Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiNiEl
    11. Travanj 2021. 09:40

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

MiNiEl nešto se lagano nazire😁 nadam se da ce ti u utorak pokazati jaki crtu🤞🤞🤞😘 možda onaj First sing ima rozu, mislim..?
    Skategirl😘😘kad počnu tamniti stavi nam trakice da vijećamo i navijamo😁😁😘
    M&M( Marty&Mare) ima ii kakvih sočnih simptomaza prijaviti?😁😁💖
    Ivajurjevic92 sretno s testom danas?
    Mare12345 kako je kod tebe,stigla M ili ?💖

Ej dusice nasa🍀❤️
    Ja nemaammaammm😭 haha… Prosli ciklus sam ubijala sa simptomima…samo boobs i dalje…
    Kako si nam ti bellice… ❤️

Ali Mare to je možda najbolji simptom kad nema simptoma❤
    Ono što sam u prvoj T imala ,znači izostanak klasičnih pms simptoma i to nije bio najveći simptom. Tak da možda i bolje da nema niš.😁
    Ja sam dobro. Isto nemam baš ništa još.

E to je meni sad tako...osim bolova u jajnicima dok mi nije sw pojavilo neko rozo brljavljenje...i nakon toga kao da cu svaki sek procuriti...sise ostale iste...jedino samo sam umorna..i samo bi spavala..e da i usi mi se zagluse navečer..ako je to jedan od simptoma..onda sisaj ga🤪

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

Bella🌟
    11. Travanj 2021. 09:43

Malina_10

Curke, M je stigla pa Bellamozes me maknuti, nisam žalosna, ali idemo dalje… ionako sam rekla da cu tek opet na jesen zbog rizicnog posla i projekata, ali jednako tako mislim da vise nista ne stavljam ispred pa idemo na ovaj skorašnji ciklus opet 😎

Žao mi je zbog M😔 grlim 💗
    Sretno u ovom novom ciklusu🤞🤞💖💖😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    11. Travanj 2021. 09:47

MiNiEl

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

MiNiEl nešto se lagano nazire😁 nadam se da ce ti u utorak pokazati jaki crtu🤞🤞🤞😘 možda onaj First sing ima rozu, mislim..?

Ej dusice nasa🍀❤️
    Ja nemaammaammm😭 haha… Prosli ciklus sam ubijala sa simptomima…samo boobs i dalje…

Ono što sam u prvoj T imala ,znači izostanak klasičnih pms simptoma i to nije bio najveći simptom. Tak da možda i bolje da nema niš.😁

E to je meni sad tako…osim bolova u jajnicima dok mi nije sw pojavilo neko rozo brljavljenje…i nakon toga kao da cu svaki sek procuriti…sise ostale iste…jedino samo sam umorna..i samo bi spavala..e da i usi mi se zagluse navečer..ako je to jedan od simptoma..onda sisaj ga🤪

Ovo sa umorom, mene je u prošloj T umor satrao. 😴😴ali smo služili da sam anemična bila pa je to doprinijelo. I žeđ,ajme kako sam bila žedna na početku, iako ti simptomi nisu  bili prije ➕ nego tek poslije, oko 5 tjedna.

MiNiEl
    11. Travanj 2021. 09:51

Bella🌟

MiNiEl

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

Ej dusice nasa🍀❤️

E to je meni sad tako…osim bolova u jajnicima dok mi nije sw pojavilo neko rozo brljavljenje…i nakon toga kao da cu svaki sek procuriti…sise ostale iste…jedino samo sam umorna..i samo bi spavala..e da i usi mi se zagluse navečer..ako je to jedan od simptoma..onda sisaj ga🤪

Ovo sa umorom, mene je u prošloj T umor satrao. 😴😴ali smo služili da sam anemična bila pa je to doprinijelo. I žeđ,ajme kako sam bila žedna na početku, iako ti simptomi nisu bili prije ➕ nego tek poslije, oko 5 tjedna.

