Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    09. Travanj 2021. 16:40

skategirl

Bella🌟
    haha🤣, nisam rana piškilica🤭 tek oko dana kad bi trebala doci M😁
    Probajte pokriti pik i O svakako(tad su ionak najveće sanse). Imaš i onu metodu sperm meets egg plan ,u kojoj je od 8dc svaki drugi dan i kad je pik onda taj dan,i slijedeća dva dana pa dan pauze pa još jednom.😁
    Bellahahah salim se ja malo🤣 oho i ovu metodu si memoriram😁😁😁
    Zaspala sam ujutro tako da nisam isla vadit krv🤦‍♀️🙈 ici cu u ponedjeljak🤣
    Bambinakolko vec pokusavate? Ja kuzim gin da je njima to sve do god dana normalno, al nama nije, i zas im je onda tako tesko tipa nakon 6mj pokusavanja dat uputnice za odredjene pretrage
    A vidim da si sad napisala 4mj da pokusavate. Super za spermio, samo vi napravite sto mozete pa da ste mirni - takvog sam i ja stava.
    Mala14zao mi za negativan testiclavanyaja ti drzim fige da ne dodje M nego da ugledas plusic💕
    Mare, Marty i Bella ovaj mj idu na vrh liste💕💕💕💕

Jeldaa? 🤞🤞❤️❤️Yes yes

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• skategirl
    09. Travanj 2021. 16:44

Bella ma da, u ponedjeljak cu i taman mi dr radi popodne pa cu moc odmah s njom prokomentirat nalaz
    Rio Mare jedva cekam da vas Bella za koji dan upise gore s velikim ➕ ❤️❤️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Malina_10
    09. Travanj 2021. 17:06

T.Loza a hvala ti, vase poruke onako kad mi je najteze ovdje na forumu liječe dušu onda kad sam najusamljenija.... naravno da cemo sve plusiće brojiti, ajde zamislite da se samo nanižu dani da svaki dan jedna od nas javi + u zamjenu za sve ove dane gdje bude na kapaljku... čuda se događaju ❤️
    Meni dolazi za 2 dana neocekivana, od jucer sam dobila neki bijeli iscjedak, tu i tamo me pikne pod pazuhom i u križima najviše, ali toliko sam "prošla" simptoma, da me ne bi začudilo da sve bude isto i kad T bude bas bas 😇

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

09. Travanj 2021. 17:30

Bella bila sam u ljekarni i vidim da imaju onaj Lekolid... pa sam kupila... vidjet cemo, mozda nesto pomogne 🤷‍♀️

Bambina
    09. Travanj 2021. 18:27

Lori, sretno na pregledima, vjerujem da će sve biti dobro.. Bez obzira što je prvi plusić završio kako je, bar znate da se može uhvatiti, a sada ćete samo, eventualno ako bude neki problem, popraviti sa lijekovima i super će to sve ispasti na kraju.. ❤️
    Marty, thanks na info, mi ćemo onda najprije rješiti spermio.. Valjda će mu htjeti dati uputnicu doktorica bez obzira što nas ne šalje moj ginekolog.. 🤷‍♀️
    Ja sam zapravo malo zabrinuta da on neće moći obaviti to doma jer će biti pod pritiskom i još nije jutarnji tip, haha.. I još brzo trčati sa uzorkom u bolnicu.. 😅
    Skategirl, ma da, bolje je znati odmah ako postoji neki problem, a ne trošiti vrijeme bezveze.. 
    Bella, taj test bi bio top, čudi me da nisu već nešto izmislili.. Zamisli da postoji aplikacija koja pokazuje kretanje jajne stanice i spermića, ajme.. Loading, haha.. ❤️😘

🌈Wonderer🌞
    09. Travanj 2021. 18:33

Samo da prijavim da je u mene jutros test bio as white as possible, nekako sam brzo presla preko toga, ne predajem se negativi da me nosi 😊. Tako da sljedeci ciklus nastavljam gdje sam stala, idem u svoje gin. 10 dc popratit ovulaciju i jos privatno u drugog gin odnijeti sve nalaze hormona. Nema odmora dok traje obnova 💪!
    Cekam koja ce nas curka sljedeca razveselit, svima drzim 🤞 i pitam se di nam je Rea i kad ce novi testic 😃😃😃?

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Malina_10
    09. Travanj 2021. 18:51

Wonderer e ovu za obnovu muz i ja uvijek imamo kao postapalicu :))) e to je pozitiva! Negdje sam tu kao i ti, samo jisam testic napravila, ali tempica je niska tako da ono mislim da ce samo M malo kasnije za koji dan... ali isto tako, bas cu i ja ici na dodatne pretrage i na drugo misljenje... inace moja kolegica je imala 30 (da da 30!) mini cistica od 1-2 mm i bas ju je to diralo i gin joj je pripisao duphastone na 2mjeseca, pratio im je O i ulovili su odmah od prve! Eno iduci tjedan ce roditi 😍❤️

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

Lisa27 👶🧸🎀
    09. Travanj 2021. 19:11

Pozdrav trudilice ❤ nadam se da me se neke od vas sjećaju 😀 nakon dobitnog ciklusa mi je ostala skoro cijela kutija koenzima Q10 pa bi voljela pokloniti nekoj od vas kojoj treba ❤ živim u uvjerenju da mi je on pomogao pa eto ako koja zeli neka mi se javi žao mi je da propadne, viber, whats up 0989412665
    Šaljem vam svima puno trudničke prašine 🥰🎉

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

🌈Wonderer🌞
    09. Travanj 2021. 19:11

Malina_10

Wonderere ovu za obnovu muz i ja uvijek imamo kao postapalicu :))) e to je pozitiva! Negdje sam tu kao i ti, samo jisam testic napravila, ali tempica je niska tako da ono mislim da ce samo M malo kasnije za koji dan… ali isto tako, bas cu i ja ici na dodatne pretrage i na drugo misljenje… inace moja kolegica je imala 30 (da da 30!) mini cistica od 1-2 mm i bas ju je to diralo i gin joj je pripisao duphastone na 2mjeseca, pratio im je O i ulovili su odmah od prve! Eno iduci tjedan ce roditi 😍❤️

Nadam se da ce te ipak zaobic sljedeca M 🤞! Ja sam danas napravila test jer sam dozivjela nekakvo light jednokratno krvarenje na 7 dpo, pa racunam, do danas ili je ili nije. Ipak nije. Idemo dalje 😊!
    I uvijek je lijepo cuti poticajne price kao sto je ova tvoje kolegice ❤.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Amy_94
    09. Travanj 2021. 19:43

Koja ono krece od vas sa pahuljica vaginaletama? 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.