Drage trudilice. Pratila sam vas vjerno u 3. i 4. nastavku. Puno su mi vaši savjeti pomogli. Od trakica do čajeva od macine trave i vrkute. Uspjeli smo ostat trudni. I nažalost izgubili našeg dječaka u 8. mjesecu trudnoće. Doktor ustanovio da mu je srce stalo. Iako je sve, apsolutno sve bilo u savršenom redu. Tako ako da sam opet s vama. S novim nickom, s novom nadom, s novom željom za plusićem, s novim snovima. Puno pozdrava za sve. Nadam se da ćemo u ovoj groznoj godini s puno negativnih dešavanja dočekati pozitivne testove. Držite se 🙏🏼🤍
Kazu nista snaznije od zene koja izgubi svoje dijete…❤srce mi stislo citajuci tvoj post…😔al bravo samo pozitivno…doc sve sve to na svoje 🥰nema predaje…idemo svi skupa dalje po plusice🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mi žene nismo svjesne koliko smo jake i koliko možemo da podnesemo. Samo treba pozitivno razmišljat, kažu "kakve su ti misli, takav ti je život". Bit će plusića, bit će dobrih vijesti, samo treba vjerovat 🍀💙
2.04.2021 - 32+5 my little angel 👼🏻💔
Uh kako tužne priče,place mi se,,bit će to sve dobro. Meni bas neki bezvoljan dan, na poslu stres konstantno,bas mi je sve nekako bezveze,plodni dani su tu sve se pokriva i tako,,,bolje me ne slusat danas bas sam depresivna,ima li ko lijepe vijesti
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Svi su nam na face otišli 😪
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Hej Anci❤ ,evo polako gazim prema kraju prvog dijela dpo🤣 nema niš posebno. Jedini simptom je to kaj me cicke ne bole l, a inače odmah vadlja čim O krene krenu i bolovi u cickama. Al otom potom,neću se previše nadati jer su simptomi ionako nepouzdani. Super za završetak M, a za tu tempicu lako se naviknes da. Imate kakvu strategiju ili hopsate kak će vam se dat?
Dzanki80 hej🤗 jako mi je žao za tvoje iskustvo,nemam rijeci😔😔 svu sreću ti zelim❤💕 koji ti je nick bio prije?
Marinci i meni takav dan. Bezvoljna potpuno. Al proći će,samo gurati dalje💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
I meni je takav dan, evo me samo se izležavam 🤪🤪 očito nam je svima danas dan D hehhe
Nemam nikakav plan, hopsat ćemo kad nam se bude dalo malo romantike da unesemo uvijek neko moranje 😅😅
Malo me diglo to sto sam čula da je poznanica rodila
A do prije godinu i nešto je imala spontani s prvom bebicom pa sam sretna radi nje. 🥰🥰
Super🤗
Takve priče uvijek podignu,i lajkam takvo hopsanje 👍😁 uzivajte 😘😘😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dzanki strašno mi je žao što ti se to dogodilo 🥺 želim ti da čim prije ponovo ugledaš svoj plusić a onda i uspješnu trudnoću!
Lavanya žao mi je zbog minusića ♥️
Ancio sviđa mi se tvoja opuštenija taktika 🥰🥰
Bellice kako si ti? Mogli bi kroz koji dan i simptomčići 🤭🤭
Zuzujalice i Lindsay šaljem vam 😘😘😘 i 🤗🤗🤗♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Svi su nam na face otišli 😪
Nismo nismo... Ja radila nesto dosad i evo dosla kući pa se uhvatila listanja.. 😘😘 Kako si mi ti?
Bellice moja... Uskoro uskoro.... Ima li sad sta? ❤️😘
Dzanki.. Jako mi je žao.. Budi nam jaka i nadam se da ces uskoro. Imat malu mrvicu i rukama🍀🍀🤞🤞❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Inna a ti se blizis vrhu liste... Kako si? Ima li simptomčića? 🤞❤️🍀
Monestera hoce li uskoro koji testić? 🤞🍀
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Dzanki, pretužno je ovo... Nadam se da ćete tvoj muž i ti naći snagu jedan u drugome i krenuti dalje u nove pobjede.
RioMare, ma nažalost nikakvi simptomi, samo lažna kakti "probadanja u trbuhu", koja nestanu nakon obavljanje stvari na WC-u. 🤣😭 Već 3 dana si cice gledam, ima li vena - nema, jesu li bolne - nisu. Meni treba svjetsko čudo da mi se samo tako desi plusić. 😆
A kako je kod tebe?
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Dzanki, pretužno je ovo…Nadam se da ćete tvoj muž i ti naći snagu jedan u drugome i krenuti dalje u nove pobjede.
RioMare, ma nažalost nikakvi simptomi, samo lažna kakti "probadanja u trbuhu", koja nestanu nakon obavljanje stvari na WC-u. 🤣😭 Već 3 dana si cice gledam, ima li vena - nema, jesu li bolne - nisu. Meni treba svjetsko čudo da mi se samo tako desi plusić. 😆
A kako je kod tebe?
Hmmmm... Polako jos ima vremena.. I da nemaa simptome ok je to... A imaš li znak da dolazi M?
A kod mene isto sve...samo sise bole ne mijenja se.. Isto svako malo sam na samopregledu žilica hahaha mada to nije ono pravilo al sve ja to pratim i gledam... 🤞🤞🍀🍀
Imam jos vremena... A ti ne odustaj.. 🤞🍀
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sortiraj odgovore