Dokle ti jd trajao taj umor?Prvi mjesec?Meni je zeljezo ok...ja pijem uredno sve to moram zbog ulceroznog kolitisa..i magnezij i vitamine i zeljezo..A kazu inace da zeljezo i padne u pocetku trudnoce naglo...Kad sam sa svojom curom bila trudna nisam mogla popodne izdrzati bez da zaspem...

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

Bella🌟
    11. Travanj 2021. 09:55

MiNiEl

Bella🌟

MiNiEl

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

Bella🌟

Ej dusice nasa🍀❤️

Ovo sa umorom, mene je u prošloj T umor satrao. 😴😴ali smo služili da sam anemična bila pa je to doprinijelo. I žeđ,ajme kako sam bila žedna na početku, iako ti simptomi nisu bili prije ➕ nego tek poslije, oko 5 tjedna.

Dokle ti jd trajao taj umor?Prvi mjesec?Meni je zeljezo ok…ja pijem uredno sve to moram zbog ulceroznog kolitisa..i magnezij i vitamine i zeljezo..A kazu inace da zeljezo i padne u pocetku trudnoce naglo…Kad sam sa svojom curom bila trudna nisam mogla popodne izdrzati bez da zaspem…

Čim smo uveli Heferol kao terapiju u 7tt,bilo je puno bolje. 
    Joj jedva čekam da o takvim simptomima i tjednima počnemo pričati 🤭🤞🤞

11. Travanj 2021. 09:56

Jutro curke.. ja do sad odspavala 🤣 
    Miniel  vidim i ja crticu ali svakako ponovi ponovo ❤🤞
    Ja jos nisam dobila M. 😅

Loza 💙😇
    11. Travanj 2021. 10:04

Dobro jutroooo
    Netko je jutros pošteno prečuo alarm i temp mjerio tek u pola 10 a inače u 7 😂😂 al dobro, dogodi se...
    Miniel pa vidim i ja crticu ma da nisam sigurna što ona znači. Jako je tanka i siva. Možemo to pripisati prerano rađenom testu i držat fige do srijede 🤗
    Wonderer temp rastura a testovi ti nemaju pojma 👌

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

MiNiEl
    11. Travanj 2021. 10:06

Bella a jel te zeludac bolio od njega?Ja sam narucivala neke njemacke,oko 180kn kostaju,jer su mi rekli da Heferol razvali zeludac🤔
    Duso moja doc ce i to da o simptomima pricamo i kukamo i zalimo i pusemo kako smo teske i kad cemo vise roditi da mozemo normalno na stomaku spavati😂🥰
    Rea a sto tocno ti cekas...brzo po test 🥰🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

🌈Wonderer🌞
    11. Travanj 2021. 10:14

MiNiEl

Koje trakice za ovulaciju koristis..da me opet ne bi krivo shvatila😩jer jutrod sama sebe ne shvacam🤪😅😂

Hahaha, no sikiriki, ovo nase je cijela znanost, i meni je sve bilo novo prije par mjeseci 🙃🙂.
    Postoje lh trakice koje, kazu cure, znaju potamnit zadnjih dpo dana ako je u pitanju trudnoca, ali postoje i hcg trakice (testovi za trudnocu) koje skoro isto izgledaju. Ja sam evo u petak koristila iz dm-a hcg trakice s crvenim crticama. Inace lh smo vecina nas uzele preko Njuskala jer je puno jeftinije. Samo ti pitaj sto ti nije jasno 🤗.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Lori🍀
    11. Travanj 2021. 10:20

Jutro😘
    Ugodnu nedjelju svima zelim.
    Miniel i ja vidim crticu drzimo fige da tamni 🤞🤞
    Bit ce plusica ovaj mjesec puno imam osjecaj❤
    Monstera skroz te razumijem sto se tice straha, ali vjerujem da ce ovaj put biti sve super. Javljaj nam sve🤗
    A di nam je Veroma? Ne sjecam se da se nesto javljala poslije plusa.
    Malina zao mi je zbog M, novi ciklus nova nada💪
    Bella, RioMare, Marty, Rea, Tloza i sve ostale 😘

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.