Samo da prijavim da je u mene jutros test bio as white as possible, nekako sam brzo presla preko toga, ne predajem se negativi da me nosi 😊. Tako da sljedeci ciklus nastavljam gdje sam stala, idem u svoje gin. 10 dc popratit ovulaciju i jos privatno u drugog gin odnijeti sve nalaze hormona. Nema odmora dok traje obnova 💪!
Cekam koja ce nas curka sljedeca razveselit, svima drzim 🤞 i pitam se di nam je Rea i kad ce novi testic 😃😃😃?
Ženice moja a da nije možda da imas jos vremena negoli odmah dalje... 🤔🤔🤗🤗🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Wonderere ovu za obnovu muz i ja uvijek imamo kao postapalicu :))) e to je pozitiva! Negdje sam tu kao i ti, samo jisam testic napravila, ali tempica je niska tako da ono mislim da ce samo M malo kasnije za koji dan… ali isto tako, bas cu i ja ici na dodatne pretrage i na drugo misljenje… inace moja kolegica je imala 30 (da da 30!) mini cistica od 1-2 mm i bas ju je to diralo i gin joj je pripisao duphastone na 2mjeseca, pratio im je O i ulovili su odmah od prve! Eno iduci tjedan ce roditi 😍❤️
Nadam se da ce te ipak zaobic sljedeca M 🤞! Ja sam danas napravila test jer sam dozivjela nekakvo light jednokratno krvarenje na 7 dpo, pa racunam, do danas ili je ili nije. Ipak nije. Idemo dalje 😊!
I uvijek je lijepo cuti poticajne price kao sto je ova tvoje kolegice ❤.
Imaaa jos vremena 🤞🤞🤞
Tako je samo naprijed cure, mozda smo na pola puta ili samo što nije, strpljen- spašen 🙌🏻
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Lisa uživaš u trudnoći 🥰🥰🥰 ne mogu vjerovati da je već toliko vremena prošlo
Wonderer žao mi je za bijeli testić! Samo jako u sljedećem ciklusu ♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Koja ono krece od vas sa pahuljica vaginaletama?
Jaa koristila
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav, evo da i ja podijelim svoje iskustvo s vama mozda nekom bude od pomoci..
Naime ja imam problema s policisticnim jajnicima, menstruacija bi dosla svako 3,4 mjeseca, ovulacija se nije dogadjala.. Ginekolog mi je rekao da nema smisla ovako pokusavati dalje jer je proslo vec godina ipo i da se raspitam za potpomognutu oplodnju..
Ali posto je meni tek 23 godine i imam vremena ja sam htjela pokusavati jos i cujem za caj od marulje ili macine trave.. Pila sam ga tri mjeseca pa napravila stanku, menstruacija se popravila svaki mjesec redovito 5,6mj.. I nakon tih 5,6mj mi krene kasniti i ja kao od sale napravim test premda sam mislila nema nista iz toga.. I evo sad smo 8+4 🙏🙏🤗🤗🤗 tako da svima preporucujem, biljno je i ne moze odmoci🥰
Pozdrav, evo da i ja podijelim svoje iskustvo s vama mozda nekom bude od pomoci..
Naime ja imam problema s policisticnim jajnicima, menstruacija bi dosla svako 3,4 mjeseca, ovulacija se nije dogadjala.. Ginekolog mi je rekao da nema smisla ovako pokusavati dalje jer je proslo vec godina ipo i da se raspitam za potpomognutu oplodnju..
Ali posto je meni tek 23 godine i imam vremena ja sam htjela pokusavati jos i cujem za caj od marulje ili macine trave.. Pila sam ga tri mjeseca pa napravila stanku, menstruacija se popravila svaki mjesec redovito 5,6mj.. I nakon tih 5,6mj mi krene kasniti i ja kao od sale napravim test premda sam mislila nema nista iz toga.. I evo sad smo 8+4 🙏🙏🤗🤗🤗 tako da svima preporucujem, biljno je i ne moze odmoci🥰
Kako si ga pila? Gdje si kupila?
Ja sam u slicnoj situaciji, probala sam vrkutu pripomogla mi je sa bolovima ali sa ovime nije. Sibni sliku kutije ako ti se da 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Večer cure.. pitanje jedno.. prehlada me uhvatila a imam samo maxflu.. negdje sam pročitala da to nije baš dobro piti .. trenutno sam 9dpo i nadam se naravno da je ovaj ciklus uspješan.. pa me zanima mogu li jednu šumeću ili da izdrzim🙈
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Mila čestitam na trudnoći :)
Vezano za marulju - čitala sam da se ona pije samo do ovulacije jer sadrži neka abortivna sredstva.
Laraaa hej neću govoriti da piješ ili ne piješ, samo mislim da su žene radile i puno gore stvari dok nisu ni znale da su trudne pa su iznjele trudnoću :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Samo da prijavim da je u mene jutros test bio as white as possible, nekako sam brzo presla preko toga, ne predajem se negativi da me nosi 😊. Tako da sljedeci ciklus nastavljam gdje sam stala, idem u svoje gin. 10 dc popratit ovulaciju i jos privatno u drugog gin odnijeti sve nalaze hormona. Nema odmora dok traje obnova 💪!
Cekam koja ce nas curka sljedeca razveselit, svima drzim 🤞 i pitam se di nam je Rea i kad ce novi testic 😃😃😃?
Draga moja kod mene nema nista. Nakon sjena danas prazan test. Cak je i dragi vidio sjenu i ponadao se. Ali nista . Mirno cekamo dolazak M 🤣 i pripremamo se iducu akciju. Vjestica nagovjestila dolazak da sutra stize. 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji