniti? Ili? Jel kasno da sutra ili prekosutra potamni ali po mome tada bi trebao biti PIK. Zar prije pika dan,dva ne bi trebala biti već vidljiva sjena? Ili od O ništa ovaj ciklus 😔
Slažem se s lolom... Piški i dalje aigurno je kasnije O🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hvala vam na odg. Može biti. Pratit ću svaki dan. Nadam se da ću taj PIK vise uloviti.
31god
Pokusavamo od 10/20
Helloo 😇
Kako je lepo neko je pitao za menee. 🥰 Lori1988 ovih dana radim sve neke smene od 5 i 6 ujutru. Onda sam na poslu, pa dodjem kuci slomljena spava. Nisam par dana citala forum. Imam nekih 10ak stranica. Kad kreces ti na kontrole ,jel bila ova sedmica ili ? 🥰🥰😘
Bella Procitah da si prešla polovinu dpo,neka to sto 👀 ne bole bude simptom. 🤭🤞🤞 Kako si ti ? ❤
Wonderer Jel prosla korona kriza,jesi li radila test,nisam u tokuu. ? ❤ grlim i ljubim
Monstera woow cestitam od srca,to je kad se najmanje nadas .🥰❤
Ja sam danas postala tetka ponovo,pa sam jakoo srecna. Sestra mi se porodila,dobila devojcicuu. 🥰🥰🥰
Ljubim i grlim vas svee
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji