Napisala svasta nesto i negdje nestalo 🙈.
Idem ispocetka 🙈🙈.
Monstera, cestitam od ❤, bas bas me razveselio tvoj plusic! Nadam se da ce ti pomoci oporaviti se od losih dana iza tebe, zelim ti urednu trudnocu i sjeti nas se ponekad, dok se sve ne prebacimo u zimske bebe 🙂🙃. Kad stignes i budes od volje, pliz opisi nam taktiku dobitnog ciklusa 😁😎.
Ginny draga, sretan rođendan u zakasnjenju, sve naj 🥂😘🤗.
Sandricak, cestitam na novoj curki u obitelji, nema lipse nego kad se obitelj širi, a uskoro će i tvoja bebica ❤😘. Kod mene korona kriza ide kraju, tata je zadnja dva dana dosta bolje, hvala sto pitas 🤗.
Rio Mare, graf ti izgleda top, drzim 🤞!
Bella, uskoro krecu najzanimljiviji dani odbrojavanja, sretnoooo 😘😘!
Lavanya, bas mi je žao. Uskoro dolazi naše vrijeme, samo glavu gore i hrabro u nove pokusaje ❤.
Tlozice, jos malo i eto tebe kod nas u odbrojavanje, bas se veseliiiim 🙃🙂😘.
Curke pred M, svima drzim fige za testice i da ne dođe glupaca, bit ce jos plusica sigurno 🤞🤞🤞!
Kod mene nista novo, cekam M u pon, pms nemam, nisam ni prosli ciklus nista osjetila. To pripisujem crvenoj Maci, iako tko zna do cega je. Svakako, super mi je da me nista ne boli 😁.
Svima 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
A zasto ti to već otpisujes?? 😑😑
❤️❤️❤️Đeljooo hvala hvala.. Neka tako i ostane... Mada i ona kučkica lagano po mozgu se frajerise svaki dan tamo na ff i onda sikao ona padne! Ma nemooojj, 😒😘🤞🍀
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Monstera, predivno, svu sreću ti želim! Javi koju ste imali strategiju.. 😄❤️
Napisala svasta nesto i negdje nestalo 🙈.
Idem ispocetka 🙈🙈.
Monstera, cestitam od ❤, bas bas me razveselio tvoj plusic! Nadam se da ce ti pomoci oporaviti se od losih dana iza tebe, zelim ti urednu trudnocu i sjeti nas se ponekad, dok se sve ne prebacimo u zimske bebe 🙂🙃. Kad stignes i budes od volje, pliz opisi nam taktiku dobitnog ciklusa 😁😎.
Ginny draga, sretan rođendan u zakasnjenju, sve naj 🥂😘🤗.
Sandricak, cestitam na novoj curki u obitelji, nema lipse nego kad se obitelj širi, a uskoro će i tvoja bebica ❤😘. Kod mene korona kriza ide kraju, tata je zadnja dva dana dosta bolje, hvala sto pitas 🤗.
Rio Mare, graf ti izgleda top, drzim 🤞!
Bella, uskoro krecu najzanimljiviji dani odbrojavanja, sretnoooo 😘😘!
Lavanya, bas mi je žao. Uskoro dolazi naše vrijeme, samo glavu gore i hrabro u nove pokusaje ❤.
Tlozice, jos malo i eto tebe kod nas u odbrojavanje, bas se veseliiiim 🙃🙂😘.
Curke pred M, svima drzim fige za testice i da ne dođe glupaca, bit ce jos plusica sigurno 🤞🤞🤞!
Kod mene nista novo, cekam M u pon, pms nemam, nisam ni prosli ciklus nista osjetila. To pripisujem crvenoj Maci, iako tko zna do cega je. Svakako, super mi je da me nista ne boli 😁.
