MiNiEl nešto se lagano nazire😁 nadam se da ce ti u utorak pokazati jaki crtu🤞🤞🤞😘 možda onaj First sing ima rozu, mislim..?
Skategirl😘😘kad počnu tamniti stavi nam trakice da vijećamo i navijamo😁😁😘
M&M( Marty&Mare) ima ii kakvih sočnih simptomaza prijaviti?😁😁💖
Ivajurjevic92 sretno s testom danas?
Mare12345 kako je kod tebe,stigla M ili ?💖
Ej dusice nasa🍀❤️
Ja nemaammaammm😭 haha… Prosli ciklus sam ubijala sa simptomima…samo boobs i dalje…
Kako si nam ti bellice… ❤️
Ali Mare to je možda najbolji simptom kad nema simptoma❤
Ono što sam u prvoj T imala ,znači izostanak klasičnih pms simptoma i to nije bio najveći simptom. Tak da možda i bolje da nema niš.😁
Ja sam dobro. Isto nemam baš ništa još.
E to je meni sad tako...osim bolova u jajnicima dok mi nije sw pojavilo neko rozo brljavljenje...i nakon toga kao da cu svaki sek procuriti...sise ostale iste...jedino samo sam umorna..i samo bi spavala..e da i usi mi se zagluse navečer..ako je to jedan od simptoma..onda sisaj ga🤪
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Curke, M je stigla pa Bellamozes me maknuti, nisam žalosna, ali idemo dalje… ionako sam rekla da cu tek opet na jesen zbog rizicnog posla i projekata, ali jednako tako mislim da vise nista ne stavljam ispred pa idemo na ovaj skorašnji ciklus opet 😎
Žao mi je zbog M😔 grlim 💗
Sretno u ovom novom ciklusu🤞🤞💖💖😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
MiNiEl nešto se lagano nazire😁 nadam se da ce ti u utorak pokazati jaki crtu🤞🤞🤞😘 možda onaj First sing ima rozu, mislim..?
Ej dusice nasa🍀❤️
Ja nemaammaammm😭 haha… Prosli ciklus sam ubijala sa simptomima…samo boobs i dalje…
Ono što sam u prvoj T imala ,znači izostanak klasičnih pms simptoma i to nije bio najveći simptom. Tak da možda i bolje da nema niš.😁
E to je meni sad tako…osim bolova u jajnicima dok mi nije sw pojavilo neko rozo brljavljenje…i nakon toga kao da cu svaki sek procuriti…sise ostale iste…jedino samo sam umorna..i samo bi spavala..e da i usi mi se zagluse navečer..ako je to jedan od simptoma..onda sisaj ga🤪
Ovo sa umorom, mene je u prošloj T umor satrao. 😴😴ali smo služili da sam anemična bila pa je to doprinijelo. I žeđ,ajme kako sam bila žedna na početku, iako ti simptomi nisu bili prije ➕ nego tek poslije, oko 5 tjedna.
Ej dusice nasa🍀❤️
E to je meni sad tako…osim bolova u jajnicima dok mi nije sw pojavilo neko rozo brljavljenje…i nakon toga kao da cu svaki sek procuriti…sise ostale iste…jedino samo sam umorna..i samo bi spavala..e da i usi mi se zagluse navečer..ako je to jedan od simptoma..onda sisaj ga🤪
Ovo sa umorom, mene je u prošloj T umor satrao. 😴😴ali smo služili da sam anemična bila pa je to doprinijelo. I žeđ,ajme kako sam bila žedna na početku, iako ti simptomi nisu bili prije ➕ nego tek poslije, oko 5 tjedna.
Dokle ti jd trajao taj umor?Prvi mjesec?Meni je zeljezo ok...ja pijem uredno sve to moram zbog ulceroznog kolitisa..i magnezij i vitamine i zeljezo..A kazu inace da zeljezo i padne u pocetku trudnoce naglo...Kad sam sa svojom curom bila trudna nisam mogla popodne izdrzati bez da zaspem...
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Ej dusice nasa🍀❤️
Dokle ti jd trajao taj umor?Prvi mjesec?Meni je zeljezo ok…ja pijem uredno sve to moram zbog ulceroznog kolitisa..i magnezij i vitamine i zeljezo..A kazu inace da zeljezo i padne u pocetku trudnoce naglo…Kad sam sa svojom curom bila trudna nisam mogla popodne izdrzati bez da zaspem…
Čim smo uveli Heferol kao terapiju u 7tt,bilo je puno bolje.
Joj jedva čekam da o takvim simptomima i tjednima počnemo pričati 🤭🤞🤞
Jutro curke.. ja do sad odspavala 🤣
Miniel vidim i ja crticu ali svakako ponovi ponovo ❤🤞
Ja jos nisam dobila M. 😅
Dobro jutroooo
Netko je jutros pošteno prečuo alarm i temp mjerio tek u pola 10 a inače u 7 😂😂 al dobro, dogodi se...
Miniel pa vidim i ja crticu ma da nisam sigurna što ona znači. Jako je tanka i siva. Možemo to pripisati prerano rađenom testu i držat fige do srijede 🤗
Wonderer temp rastura a testovi ti nemaju pojma 👌
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bella a jel te zeludac bolio od njega?Ja sam narucivala neke njemacke,oko 180kn kostaju,jer su mi rekli da Heferol razvali zeludac🤔
Duso moja doc ce i to da o simptomima pricamo i kukamo i zalimo i pusemo kako smo teske i kad cemo vise roditi da mozemo normalno na stomaku spavati😂🥰
Rea a sto tocno ti cekas...brzo po test 🥰🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Koje trakice za ovulaciju koristis..da me opet ne bi krivo shvatila😩jer jutrod sama sebe ne shvacam🤪😅😂
Hahaha, no sikiriki, ovo nase je cijela znanost, i meni je sve bilo novo prije par mjeseci 🙃🙂.
Postoje lh trakice koje, kazu cure, znaju potamnit zadnjih dpo dana ako je u pitanju trudnoca, ali postoje i hcg trakice (testovi za trudnocu) koje skoro isto izgledaju. Ja sam evo u petak koristila iz dm-a hcg trakice s crvenim crticama. Inace lh smo vecina nas uzele preko Njuskala jer je puno jeftinije. Samo ti pitaj sto ti nije jasno 🤗.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Jutro😘
Ugodnu nedjelju svima zelim.
Miniel i ja vidim crticu drzimo fige da tamni 🤞🤞
Bit ce plusica ovaj mjesec puno imam osjecaj❤
Monstera skroz te razumijem sto se tice straha, ali vjerujem da ce ovaj put biti sve super. Javljaj nam sve🤗
A di nam je Veroma? Ne sjecam se da se nesto javljala poslije plusa.
Malina zao mi je zbog M, novi ciklus nova nada💪
Bella, RioMare, Marty, Rea, Tloza i sve ostale 😘
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji