Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dzanki80
    10. Travanj 2021. 13:15

MiNiEl

dzanki80

Drage trudilice. Pratila sam vas vjerno u 3. i 4. nastavku. Puno su mi vaši savjeti pomogli. Od trakica do čajeva od macine trave i vrkute. Uspjeli smo ostat trudni. I nažalost izgubili našeg dječaka u 8. mjesecu trudnoće. Doktor ustanovio da mu je srce stalo. Iako je sve, apsolutno sve bilo u savršenom redu. Tako ako da sam opet s vama. S novim nickom, s novom nadom, s novom željom za plusićem, s novim snovima. Puno pozdrava za sve. Nadam se da ćemo u ovoj groznoj godini s puno negativnih dešavanja dočekati pozitivne testove. Držite se 🙏🏼🤍

Kazu nista snaznije od zene koja izgubi svoje dijete…❤srce mi stislo citajuci tvoj post…😔al bravo samo pozitivno…doc sve sve to na svoje 🥰nema predaje…idemo svi skupa dalje po plusice🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Mi žene nismo svjesne koliko smo jake i koliko možemo da podnesemo. Samo treba pozitivno razmišljat, kažu "kakve su ti misli, takav ti je život". Bit će plusića, bit će dobrih vijesti, samo treba vjerovat 🍀💙

2.04.2021 - 32+5 my little angel 👼🏻💔

Marinci
    10. Travanj 2021. 14:07

Uh kako tužne priče,place mi se,,bit će to sve dobro. Meni bas neki bezvoljan dan, na poslu stres konstantno,bas mi je sve nekako bezveze,plodni dani su tu sve se pokriva i tako,,,bolje me ne slusat danas bas sam depresivna,ima li ko lijepe vijesti

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    10. Travanj 2021. 14:08

Svi su nam na face otišli 😪

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Bella🌟
    10. Travanj 2021. 14:15

Hej Anci❤ ,evo polako gazim prema kraju prvog dijela dpo🤣 nema niš posebno. Jedini simptom je to kaj me cicke ne bole l, a inače odmah vadlja čim O krene krenu i bolovi u cickama. Al otom potom,neću se previše nadati jer su simptomi ionako nepouzdani. Super za završetak M, a za tu tempicu lako se naviknes da. Imate kakvu strategiju ili hopsate kak će vam se dat?
    Dzanki80 hej🤗 jako mi je žao za tvoje iskustvo,nemam rijeci😔😔  svu sreću ti zelim❤💕 koji ti je nick bio prije?
    Marinci i meni takav dan. Bezvoljna  potpuno. Al proći će,samo gurati dalje💕 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    10. Travanj 2021. 14:25

🔜🤰🏼 anci000  🔜🤱🏼Dzeljana

I meni je takav dan, evo me samo se izležavam 🤪🤪 očito nam je svima danas dan D hehhe
    Nemam nikakav plan, hopsat ćemo kad nam se bude dalo malo romantike da unesemo uvijek neko moranje 😅😅
    Malo me diglo to sto sam čula da je poznanica rodila
    A do prije godinu i nešto je imala spontani s prvom bebicom pa sam sretna radi nje. 🥰🥰

Super🤗
    Takve priče uvijek podignu,i lajkam takvo hopsanje 👍😁 uzivajte 😘😘😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    10. Travanj 2021. 14:37

Dzanki strašno mi je žao što ti se to dogodilo 🥺 želim ti da čim prije ponovo ugledaš svoj plusić a onda i uspješnu trudnoću!
    Lavanya žao mi je zbog minusića ♥️
    Ancio sviđa mi se tvoja opuštenija taktika 🥰🥰
    Bellice kako si ti? Mogli bi kroz koji dan i simptomčići 🤭🤭
    Zuzujalice i Lindsay šaljem vam 😘😘😘 i 🤗🤗🤗♥️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    10. Travanj 2021. 14:57

Marinci

Svi su nam na face otišli 😪

Nismo nismo... Ja radila nesto dosad i evo dosla kući pa se uhvatila listanja.. 😘😘 Kako si mi ti?
    Bellice moja... Uskoro uskoro.... Ima li sad sta? ❤️😘
    Dzanki.. Jako mi je žao.. Budi nam jaka i nadam se da ces uskoro. Imat malu mrvicu i rukama🍀🍀🤞🤞❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    10. Travanj 2021. 14:58

Inna a ti se blizis vrhu liste... Kako si? Ima li simptomčića? 🤞❤️🍀
    Monestera hoce li uskoro koji testić? 🤞🍀

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Inna_92
    10. Travanj 2021. 15:18

Dzanki, pretužno je ovo... Nadam se da ćete tvoj muž i ti naći snagu jedan u drugome i krenuti dalje u nove pobjede. 

RioMare, ma nažalost nikakvi simptomi, samo lažna kakti "probadanja u trbuhu", koja nestanu nakon obavljanje stvari na WC-u. 🤣😭 Već 3 dana si cice gledam, ima li vena - nema, jesu li bolne - nisu. Meni treba svjetsko čudo da mi se samo tako desi plusić. 😆
    A kako je kod tebe?

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

RiO MArE🐟😅❣️
    10. Travanj 2021. 15:24

Inna_

Dzanki, pretužno je ovo… Nadam se da ćete tvoj muž i ti naći snagu jedan u drugome i krenuti dalje u nove pobjede.

RioMare, ma nažalost nikakvi simptomi, samo lažna kakti "probadanja u trbuhu", koja nestanu nakon obavljanje stvari na WC-u. 🤣😭 Već 3 dana si cice gledam, ima li vena - nema, jesu li bolne - nisu. Meni treba svjetsko čudo da mi se samo tako desi plusić. 😆
    A kako je kod tebe?

Hmmmm... Polako jos ima vremena.. I da nemaa simptome ok je to... A imaš li znak da dolazi M?
    A kod mene isto sve...samo sise bole ne mijenja se.. Isto svako malo sam na samopregledu žilica hahaha mada to nije ono pravilo al sve ja to pratim i gledam... 🤞🤞🍀🍀
    Imam jos vremena... A ti ne odustaj.. 🤞🍀

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.