Svima 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
A zasto ti to već otpisujes?? 😑😑
❤️❤️❤️Đeljooo hvala hvala.. Neka tako i ostane… Mada i ona kučkica lagano po mozgu se frajerise svaki dan tamo na ff i onda sikao ona padne! Ma nemooojj, 😒😘🤞🍀
Zato sta Mare moja nemam nikakvih simptoma, a jucer je trakica bila bijela bijela. Postujem naš PUPO dogovor i to je super ideja kad ima simptoma, ali evo spremna sam na M jer simptoma vise nemaaaa 😊.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Bella i wonderer ma da, brojimo još sitno ako ne pokleknem pred pikom 🙄😎
Wonderer dok m ne dođe još si mi tićnu! ♥️
Monstera jooooooooj evo ga, plusić kao kuća!!!! Odmah sam dotrčala na forum čim sam čula da imamo novu trudnicu 🥰🥰 draga naša, od srca ti čestitam i želim ti urednu trudnoću! Drago mi je da smo i tebe ispratile na zimske bebe, sjeti nas se nekada! I obavezno kako je prošao prvi pregled 🥰🥰♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Monstera postaje MOMstera😍😍😍😍😍
Čestitaaaaam! 🥰❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Cure, sorry što upadam kao padobranac! Svima želim što prije ➕ i da rodite žive i zdrave bebe.
Ja sam s teme mpo. Ovaj mjesec planiram ići u FET , a od stimulacije mi se poremetio ciklus i ne znam kad mogu očekivati M pa sam danas počela pratiti ovulaciju.
Zadnju M sam dobila 15.3. i ponovno 25.3. i krvarila do 4.4.
Zanima me šta mislite jel ovo pik i da li imate iskustva s ovim lh trakicama?!
https://ibb.co/v3dVfpB
Ovo je ili pik ili nekoliko sati prije pika. 😊
Krenite hopsati 😍
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*1/2025 - iznenadni ➕️
Monstera ❤️❤️❤️ nek bude najskolskija i najdosadnija ❤️❤️ cestitam, jako mi je drago, bas me razveselio tvoj plusic ❤️
Hvala na cestitkama ❤️❤️😘😘 spremna sam za novu godinu zivota i sve sta ce mi lipo donit 🥰😎❤️
Nina radi i dalje lh, dogodi se da bude malo kasnije nekad, meni je najcesce na 12-13dc al bila mi je na 16_17dc ima dva tri ciklusa (jednom godisnje sw dogodi 🤷♀️)
Sandricak cestitam 🥰❤️ ti si iduca 😘
Cure koje su dobile grlim, doc ce i nase vrime, nemojte klonit duhom 😘😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sandricak, čestitke tetka! 🥳 Budemo ti uskoro čestitali i na plusiću 😍
Ginny žao mi je zbog menge. ☹
Novi ciklus - nova nada. Vjerujem u tebe, dobit će tvoji klinci uskoro seku ili bracu. 😊❤
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*1/2025 - iznenadni ➕️
Bambina jesam, sve pratimo i pokrivamo 😒
Ginny 😘 sretan ročkas 😊
Bella ❤❤
Inna, Ancio, RioMare, Tloza, Lori ❤
Dzanki žao mi je zbog tvog ogromnog gubitka 💔
Lola žao mi je 😔
Monstera čestitam od ❤🥳🥳🥳
Nina moguće je da odjednom potamni, i to ne mora značiti ništa loše 🤞
Sandričak čestitam tetka 🥳🥳
Wonderer draga ❤
Ja danas isplakala more suza sa svojom majčicom, i baš mi je to trebalo... bit će bolje... valjda... 😔
Nadam se da ću sutra procurit, nek dođe i čim prije ode 🤦♀️
Grlim vas sve 💗
MOMsteraaaaaaa!! pa jesam te pocoprala, a? 😍😍😍😍😍 idesh kakaaav je ovo divan plusic, i kako lijepa vijest! Cestitaam ti od srca, jako jako jako mi je drago zbog tebe, nek ti bude predivna i uredna trudnoca, uzivaj maksimalno u svakom trenutku 😁💕💕💕💕💕 jooooj bas divnooo zenice ❤👼🍼
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji