Super cure..kupim to sutra...pa u utorak ujutro pisnem oba..k taj i digitalni...je da ce i tad bit prije neocekivane al morati cu...jel uopce ok da pisnem prije neocekivane?Jel ima kakvog to znacenja?
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
MiNiEl mislim da je ovaj rozi: https://ibb.co/NjHMvHF
Kupila u dm-u.
Jesi ti to spremna već za testiće? Mislim ne danas nego uskoro❤️🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Kupila u dm-u.
MiniEl, drzim fige!
Ovaj sto je Bella linkala iz dm-a imas kao trakice i ovako plasticni, oba su crvene linije. Imam ih doma i nisu mi se udostojili ni sjenicu pokazat u petak 🤣😘. Sretnooo!
Sram ih bilo😄E toga se ja i bojim😄 koji je tebi pokazalo plusic?
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Kupila u dm-u.
MiniEl, drzim fige!
Ovaj sto je Bella linkala iz dm-a imas kao trakice i ovako plasticni, oba su crvene linije. Imam ih doma i nisu mi se udostojili ni sjenicu pokazat u petak 🤣😘. Sretnooo!
E da hoce bilo koji 🙈. Za sad sam se zadnjih mjeseci samo bijele boje nagledala...
Al bit ce bolje, evo i Monsteri nasoj je upalilo u mjesecu kad se nije nadala, nasi bebaci su tu negdi iza kantuna i stizu ❤. Tvoj nadam se za cca 8 mjeseci 🤞!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Curke, M je stigla pa Bella mozes me maknuti, nisam žalosna, ali idemo dalje... ionako sam rekla da cu tek opet na jesen zbog rizicnog posla i projekata, ali jednako tako mislim da vise nista ne stavljam ispred pa idemo na ovaj skorašnji ciklus opet 😎
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Kupila u dm-u.
MiniEl, drzim fige!
E da hoce bilo koji 🙈. Za sad sam se zadnjih mjeseci samo bijele boje nagledala…
Al bit ce bolje, evo i Monsteri nasoj je upalilo u mjesecu kad se nije nadala, nasi bebaci su tu negdi iza kantuna i stizu ❤. Tvoj nadam se za cca 8 mjeseci 🤞!
Joj izvini...ti si trakice radila il sam nesto krivo pokopcala?Na to sam mislila..jer citala sam da i one pokazu crtu ako si trudan...one za ovulaciju?
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
MiNiEl nešto se lagano nazire😁 nadam se da ce ti u utorak pokazati jaki crtu🤞🤞🤞😘 možda onaj First sing ima rozu, mislim..?
Skategirl😘😘kad počnu tamniti stavi nam trakice da vijećamo i navijamo😁😁😘
M&M( Marty&Mare) ima ii kakvih sočnih simptomaza prijaviti?😁😁💖
Ivajurjevic92 sretno s testom danas?
Mare12345 kako je kod tebe,stigla M ili ?💖
Ej dusice nasa🍀❤️
Ja nemaammaammm😭 haha… Prosli ciklus sam ubijala sa simptomima…samo boobs i dalje…
Kako si nam ti bellice… ❤️
Ali Mare to je možda najbolji simptom kad nema simptoma❤
Ono što sam u prvoj T imala ,znači izostanak klasičnih pms simptoma i to nije bio najveći simptom. Tak da možda i bolje da nema niš.😁
Ja sam dobro. Isto nemam baš ništa još.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Koje trakice za ovulaciju koristis..da me opet ne bi krivo shvatila😩jer jutrod sama sebe ne shvacam🤪😅😂
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Curke, M je stigla pa Bellamozes me maknuti, nisam žalosna, ali idemo dalje… ionako sam rekla da cu tek opet na jesen zbog rizicnog posla i projekata, ali jednako tako mislim da vise nista ne stavljam ispred pa idemo na ovaj skorašnji ciklus opet 😎
❤Samo jako i noge gore nakon hopacupa😅
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Kupila u dm-u.
Jesi ti to spremna već za testiće? Mislim ne danas nego uskoro❤️🤞🤞
Jesam🤭🤭 to mi je još od prošlog ciklusa ostalo. Sad ih imam 4 ukupno 😁🤭🤭 ali planiram piškit tek dan prije M osim ako se ne osjetim ludo trudnom kao u zadnjoj T,onda možda i prije.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji